Ga naar inhoud

GreenHood

Lid
 • Items

  140
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

GreenHood won de laatste dag op 31 juli 2015

GreenHood had de meest gelikete inhoud!

GreenHood's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

183

Reputatie

 1. Gewoon voorop dragen is de oplossing. Je hoeft niet bang te zijn dat je er voorover met je hele gewicht opvalt. Dat is een aangstgedachte die niet logisch is tov achterop dragen. Is mij nog nooit overkomen, zelfs niet tijdens rennen en klimmen. Ik gebruik outdoor wel altijd een stok als extra om valpartijen te voorkomen en beter te balanceren met kind. Is dat een tip voor je? Nu draag je je kind weleens op de rug, als je achterover valt is je kind ook dood door je gewicht... voorover vallen gebeurt niet snel, vang je met handen/armen in reflex op en zeker met een kindje zul je instinctief eerder wegdraaien. Deze valreflexen (als je echt weinig vertrouwen daarin hebt) kun je ook trainen. Oefen eens een wandeling met stok, niet zo opastok maar meer een staf. ben benieuwd naar je bevindingen. Succes. Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
 2. Ach, ik ben te laat voor de testronde, maar het lukt me ook niet om een account te maken: Klopt dit? 'k Heb alles drie keer gecheckt, dus ga ervan uit dat er iets fout zit in het systeem of dat de aanmeldingen even op hold staan?
 3. @knapzak, Thnx, door de term bouwsleutel heb ik ém bij nederlandse aanbieders gevonden onder de namen: knipex kruisdopsleutel schakelkastsleutel Gaat me rond de 13,- euro kosten, en dat is duur vergeleken met de 6 dollar in het buitenland. Maar goedkoper dan de bouwsleutel variant volgens mij. En natuurlijk iets kleiner.
 4. Wie weet waar je zo'n fourway waterkey in Nederland kan kopen? En hoe heet zo'n ding in Nederland? (Engelse termen School Key & Sill Cockkey)
 5. @MyronPrps, handig idee dat van de reflectorpaaltjes. @Heksenboot, ik lever graag een bijdrage maar ik heb het idee dat de communicatie in dit subdeel van het forum minder soepel verloopt. Misschien toch gewoon een topic openen? Kom graag in contact waar ik mijn bijdrage kan leveren en misschien wil je me vertellen waar ik me ff kan inlezen zodat ik weer helemaal up to date ben Ben tijdje inactief geweest ivm werk.
 6. Ik wil toch even deze delen, die was er in 1996 al vlot bij: Vraag ik me toch af wat er nu terecht is gekomen van dit project en vooral de mensen.
 7. Ha @Simmetje13, @Omron, @Coco, @dR3..., ja stom van mij. Dit had ik kunnen verwachten en anders had ik er maar niet over moeten beginnen. Het punt is dat als ik dit vertel, dan vertellen jullie het weer aan vrienden/familie/ etc. Iedereen kent wel iemand die het wel goed kan gebruiken. Gevolg? Er blijft niks meer voor mij over dan snij ik in mijn eigen vingers Als ik jullie op een meeting ontmoet en het komt ter sprake dan zal ik het vertellen, ok? Maar dan weet ik ook wat beter aan wie ik het vertel, etc. Wil ik ook wel bij een eventuele meeting voor wat hapjes/drankjes e.d. zorgen als dat de kosten drukt voor een meeting.
 8. Ik doe veelal gratis boodschappen. Maar hoe dat precies werkt kan ik helaas niet aan iedereen vertellen. Ben ook niet echt erg enthousiast over de aanbiedingen hier, veeeeel te duur. Moet stiekem altijd een beetje lachen om mensen die aanbiedingen (van A-merken) kopen en dan denken erg voordelig/goedkoop uit te zijn en op hun centjes te letten. Ok, een zeer enkele keer zit er iets tussen wat écht voordelig is, maar 9 v.d. 10 keer is een C-merk nog steeds veel goedkoper en hoeft niet voor onder te doen. Maar ieder op zijn eigen manier, heb hier op het forum gelukkig ook al veel nuttige dingen gelezen die wel echt voordelig en uniek zijn (zoals de toko). Het andere topic voldoet dus prima.
 9. En ik denk dat ik toch zou kiezen voor een schutkleur, donkerblauw-groenig
 10. Zitten wel mooie modellen bij als je even op google zoekt. Bij sommige hoef je er maar vleugels aan vast te maken en je kan vliegen volgens mij (bij wijze van ) Als ik geld over zou hebben zou ik er ook wel eentje willen. Maar een stuk kleiner is prima
 11. Turboheat van 20 liter kost 30,-euro. Maar hoelang doe je daar mee? En kun je dat vergelijken met gas? Levert het echt voordeel op? Zou wel een mooie berekening van jullie willen zien (misschien @Ries ?) heb geen idee hoeveel zo'n ding verbruikt. p.s. misschien ook te gebruiken als terrasverwarmer?
 12. Hey, dit soort systemen vind ik zo gaaf. Welk merk/type heb je? En welke zou je kopen als je nu een nieuwe zou kopen? Ben op zoek naar dit type kachel voor een scherpe prijs.
 13. Uitzending gekeken. Iets zegt me dat Alex zijn voorraadje voor de zekerheid wel klaar heeft liggen. En die journalist is na de uitzending voor de zekerheid toch maar wat extra gaan inslaan tijdens het winkelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...