Ga naar inhoud

Pepper19

Lid
 • Items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Pepper19's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

55

Reputatie

 1. @Gamble Ik krijg er spontaan zin van om nog een blik te halen!
 2. @Windmill Ik heb anderhalf net iets minder dan anderhalf blokje gebruikt. Een tablet was gebroken en dat kleine stukje viel er ook uit. @JD81 Thanks! Mijn vrienden vinden het ook nog apart, maar toen ik vorig jaar bij een weekendje mountainbiken in de Ardennen een EHBO kitje bij had waren ze toch wel even blij. @Floshtf Bedankt voor je reactie, vind het fijn om zo aangemoedigd te worden! Als ik weer wat nieuws heb komt dat er ook op!
 3. Opzich, 80 cent voor een blik van 10 is niet veel natuurlijk. Denk dat ik er nog wel wat in ga slaan. Sowieso ben ik nog maar een beginnende prepper en ik woon nog thuis. Mijn moeder is er geen fan van en denkt dat ik een soort doemdenker ben. Ik wil wel nog een tas vullen dat ik sowieso eten en water heb voor een week en andere benodigdheden mocht het een keer fout gaan. Maar das een een ander onderwerp.
 4. Bedankt! Moet binnenkort toch even zo'n kook blikje gaan halen dan. Bedankt in ieder geval voor de tip!
 5. @Pr3pper Ik hoop het niet. Het is nu anderhalf uur geleden ongeveer en ik heb nog nergens last van. Buiten dat ik spijt heb dat ik geen Unox heb gehaald.
 6. Hallo menschen, Een aantal dagen geleden gooide ik mijn EDC/GHB in het topic "Wat zit er in jouw EDC?". Hier kreeg ik de vraag van Stuudje of ik mijn blikopeners (Coghlan's Blikopener, P38 volgens mijn) al wel eens getest had. Dit was niet het geval, dus ben ik dankzij Stuudje's idee naar de AH gegaan om een blik knakworsten te halen. Deze had aan de boven kant een lipje om het makkelijk te openen. Ik dacht dat deze kant dus minder sterk was, dus heb de de onderkant open gemaakt. Na wat hard drukken met het kleine mesje kreeg ik een gat in de bovenkant (Voorheen onderkant). Dit was het zwaarste werk. Met een klein beetje drukken iedere keer ga je zo heel het blikje rond. Ik had niet echt het idee dat ik nou zoveel kracht uit oefende op de opener. Het is een scherp mes dat zo door het blik heen glijdt. Het blik was zo open, denk dat het ongeveer 30 seconde heeft geduurd. Daarna met de opener zelf de deksel omhoog gedaan, dit waagde ik niet met mijn blote handen. Dacht dat het ook wel een goed idee was om mijn Esbit brander te testen, aangezien ik die ook nog even nieuw uit de verpakking moest halen. En zeg nou zelf, warme knakworsten zijn beter dan koude! Ik heb een Coghlan's storm lucifer gebruikt om het Esbit tablet aan te steken. Na 7:38 minuten was het Esbit tablet op en had ik een blik stomende knakworsten voor mij staan. Kokend heb ik ze niet gekregen maar wel lekker warm tijdens deze temperaturen. Dankzij dit testje weet ik nu hoe ik een blik makkelijk kan openen (en dat was het ook!), wat opzich wel makkelijk is aangezien ik er twee bij heb. Nick
 7. Heey QuickFix! Ik beschik helaas niet over een Zwitsers zakmes. En buiten de standaard keuken opener heb ik weinig vergelijkingsmateriaal... Maar ik zal eens rondvragen en kijken of iemand mij daar verder mee kan helpen!
 8. Ik heb van het weekend wel wat tijd! Denk dat ik eens een blik knakworsten er eens flink van langs ga geven!
 9. Bedankt! De blikopeners heb ik nog niet geprobeerd, heb wel wat info opgezocht over hoe je ze gebruikt, maar nog niet het idee gehad te ze ook daadwerkelijk te gebruiken... Ga ik snel doen! Warme muts zit er in de winter eigenlijk standaard in. Vond het alleen nog niet koud genoeg om hem al in te pakken, maar dat zal niet lang meer duren! Mitella heb ik sowieso in mijn EHBO kitje zitten (de rode etui). Heb deze niet uitgepakt, omdat ie, op wat plijsters minder na, niet is veranderd. Wel staat er nog op het programma om een shemagh aan te schaffen, net als een fixed blade mes. Nogmaals bedankt voor je feedback!
 10. Hallo menschen! Ik ben een tijd offline geweest, maar heb niet stilgezeten. Graag wil ik mijn verbeterde EDC/GHB laten zien. Ik wil wel nog even zeggen dat dit nog steeds Work In Progress is, maar ik denk dat ik hier al een eindje mee vooruit kom. Misschien kennen jullie mijn vorige post nog. Alles zit nog steeds in mijn 5.11 MOAB 10. Om eventjes mijn grootste verbeteringen te laten zien noem ik ze eventjes op. Mechanix Original Handschoenen All Weather Blanket Water Purificatie tabletten en druppels Mini breekijzer Hoofdlamp Wat simpele pilletjes als paracetamol, pillen tegen allergische reacties, en anti diaree tabletten. Ik moet nog even nieuwe Cliffbars gaan halen, ik had er twee. Eentje is opgegaan, de laatste bus niet kwam opdagen en ik al uren niks meer gegeten had. De tweede wilde ik niet over de datum laten gaan. Ook heb ik altijd een fles drinken bij, deze staat alleen niet op de foto. Buiten dat denk ik dat ik goed zit qua drinken, eten en onderdak in geval van nood. Ook ga ik er van uit dat ik qua signalering goed zit met twee breaklights, fluit en fel rode nooddekens. Graag hoor ik jullie aandachtspunten en ideetjes! Met vriendelijke groet, Nick EDIT: zie dat ik mijn handwarmers ook ben vergeten op de foto te zetten.
 11. Zoals ik een paar maanden geleden heb gezegd in mijn kennismakingstopic, heb ik een EDC gemaakt. Hij is nog behoorlijk aan de matige kant. Ik wil er nog voedsel in doen, extra licht en een vorm van warmte. Even door de duidelijkheid, mijn EDC is wat ik vanaf nu bij de draag om voorbereid te zijn op mogelijke ongelukken en of andere ongemakkelijkheden. Mijn tas is de 5.11 Tactical MOAB 10 Ik heb een simpel EHBO kitje gekocht met alles wat op de foto staat. voor de rest een klein zaklampje met bijbehorende batterijen, wat pennen, rekenmachine en passer (Het is ook zeker mijn schooltas), noodponcho, paspoort (Mijn rijbewijs zit in mijn portemonnee), wat zakdoekjes en een uitprobeer busje deodorant. Er zat nog een extra pakje sigaretten in, maar die heb ik zelf opengemaakt gisteren want het openbaar vervoer zat weer een niet mee. Ik haal vandaag of morgen weer een nieuwe. Ik heb er nog 1 BIG aansteker inzitten die niet op de foto staat. Ik zou er graag nog wat toevoegen zoals; - multitool; - chemische licht sticks; - handschoenen; - voedsel - molle pouch voor een flesje water. Nu pas het precies als hij in mijn voorste vak moet.; - etc... Graag hoor ik jullie mening, alles is welkom! Nick
×
×
 • Nieuwe aanmaken...