Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Kciroj

Lid
 • Aantal items

  212
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kciroj

 1. Met Whatsapp kan je ook makkelijk(er) berichten sturen? Of wil je gewoon je artikelen blijven creeëren en ronddelen? Greetz
 2. Kciroj

  Kippen

  Leuk, welke soort kippen neem je? Wij hebben sinds kort 4 stuks Wyandotte.
 3. Dat afschermen met matrassen van eten en drinken en medicijnen lijkt mij wat overdreven. γ-straling (en volgens mij ook α + β) 'besmetten' op zich niets, de straling gaat er doorheen en geeft z'n energie af, en reist door of wordt geabsorbeerd. Je moet wel zeker opassen dat je het niet 'besmet' door er radioactief materiaal dat dus lange tijd blijft stralen (komend van je handen) erop te smeren. Dan creëer je een bronnetje die je niet ziet maar wel straalt en dat is gemeen. Veel disposable handschoenen gebruiken en hygiënisch te werk gaan is belangrijk. Veel handen wassen. Met water afspoelen dus en niet met desinfectant gel of iets dergelijks. Greetz,
 4. Een journalist spreekt op een andere manier over Parijs, neo kolonisatie van de US.
 5. IS claimt dat, de Russen willen er niet zoveel over kwijt. Nieuws is ook overschaduwd door de recente gebeurtenissen.
 6. Belangrijk om niet groepen te gaan stigmatiseren of uit te sluiten willen we onze democratie waarborgen. Uitspraken zoals 'grensen dicht', of 'alle moslims het land uit'; is juist wat extremisten willen om het contrast tussen het Westen te vergroten... http://www.knack.be/nieuws/wereld/het-is-bang-duimen-voor-redelijkheid-nu/article-opinion-625731.html
 7. Of 22 dagen met 2,5 liter vocht per dag (voor 1 persoon)
 8. Of 1 avond als je je bad ermee vol laat lopen?
 9. De koers is trouwens omhoog aan het schieten, iemand enig idee waardoor dat komt? Zou dit alleen te wijten zijn aan de vrijstelling van BTW?
 10. Het geld wat op jouw bank geparkeerd staat is ook virtueel. Ik dat dat het belangrijkste vertrouwen is, voor welke valuta dan ook. Geld is gebaseerd op vertrouwen, geloven dat het doet wat het moet doen.
 11. Kciroj

  Mijn BOV is thuis

  Ge-wel-dige wagen man! Proficiat!
 12. Ah ik was bijna verleidt tot de shogun deal maar dat is geen snelspanner Ik kom steeds uit bij kruisboogkopen. com
 13. Hoe span je dat ding, snelspanner?
 14. Kciroj

  De Draak ontwaakt

  Welk land heeft dat niet gedaan bij een ander stuk land?
 15. Die van Egmont snap er wel wat van vond ik althans, heb het hele stuk bekeken. Berk van de Bank had op het eind ook een soort van goede inbreng dat het een erg complex systeem is met mondiale verbanden, dus hij wil liever het bestaande rustig aanpassen dan iets totaal anders. Maar vooral dat hij z'n baan op de tocht ziet staan met deze revolutie of in ieder geval een flinke salaris dip.
 16. Nou bestel die waterfilters maar alvast op voorraad prepshop voor iedere Veronica luisteraar eentje! Greetz
 17. kijken/luisteren, ik gok dat deze geupdate wordt http://www.radioveronica.nl/blogs/rinkeldekinkel/ask-me-anything
 18. Gaat het nou over bossen houdt of over een typevaud?
 19. Het lijkt mij in de praktijk haast onmogelijk om veel langer dan 3 dagen het op eigen houtje te redden. Je moet uiteindelijk op zoek gaan naar lotgenoten etc. Voor 2 weken eten in je tas proppen lukt ook eigenlijk niet, dus je zal iets anders moeten verzinnen. Vaak is een BoB dan ook om naar je BoL te geraken. Volgens mij heeft de doorsnee BoB soms geen kooktoestel, en slechts een aantal extra kledingstukken en bijv een tarp en zeker geen tent (voor 3 dagen zou dat niet nodig moeten zijn) Ik heb mijn BoB dan ook wel wat doorgebouwd naar langer verblijf samen met m'n vriendin; waterfilter kookstel tent ipv alleen flesjes water en kant en klaar voer / repen. En een dikke EHBO set en hygiëne/toilet spullen om het toch wat langer en met iets meer comfort het vol te houden. Zelf denk ik ook dat er weinig situaties zijn waar ik 3 dagen voor van huis zou moeten; het is voor mijn gevoel Bug-in tot het niet meer kan en dan voor altijd wegwezen. Greetz
 20. Het filmpje opent niet hier? Ik ben namelijk ook wel benieuwd...
 21. Ik vind mooi Past voor mij ook wel bij de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens enzo; http://www.amnesty.nl/mensenrechten/encyclopedie/universele-verklaring-de-rechten-de-mens-uvrm-korte-versie Het pakt meteen zegmaar punt 1 t/m 4, 22 t/m 25 mee dus dat is wel zo sociaal. Of zeg ik nou gekke dingen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...