Ga naar inhoud

Vlinder

Lid niveau 2
 • Aantal items

  551
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Vlinder

 1. Daar had natuurlijk moeten staan: Nog een reden om een BOB te hebben!
 2. Vlinder

  Bijensterfte

  Eerder deze week was er een item bij het RTL nieuws over de pesticide imidacloprid. Dit middel zou terecht komen in het oppervlakte water en niet afgebroken kunnen worden. Het dood meer dan waar het voor gebruikt wordt, zo ook de bijen.
 3. Vlinder

  Kelders

  Is er niets aan te doen, driehart? Inderdaad zonde.
 4. Ik zou 'm ook toegestuurd krijgen, maar heb 'm gekocht. Nog geen 'post' gezien....
 5. Het interview in Quest, dus niet Quote, is gedaan door Joost Bos. En onherkenbaar op de foto is het overwegen waard. Laat maar weten wanneer je zover bent.
 6. Inderdaad een prepperstel hier. Interview prima, foto niet, al vond ik de foto's in de Quest Psychologie leuk gedaan....
 7. Go Bolo! Goed gedaan! Je messen waren al gespot...
 8. http://www.quest.nl/magazines/psychologie/januari-2013 Dit is 'm... Er is een actie van de Quest met de Quest Psychologie samen voor 7,99.
 9. Voor de rest moet je het blad maar kopen... Kosten: 6,95
 10. Het tijdschrift Quest geeft eens in de zoveel tijd een special uit, nu in januari is er de special Quest Psychologie. In dit magazine staat een artikel over preppers waarin preppers van preppers.nl zijn geinterviewd, waaronder ondergetekende...
 11. @wiskers, @Mrfallie, @Cardhu en @gerbewoner dank voor het meedenken! Een gelaagdheid in het forum, met dus delen die niet voor iedereen zichtbaar zullen zijn, is een onderwerp van gesprek onder mods en admin.
 12. @wiskers dank voor het meedenken! Achter de schermen wordt gedacht en gediscussieerd over verschillende opties voor de toekomst van dit forum. Een soortgelijk idee als het jouwe is onderwerp van gesprek. Blijf je idee├źn noemen, zijn we blij mee!
 13. Ik ben voor! En met KS en JB met een maskertje en gelakte nagels wordt het helemaal hilarisch! @Vivienne, prima, ik hoor het wel!
 14. Glossy klinkt alsof er ook foto's bij moeten? Anoniem of onder andere naam wil ik best meedoen.
 15. Simurgh is inderdaad ook weer fris gelukkig... Haha!
 16. Tip voor ieder die de laatste test thuis wil doen; reken erop dat het moment dat je partner weer met je wil zoenen even kan duren... Is psychologisch...
 17. @Jager je vond dit al geweldig? Wait and see....
 18. Fijn die tips Ries, maar het resultaat is dat ik naar boven 'moet' om een verlicht raam in een nieuwbouw flat op een kilometer afstand in te gaan kijken, in het donker, omdat Simurgh die kijker heeft gekocht en als een kind zo blij de ene na de andere volzin erover roept... Maar ik moet toegeven; een ongelofelijk scherp beeld en de kijker is makkelijk stil te houden om dus het beeld stil te hebben ondanks de afstand. Helaas geen bouwvakkers op dit tijdstip Ondanks dat het dus donker is, voor zover het in de stad ooit donker is, is er meer dan voldoende contrast en een zeer gedetailleerd beeld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...