Ga naar inhoud

Kciroj

Lid
 • Aantal items

  367
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kciroj

 1. Deze heb ik onlangs besteld. Met een foldable 110W zonnepaneel. https://www.bluettipower.com/pages/bluetti-eb70 Model:BLUETTI EB70 Typical Capacity 716Wh Rated Output Powe 700W Wireless Charging Yes, 15W USB-C Output 100W x2 (PD3.0) Peak Power 1400W Pure Sine Wave Inverter Yes Cell Chemistry LiFePO4, Up to 2500+ Charge Cycles Dimensions 12.6*8.5*8.7inch(320*217*222mm) Net Weight 21.3lbs(9.7kg) Regulated 12V DCYes Max Input Power 200W Solar Input 12~28V, Up to 200W (MPPT) Car Charge Supported Operating Environment-4~104 ℉ (-20~40 ℃)
 2. Ik scrap ze niet, ik zei dat het nu te hoog gegrepen was, ik heb nog helemaal niets namelijk! Stap voor stap, waar begint zo'n uitdaging? -een groep gelijkgestemden, -een globaal plan, -geld, -afspraken, -aanschaf, -(uit)bouwen, -onderhouden. En dan mogelijk weer naar een uitbreiding van de groep -> brainstorm etc. Cyclus van opstarten en verbeteren. Mijn openingspost was dus bij de groep gelijkgestemden, de rest is nog vormbaar en niks staat vast.
 3. Ik wil mijn plan niet in detail hier uittypen, ik zoek eerst meer mensen met de neus dezelfde kant op
 4. Bedankt voor je reactie, daar gebruik ik dus dit forum voor. Waar vind ik anders gelijkgestemden.
 5. Helemaal eens, het was een artikel met voorbeelden. Ik zoek gelijkgestemden die iets willen opbouwen samen.
 6. Duitsland mag je vrij reizen met een zelf test mee, geloof ik.
 7. Okay okay, de vergaderzaal, atelier en geneeshuis lijkt mij wat hoog gegrepen 😉 Maar een hectare voedselbos, water en energie op orde, een hek eromheen lijkt mij een goede start, en alleen is een stuk lastiger dan samen.
 8. https://www.dlmplus.nl/2021/11/21/overleven-na-de-crash-een-levensboerderij/ Hier wordt uitvoerig beschreven hoe een levensboerderij kan bijdragen na shft. Dit lijkt mij een mooie ambitie om met gelijkgestemden op te pakken.
 9. Bitcoin. Absolute schaarste. https://www.bestebank.org/bitcoins-kopen/
 10. Ik zoek 2/3 mede preppers die naast hun bug-in plan ook een bug-out willen hebben. Om te recreëren maar ook voor langer als dat nodig is. Mijn oog valt op een oude boerenhoeve met gigantische schuur, als doel woonbaar te maken, zelfvoorzienend, met voedselbos/'moestuin'. Voors en tegens kunnen hier besproken worden, bij serieuze interesse graag PB. Ps: ik ben al 7 jaar prepper 'minded' en denk dat het tijd wordt voor een 'backup' in ruraal Duitsland vergeleken met Nederland. 16.000 m2, in een gehucht, huis en schuur. Omgeving Sondershausen.
 11. https://hollandstadt.nl/property/groot-stuk-grond-1-ha-midden-in-bos-2/ Alleen 'mag' je er niks op bouwen dan wat er is. Wie gaat met me mee? Als ik Duitsland in mag zonder vaccinatie
 12. Ik heb deze burger gevoerd gekregen van topicstarter, en moet zeggen dat het zeker prima smaakt, ik vind het een stuk beter smaken dan die unox vega meuk. Greetz
 13. Maar je moet toch 1,5 m afstand houden? Dat is ook RIVM. Kappers mogen toch ook niet werken?
 14. Iemand anders ook gemerkt dat het meel / bloem op begint te raken in de winkel? Iedereen genoeg geprept?
 15. Ik stel overgewicht ter discussie, net zoals ik leeftijd ter discussie stel. Veel virologen vinden het helemaal niet zo 'gewoon' dat iemand die ouder is dan maar meteen zieker moet worden van een virus. Ouderen hebben doorgaans meer weerstand opgebouwd dan kinderen en kunnen vergeleken bij hen tegen een stoot. Vandaar dat er ook zoveel (dodelijke) kinderziektes zijn die we uit willen bannen. Ik stel als hypothese dat niet leeftijd of overgewicht, maar een andere 'factor' veel bepalender is voor ernstig ziek of overlijden. Blijkbaar hebben ouderen eerder een matige conditie (of de andere onbekende factor), maar sterven ze dus niet slechts 'omdat ze ouder zijn'. Dat heet confounding. Dus ja ik blijf dat ter discussie stellen. Ja oudere mensen sterven eerder aan dit virus, maar niet OMDAT ze ouder zijn.
 16. Lijkt me vooralsnog iets kortzichtig, een beetje vet op de botten is an sich niet problematisch. Echter hebben deze mensen vaker een slechte conditie (omdat ze minder bewegen en/of andere voedingsstoffen tot zich nemen), en bijvoorbeeld diabetes hebben of diabetes aan het ontwikkelen zijn. Vooral deze slechte conditie zorgt ervoor dat je langzaam herstelt, en dat het virus dus beter slaagt en een aanslag op je lichaam doet. Voorlopig kan je beter zeggen; 80% v/d mensen op IC hebben een matige conditie, daarbij hebben ze overgewicht etc. Maar een titel als bijvoorbeel ‘dikke mensen gaan eerder dood’ is misschien wat pakkender voor in de media?
 17. Britse premier Johnson besmet met coronavirus https://www.nu.nl/coronavirus/6040715/britse-premier-johnson-besmet-met-coronavirus.html (via @NUnl)
 18. Onee, was het even 'in het moment' van typen vergeten. Dan maakt de waterkoker maar overuren Thnx & greetz,
 19. Als je dit van jezelf niet 'herkend' van een influenza griep van vroeger, kan het zomaar corona infectie zijn. Succes en beterschap!
 20. En het virus volledig in water gaat neem ik aan ook kapot? Of moeten we de lifestraw erbij gaan pakken?
 21. Huh, in ziekenhuis moeten wij mondmaskers op, aanklagen die handel?
 22. Wat dacht je van de Rijksoverheid / WHO https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19 Gelukkig is alles wat geschreven staat waar, en kunnen zorgmedewerkers niet voor zichzelf denken. ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...