Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Pepper19

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

55 Uitstekend

Over Pepper19

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. @Gamble Ik krijg er spontaan zin van om nog een blik te halen!
 2. @Windmill Ik heb anderhalf net iets minder dan anderhalf blokje gebruikt. Een tablet was gebroken en dat kleine stukje viel er ook uit. @JD81 Thanks! Mijn vrienden vinden het ook nog apart, maar toen ik vorig jaar bij een weekendje mountainbiken in de Ardennen een EHBO kitje bij had waren ze toch wel even blij. @Floshtf Bedankt voor je reactie, vind het fijn om zo aangemoedigd te worden! Als ik weer wat nieuws heb komt dat er ook op!
 3. Opzich, 80 cent voor een blik van 10 is niet veel natuurlijk. Denk dat ik er nog wel wat in ga slaan. Sowieso ben ik nog maar een beginnende prepper en ik woon nog thuis. Mijn moeder is er geen fan van en denkt dat ik een soort doemdenker ben. Ik wil wel nog een tas vullen dat ik sowieso eten en water heb voor een week en andere benodigdheden mocht het een keer fout gaan. Maar das een een ander onderwerp.
 4. Bedankt! Moet binnenkort toch even zo'n kook blikje gaan halen dan. Bedankt in ieder geval voor de tip!
 5. @Pr3pper Ik hoop het niet. Het is nu anderhalf uur geleden ongeveer en ik heb nog nergens last van. Buiten dat ik spijt heb dat ik geen Unox heb gehaald.
 6. Hallo menschen, Een aantal dagen geleden gooide ik mijn EDC/GHB in het topic "Wat zit er in jouw EDC?". Hier kreeg ik de vraag van Stuudje of ik mijn blikopeners (Coghlan's Blikopener, P38 volgens mijn) al wel eens getest had. Dit was niet het geval, dus ben ik dankzij Stuudje's idee naar de AH gegaan om een blik knakworsten te halen. Deze had aan de boven kant een lipje om het makkelijk te openen. Ik dacht dat deze kant dus minder sterk was, dus heb de de onderkant open gemaakt. [ATTACH=CONFIG]21284[/ATTACH] Na wat hard drukken met het kleine mesje kreeg ik een gat in de bovenkan
 7. Heey QuickFix! Ik beschik helaas niet over een Zwitsers zakmes. En buiten de standaard keuken opener heb ik weinig vergelijkingsmateriaal... Maar ik zal eens rondvragen en kijken of iemand mij daar verder mee kan helpen!
 8. Ik heb van het weekend wel wat tijd! Denk dat ik eens een blik knakworsten er eens flink van langs ga geven!
 9. Bedankt! De blikopeners heb ik nog niet geprobeerd, heb wel wat info opgezocht over hoe je ze gebruikt, maar nog niet het idee gehad te ze ook daadwerkelijk te gebruiken... Ga ik snel doen! Warme muts zit er in de winter eigenlijk standaard in. Vond het alleen nog niet koud genoeg om hem al in te pakken, maar dat zal niet lang meer duren! Mitella heb ik sowieso in mijn EHBO kitje zitten (de rode etui). Heb deze niet uitgepakt, omdat ie, op wat plijsters minder na, niet is veranderd. Wel staat er nog op het programma om een shemagh aan te schaffen, net als een fixed blade mes. Nogmaals bed
 10. Hallo menschen! Ik ben een tijd offline geweest, maar heb niet stilgezeten. Graag wil ik mijn verbeterde EDC/GHB laten zien. Ik wil wel nog even zeggen dat dit nog steeds Work In Progress is, maar ik denk dat ik hier al een eindje mee vooruit kom. [ATTACH=CONFIG]21233[/ATTACH] Misschien kennen jullie mijn vorige post nog. Alles zit nog steeds in mijn 5.11 MOAB 10. Om eventjes mijn grootste verbeteringen te laten zien noem ik ze eventjes op. Mechanix Original Handschoenen All Weather Blanket Water Purificatie tabletten en druppels Mini breekijzer Hoofdlamp Wat
 11. Zoals ik een paar maanden geleden heb gezegd in mijn kennismakingstopic, heb ik een EDC gemaakt. Hij is nog behoorlijk aan de matige kant. Ik wil er nog voedsel in doen, extra licht en een vorm van warmte. Even door de duidelijkheid, mijn EDC is wat ik vanaf nu bij de draag om voorbereid te zijn op mogelijke ongelukken en of andere ongemakkelijkheden. [ATTACH=CONFIG]14046[/ATTACH] Mijn tas is de 5.11 Tactical MOAB 10 Ik heb een simpel EHBO kitje gekocht met alles wat op de foto staat. voor de rest een klein zaklampje met bijbehorende batterijen, wat pennen, rekenmachine en
×
×
 • Nieuwe aanmaken...