Ga naar inhoud

Simmetje13

Lid
 • Items

  89
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord-Brabant
 • Nieuwsbrief
  Ja

Simmetje13's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

38

Reputatie

 1. Goed gelukt, heeft me een grote ikea pan (29,95) en een handoek gekost (1,99). Dus goedkoop en het werkt. Snelkookpan ga ik niet aanschaffen voor nood. http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/00101160/ de pan
 2. Oh jeetje, beterschap nog.. Thx voor je advies igg, heb een leuke op het oog.. Lijkt me zelfs leuker zo alternatief te gaan koken.
 3. Ben vandaag aan het testen of je kunt wecken in een gewone grote pan met doeken (handdoek in stukken geknipt, voor bodem en om de potten), als alternatief en je niet anders kan, ben benieuwt of dat gaat lukken. 2 Ananassen.
 4. Vraagje.. Kun je in een kolenfornuis ook hout stoken? Zou een kolenfornuis een oplossing zijn om igg te koken?
 5. Wat een lieferd!! Onze hond eet wel eens met ons mee, onze dierenarts vertelde ons dat honden vroeger altijd met de pot mee aten en daarom ook geen overgwicht hadden vroeger (wij hebben ook 2 labjes gehad, die je tegenwoordig ziet hebben altijd overgewicht. Dat komt door het voer van tegenwoordig). Misschien een idee om haar te laten wennen zo nu en dan met de pot mee te eten? Dan kan ze in nood met je mee eten en als je vlees hebt voor haar hebt is het een traktatie in nood. Voor onze Husky hebben we wel een paar zakken op voorraad, dat rouleerd mee. Maar ze zal met ons mee moeten eten dan. Zetmeel is ook slecht voor honden, dus liever geen aardappels, rijst is een goede optie. Zeker geen!! chocolade, dat kan met een te grote hoeveelheid dodelijk zijn voor het beestje.
 6. Wij preppen voor de val van de euro en de gevolgen die dan komen.
 7. Wij willen deze gaan bestellen, iemand ervaring mee?
 8. Honing als energie oppepper. ook redelijk lang houdbaar.
 9. Onze husky blijft bij ons bij bugging in of out, geen haar op mijn hoofd die eraandenkt het beestje aan haar lot over te laten. Onze kat?? Die zal moeilijk bij ons te houden zijn, ze jaagt veel hier en brengt veel mee tot konijnen toe, dus die red zich wel. Wel willen we kippen en konijnen van de zomer erbij nemen (in de hoop dat ze veilig zijn voor onze kat), voor de moestuin, kippen halen ongedierte weg en dan evt voor een nood situatie.
 10. Na veel gelezen te hebben hoop ik toch wel dat onze zonnebrand plantaardig is, ik begin nu te aan veel dingen te twijfelen, wij hebben alles van Yves Roger, plantaardig en niet op dieren getest. Het is trouwens factor 30 en niet 50 zoals ik melde, sorry. Voor de kids heb ik het graag bij me, zelf verbranden we ook niet snel. Het is meer voor het geval dat.
 11. Neus en zintuigen, voor de jaren '80 was dat er nog niet en moesten we het ook met de neus en zintuigen doen. We gebruiken wel eens producten over datum, maar een paar maanden is eigelijk het uiterste. Met 6 personen gaat alles vrij snel op. Weggooien alleen weg als we het echt niet vertrouwen. Gebruik je gezond verstand. Kijk, ruik, proef en als het niet lekker is, gooi het weg. Je hoeft niet fobisch te worden, toch?
 12. Lekker!! Ziet er goed uit!! Zelf vertrouw ik deze potten niet echt, goedkope weckpotten: oude hak potten (niet die 1-2-3 deksels) en via marktplaats kun je ook goede weckpotten vinden. Mijn potten staan altijd iets onder water (net boven de deksel) als ik weck. Heb je de pot zelf ook goed steriel gemaakt? Ziet er goed uit igg, ben benieuwt volgend jaar.
 13. Mijn kinderen hebben vanaf 3 maanden geprakt fruit met liga gehad en vanaf 4 langzaam ook warm eten opgebouwd alles flink prakken, vanaf 6 maanden ook vlees mee laten eten, dan eten ze snel met de pot mee. Tegenwoordig is er veel verandert met voeding, maar ik kan je vertellen al mijn 4 kinderen hebben dat overleeft. luiers zou ik voor wegwerp kiezen, kleine tip een potje sudo creme (een wondermiddeltje, niet homeopatisch) voor evt luieruitslag altijd fijn als je baby stil is als het nodig zou moeten zijn en niet blijft huilen van de pijn. Het veranderen van voeding kan voor luier uitslag zorgen.
 14. Niet normaal, ze hebben bij mij de autodeur ook zomaar uit het niets een keer opengetrokken, kon het gelukkig met mijn mond af.. Gewoon rustig blijven is de beste optie dan. Mijn vriendin die naast me zat had het niet meer... (misschien had ik geluk?) Dit is wel een rede dat ik niet met de auto weg wil met een bugging out.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...