Ga naar inhoud

popeye

Lid
 • Aantal items

  1541
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

popeye won de laatste dag op 4 november 2014

popeye had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland
 • Interesses
  zelf groenten kweken
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

popeye's Achievements

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

960

Community reputatie

 1. Beste @Mr. Gold en @Dr.Prepper, Ik heb het onheilsbericht meerdere keren gelezen en me flink in mijn arm geknepen, maar helaas het is geen nachtmerrie:mad: Wat zal ik het forum missen, hoewel ik niet veel toevoegde was bijna iedere dag aanwezig tja ik ben echt verslaaft:o Ik heb jullie op z'n Haags gezegd toffe gozers 2 keer ontmoet en leuke gesprekken gehad. Ook andere toffe preppers ontmoet. Beste mede preppers, met pijn in mijn hart neem ik hierbij afscheid van jullie en wens jullie het beste. Met vriendelijke groet, Popeye.
 2. Inderdaad, Ik had niet zo gauw gezien dat @fightermo al sinds september 2014 lid is:o. Heb mijn welkoms riedel verwijderd aangezien hij wel zal weten hoe het forum werkt.
 3. Hallo @AWOL en @Vempain, Gefeliciteerd met jullie aanstelling als: En @Changing the mindset, Bedankt voor je toewijding. Je hebt nu meer tijd voor je piano.
 4. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen dat ik alleen maar een bril nodig heb om te lezen +2. Mijn brillen haal ik bij de Wibra voor €1.49. ik heb verschillende op div. plaatsen liggen. Kortgeleden heeft mijn vrouw een staaroperatie ondergaan. Bij de controle zei de oogarts dat ze alleen nog maar een bril nodig heeft voor lezen +2. Op zijn aanraden kan deze gekocht worden bij de Hema, Kruidvat, of de Wibra;) Nu hebben wij een flinke voorraad, zodat we een aardig ruilmiddel hebben.
 5. Vandaag de uitzending pas gezien en gehoord. Moedig van @Simurgh om je zelf zo open en bloot te geven. Gelukkig werd het preppen niet belachelijk gemaakt en hopelijk komen er veel nieuwe serieuze leden bij.
 6. Hallo @FincaInSpanje, Bedankt voor je bijdrage. Je steekt heel veel tijd in dit onderwerp, en ga vooral zo door. Met vriendelijke groet, Popeye.
 7. Hallo @Barend Schavuit, Je kan hier een schat aan informatie vinden met meer dan 12.500 onderwerpen en meer dan 380.000 berichten kan je hier uren ( eigenlijk dagen zo niet weken ) doorbrengen en als je iets niet weet, is er altijd wel iemand die je op weg kan helpen. Ikzelf ben een stuk wijzer geworden en voel me helemaal thuis op deze site met nog +/- 650 actieve leden. Er is zoveel informatie te vinden hier, dat je tijd te kort komt. Ben ook al aardig verslaafd aan deze site, pas maar op, voor je het weet ben je het ook:o Kijk ook eens op :Forum - Preppers.nl FAQ Hier kan je antwoorden vinden op vragen over hoe het forum werkt. Gebruik de links of de zoek box hieronder om je weg door het forum te vinden. Zie ook: Wegwijs op het forum van Loreen. Met vriendelijke groet, Popeye.
 8. tijdens een vakantie op Malta zoutpannen bezocht. https://nl.wikipedia.org/wiki/Zoutpan
 9. Hallo @Highway, Gefeliciteerd met je nieuwe, moeilijke, vaak ondankbare, tijdrovende, maar terechte aanstelling als:
 10. Hallo @Raycoupe, Gefeliciteerd met je nieuwe, moeilijke, vaak ondankbare, tijdrovende, maar terechte aanstelling als:
 11. Hallo @Mr. Gold, Gefeliciteerd met je: En dat we nog heel lang gebruik mogen maken van dit mooie forum.
 12. Helaas, ken ik je niet (genoeg) om te weten dat je Friezen graag plaagt. Maar zolang het bij plagen blijft en geen pesten wordt, ga zo door:D Met welgemeende groet, popeye.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...