Ga naar inhoud

backschless

Lid niveau 2
 • Aantal items

  1772
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door backschless

 1. Dit zijn rijstklanders, tip alles goed uitzuigen en wat open ligt weggooien ook pasta. Ze leggen eitjes in je producten en smeren het product dicht met een laagje dus ziet het niet. Google even rijstklanders en wat te doen Succes
 2. Ik denk wel dat het echt gaat klappen tegen de tijd dat het "verboden wordt" wat ik niet verwacht, ik zie het al voor me al die ongeveer 100000 den mensen als het er niet meer zijn die in 1 keer moeten stoppen. Over shtf gesproken, dan lopen er heeel veel met een kort lontje rond.
 3. Het viel wel mee in eindhoven zelf (niet dat het geen grote brand was), we mochten even niet naar buiten en ramen gesloten houden maar mochten wel roken buiten:confused:.
 4. Hoorde net van de vrouw dat het lab al weer is vrijgegeven en deze zit bij de spoed, dus zal allemaal wel met een sisser aflopen.
 5. De vrouw heeft dienst vandaag, zal straks wel horen hoe het zit.
 6. Kijk eens bij de boerenbond daar hangen ze ook, daarna bij de prepshop kopen.
 7. Krijgen we een beetje hetzelfde scenario als de film Tank girl.
 8. Op deze manier ben ik ook begonnen en zonder problemen en ervaring een mes van kunnen maken. Het is ook hoe je jezelf erin verdiept.
 9. Pak een vijl en bewerk deze tot een mes of een oude spade.
 10. Bij de Aldi thermolleggings met fleece voor 2.50 , de vrouw heeft het niet koud gehad met de optocht terwijl ze deze aan had.
 11. Favoriete voertuig: de benenwagen loopt op eten en drinken en hebben me tot nu toe nog nooit in de steek gelaten.
 12. Ik vond het raar dat de nieuwslezer zij ik praat er gewoon doorheen, want het is niet belangrijk wat die man allemaal te melden heeft.
 13. Hier goed bewolkt, hoe konden ze weten dat het niet licht zou zijn ??
 14. Dacht toch wel leuk om even te delen, zie de link onderaan het bericht (de preppers)) http://langleveeuropa.nl/2014/12/wanneer-de-grootste-bankiers-survival-kits-gaan-kopen/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...