Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Noach

Lid
 • Aantal items

  340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

213 Uitstekend

Over Noach

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Omgeving Den Haag
 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Best drastische maatregelen in Sierra L; complete lockdown: http://edition.cnn.com/2014/09/19/world/africa/sierra-leone-ebola-lockdown/index.html?hpt=hp_t3 Verboden om op straat te lopen. En maar denken: "Dat is ver weg. Dat gebeurt hier echt niet. Het zal wel overwaaien." Ik hoop dat ze gelijk hebben.
 2. Precies, Roodhaar. Dat is het punt waar ik me ook het meest zorgen om zou maken: wat doen de buren? Ik denk dat ik weet wat ik wel/niet moet doen, maar wat als de mensen hier in de straat allemaal een gat in hun achtertuin graven? grondwater staat hier op slechts 1 m diepte. Ik ga ervan uit dat bij een korte SHTF-situatie de buurt eerst hun toilet volpoept, maar na een een aantal dagen lijkt het me verstandig om als buurt de koppen bij elkaar te steken. Wanneer bij grootschalige stroomstoring de RWZI's niet meer werken, dan 'hoopt' (....) zich een heleboel troep op in de riolering.
 3. Ik volg m ook. Ik zit nu bij episode 6. Weer een interessante serie. (Verhaal kon beter, maar is toch vermakelijk)
 4. m.u.t.? Ik loop al een aardig tijdje mee in de prepperij, maar deze ken ik niet. M.u.t.? Mud under toes? Mütter und Töchter? Make us thin? Maïs uitkotsende tiener? Leer mij bij. Noach
 5. Je vorige kat ook? Hoe had je die kat bereid? In een dutch oven of op de bbq?
 6. Zo maak je vast snel contact daar.
 7. Laat op dit moment in ieder geval je CCCP-tshirt thuis.
 8. Het doet me ook meteen denken aan het volgende filmpje: Snertbeesten. Verschilt hier echt per bos hoeveel teken er zitten. Bij het ene bos kwam mijn hond altijd schoon thuis, bij het andere bos nam hij hele kolonies mee.
 9. Ja, Stuudje, mijn ark was nog niet af. Vandaar de bunker.
 10. Noach

  Nieuw virus?

  Op staat een uitermate duidelijk verhaal over Spam !
 11. O, verrek. 2012 is al voorbij! Tijd om uit mijn bunker te komen, zie ik. Bedankt voor de info.
 12. Tja, idd. Ik bijt op mijn lip om niet van het onderwerp af te dwalen.
 13. Noach

  Nieuw virus?

  Als er staat: "ik heb een goeie foto van u", dan weet ik meteen al dat het nooit waar kan zijn. Deze is geen hoax: PAS OP! Via Google kun je via verschillende zoektermen als resultaat de website http://www.preppers.nl tegenkomen. Gevaarlijk! Klik hier NIET op! Voordat je het weet, maak je je druk over dingen waar je buren zich nooit druk om maken en wordt je voorraadkast steeds voller. In sommige gevallen lopen pc's ook vast door vele handmatig opgeslagen pdf's met als onderwerp 'how to....'. Vaak wordt je bankrekening leeg getrokken door websites als huppelpupdump.
 14. Ik kan me zo'n zelfde trucje nog herinneren na 9/11. Om het idee van een 'inside-job' te ontkrachten, kwam er toen ook zo'n docu over 'how the towers collapsed'. Over metaalmoeheid enzo. Dit terwijl alle FEITEN totaal genegeerd werden. (Zonder nu een 9/11complot discussie te openen!) Mijn punt is: discovery channel of ngc zijn handige zenders om het grote publiek op het verkeerde been te zetten, dat been te accepteren en het juiste been te vergeten...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...