Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

hhpp

Lid
 • Aantal items

  622
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

hhpp won de laatste dag op 19 november 2015

hhpp had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

922 Uitstekend

2 Volgers

Over hhpp

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Das bijzonder. Op zoek naar oude info hieruit komen en zien dat het weer actief is! En gewoon mijn oude gebruikersnaam en wachtwoord herinneren en zien dat die combi nog steeds werkt ??
 2. Gisteren al een bedankpost geschreven. Maar mensen, ik ga dit echt heel erg missen
 3. Voor de geachte oprichters van dit forum: bedankt voor het bieden van dit platform en veel meer. Het ga jullie goed. Voor alle preppers die met dit forum leefden: het ga jullie goed. Voor de mensen die ik persoonlijk heb leren kennen: hopelijk tot ziens.
 4. @Erny: Hartstikke interessant. En prima te lezen. @Wafels: bedankt voor de extra info.
 5. Mooi verslag van een paar mooie dagen. Bedankt voor het delen. Mooi geschreven trouwens. Waande me heel even zelf op jouw stek.
 6. hhpp

  Mijn BOV is thuis

  Gefeliciteerd met deze bad-ass Jeep. Gaaf.
 7. Indrukwekkend verhaal van deze knul. Wat een uitstraling zeg. Mooie boodschap. Bedankt voor het delen @Ronin Kogaratsu
 8. Dat was toendertijd denk ik de "juiste tijd" omdat de Russen op zijn kwetsbaarst waren op dat moment, met Jeltsin aan het roer; zwalkend (zowel Jeltsin als Rusland) en wel. Mooie docu. Bedankt voor het delen.
 9. @Charlie: bedankt voor het delen. En deze boodschap moet dagelijks herhaald worden voor ons allemaal tot we er met zijn allen zo diep van doordrongen zijn dat de schaal waarop er nu wat aan gedaan word, wereldwijd voldoende draagkracht bied voor een duurzame verandering. Elders schrijft @Keyser Suze dat 12% kritische massa nodig is om veranderingen door te voeren. Laten we er ons steentje aan bijdragen.
 10. Ik vind het idee achter een basisinkomen hartstikke sympathiek, maar het gaat volgens mij niet werken omdat de autochtone bevolking al jaren een krimpende trend laat zien. Onze autochtone bevolking is langzaam aan het uitsterven. Er worden simpelweg te weinig kinderen geboren om onze volk nog vitaal te noemen. En dus gaat de aangehaalde vergrijzing zeker roet in het eten gooien. En dit geldt voor (vrijwel) alle West Europese landen. Slechts het hoge geboortecijfer onder het allochtone bevolkingsdeel houd de aantallen in stand. Dus om het idee van het basisinkomen te realiseren, moeten we hopen
 11. @SantinoD Het beste mes voor jou is toch echt een kwestie van persoonlijke voorkeuren, smaak e.d. En je handen. Wat voor de 1 geweldig in de hand ligt levert de ander hot spots op. Youtube staat vol met video's over het "beste survivalmes". En welk forum je deze vraag ook deelt, je krijgt meteen merken en modellen te horen die geweldig zijn. Wat het wat makkelijker maakt is dat je voor jezelf een budget hebt vast gesteld. Binnen die 200,- valt er genoeg te kiezen. Ga ook even voor jezelf na over welke vaardigheden je beschikt op gebied van slijpen, snede herstellen e.d. je discipline wat bet
×
×
 • Nieuwe aanmaken...