Ga naar inhoud

hhpp

Lid
 • Aantal items

  622
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

hhpp won de laatste dag op 19 november 2015

hhpp had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

hhpp's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

922

Community reputatie

 1. Das bijzonder. Op zoek naar oude info hieruit komen en zien dat het weer actief is! En gewoon mijn oude gebruikersnaam en wachtwoord herinneren en zien dat die combi nog steeds werkt ??
 2. Gisteren al een bedankpost geschreven. Maar mensen, ik ga dit echt heel erg missen
 3. Voor de geachte oprichters van dit forum: bedankt voor het bieden van dit platform en veel meer. Het ga jullie goed. Voor alle preppers die met dit forum leefden: het ga jullie goed. Voor de mensen die ik persoonlijk heb leren kennen: hopelijk tot ziens.
 4. @Erny: Hartstikke interessant. En prima te lezen. @Wafels: bedankt voor de extra info.
 5. Mooi verslag van een paar mooie dagen. Bedankt voor het delen. Mooi geschreven trouwens. Waande me heel even zelf op jouw stek.
 6. hhpp

  Mijn BOV is thuis

  Gefeliciteerd met deze bad-ass Jeep. Gaaf.
 7. Indrukwekkend verhaal van deze knul. Wat een uitstraling zeg. Mooie boodschap. Bedankt voor het delen @Ronin Kogaratsu
 8. Dat was toendertijd denk ik de "juiste tijd" omdat de Russen op zijn kwetsbaarst waren op dat moment, met Jeltsin aan het roer; zwalkend (zowel Jeltsin als Rusland) en wel. Mooie docu. Bedankt voor het delen.
 9. Ik vind het idee achter een basisinkomen hartstikke sympathiek, maar het gaat volgens mij niet werken omdat de autochtone bevolking al jaren een krimpende trend laat zien. Onze autochtone bevolking is langzaam aan het uitsterven. Er worden simpelweg te weinig kinderen geboren om onze volk nog vitaal te noemen. En dus gaat de aangehaalde vergrijzing zeker roet in het eten gooien. En dit geldt voor (vrijwel) alle West Europese landen. Slechts het hoge geboortecijfer onder het allochtone bevolkingsdeel houd de aantallen in stand. Dus om het idee van het basisinkomen te realiseren, moeten we hopen en bidden (tot wie?) dat we de problemen met het allochtone bevolkingsdeel oplossen.
 10. @SantinoD Het beste mes voor jou is toch echt een kwestie van persoonlijke voorkeuren, smaak e.d. En je handen. Wat voor de 1 geweldig in de hand ligt levert de ander hot spots op. Youtube staat vol met video's over het "beste survivalmes". En welk forum je deze vraag ook deelt, je krijgt meteen merken en modellen te horen die geweldig zijn. Wat het wat makkelijker maakt is dat je voor jezelf een budget hebt vast gesteld. Binnen die 200,- valt er genoeg te kiezen. Ga ook even voor jezelf na over welke vaardigheden je beschikt op gebied van slijpen, snede herstellen e.d. je discipline wat betreft onderhoud, invetten e.d. Afhankelijk daarvan zou je bijvoorbeeld kunnen bedenken welke staalsoort daar wel of juist niet bij past. De ene soort roest nl sneller, de andere soort slijpt veel makkelijker. Ben je dan iemand die het onderhoud uitstelt na gebruik zoals schoonmaken en invetten en een hekel heeft aan slijpen dan weet je dat je niet een staalsoort moet nemen die vaker geslepen moet worden en gevoeliger is voor roest e.d. Goeie merken voor survivalmessen zijn o.a. Tops, Esee, Becker/Ka-bar, Schrade, Bark River, Cold Steel, Real Steel, Busse/Scrapyard e.d. Maar kijk ook naar Benchmade en Spyderco die uitstekende vaste messen maken geschikt voor survival met bushcraft eigenschappen. Ga gewoon eens een paar keer op de koffie bij mensen met messen en voel hoe ze in de hand liggen en vraag naar ervaringen. Er zijn echt honderden messen die gewoon goed zijn en kunnen wat jij benoemt en nog meer ook.
 11. Er zijn meerdere messen met een dergelijke pivot. En Enlan heeft heel veel modellen met deze pivot uitgevoerd. Idd als je 1 mesje hebt wordt het wat snders. De andere kant is dat de Enlan mesjes oha erg goed gemaakt ijn voor het geld en dat je zelden je pivot hoeft bij te stellen. Voor grondig schoonmaken (mes uit elkaar) heb je dan wel een probleem hoewel WD40 je een heel eind brengt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...