Ga naar inhoud

popeye

Lid niveau 2
 • Items

  1541
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

popeye won de laatste dag op 4 november 2014

popeye had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Holland
 • Interesses
  zelf groenten kweken
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

popeye's prestaties

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

961

Reputatie

 1. Inderdaad, Ik had niet zo gauw gezien dat @fightermo al sinds september 2014 lid is:o. Heb mijn welkoms riedel verwijderd aangezien hij wel zal weten hoe het forum werkt.
 2. Ik mag mijzelf gelukkig prijzen dat ik alleen maar een bril nodig heb om te lezen +2. Mijn brillen haal ik bij de Wibra voor €1.49. ik heb verschillende op div. plaatsen liggen. Kortgeleden heeft mijn vrouw een staaroperatie ondergaan. Bij de controle zei de oogarts dat ze alleen nog maar een bril nodig heeft voor lezen +2. Op zijn aanraden kan deze gekocht worden bij de Hema, Kruidvat, of de Wibra;) Nu hebben wij een flinke voorraad, zodat we een aardig ruilmiddel hebben.
 3. Vandaag de uitzending pas gezien en gehoord. Moedig van @Simurgh om je zelf zo open en bloot te geven. Gelukkig werd het preppen niet belachelijk gemaakt en hopelijk komen er veel nieuwe serieuze leden bij.
 4. Hallo @Barend Schavuit, Je kan hier een schat aan informatie vinden met meer dan 12.500 onderwerpen en meer dan 380.000 berichten kan je hier uren ( eigenlijk dagen zo niet weken ) doorbrengen en als je iets niet weet, is er altijd wel iemand die je op weg kan helpen. Ikzelf ben een stuk wijzer geworden en voel me helemaal thuis op deze site met nog +/- 650 actieve leden. Er is zoveel informatie te vinden hier, dat je tijd te kort komt. Ben ook al aardig verslaafd aan deze site, pas maar op, voor je het weet ben je het ook:o Kijk ook eens op :Forum - Preppers.nl FAQ Hier kan je antwoorden vinden op vragen over hoe het forum werkt. Gebruik de links of de zoek box hieronder om je weg door het forum te vinden. Zie ook: Wegwijs op het forum van Loreen. Met vriendelijke groet, Popeye.
 5. tijdens een vakantie op Malta zoutpannen bezocht. https://nl.wikipedia.org/wiki/Zoutpan
 6. Hallo @Waterval, Je kan hier een schat aan informatie vinden met meer dan 11.000 onderwerpen en meer dan 300.000 berichten kan je hier uren ( eigenlijk dagen zo niet weken ) doorbrengen en als je iets niet weet, is er altijd wel iemand die je op weg kan helpen. Ikzelf ben een stuk wijzer geworden en voel me helemaal thuis op deze site met nog +/- 580 actieve leden. Er is zoveel informatie te vinden hier, dat je tijd te kort komt. Ben ook al aardig verslaafd aan deze site, pas maar op, voor je het weet ben je het ook:o Kijk ook eens op :Forum - Preppers.nl FAQ Hier kan je antwoorden vinden op vragen over hoe het forum werkt. Gebruik de links of de zoek box hieronder om je weg door het forum te vinden. Zie ook: Wegwijs op het forum van Loreen. Met vriendelijke groet, Popeye.
 7. Bedankt voor de tip. Ik heb mijn gebruikelijke welkoms verhaal verwijderd.
 8. Hallo @MyronPrps, Mij lijkt het nuttig om een latrine te graven en voor gebruik!! te fotograferen. Met vriendelijke groet, Popeye.
 9. Hallo @caitlin, Heel moedig van je en fijn dat je dit met ons deelt.
 10. Ik ben mijzelf iedere dag dankbaar, dat ik er nooit aan ben begonnen:o
 11. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik niet of zelden gestoken word. Mijn vrouw daarentegen is altijd de klos, maar dat komt waarschijnlijk door haar Javaanse bloed.
 12. popeye

  Meten is weten

  Hallo @vheeswijk, Ik ga ook zo'n setje halen, is nooit weg. Groetjes, popeye.
 13. Hallo @vheeswijk, Mijn vrouw heeft vanmorgen haar 2e dosis ingenomen. Ik hou je op de hoogte. Met vriendelijke groet, Popeye.
 14. popeye

  Nasi? De basis

  http://www.centrumnatuurlijkwelzijn.nl/ve-tsin-gevaarlijk-dikmakend/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...