Ga naar inhoud

Johan de Barbaar

Lid
 • Aantal items

  243
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Johan de Barbaar's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

223

Community reputatie

 1. Wij hier in de Noordoostpolder, de vergeten en van alle religie(GELUKKIG MAAR) en ontwikkeling verlaten streek van nederland....hebben schaliegas VERBODEN/VERBOTEN/NJET/NON/NEIN/NICHT . Betalen wel miljoenen aan weggegooide milieusubsidie aan linkse windenergiemolentjes....(ze lopen echt met molentjes) maar goed, beter als die chemiezooi in de grondwater-zooi.....of niet?
 2. De Duitsers mogen pakweg 1 miljoen asiel/gelukszoekers opvangen...und Frau merkel zal Pinokkio Rutte wel overtuigen om er een half miljoen van over te gaan nemen...dus 500.000 mondjes erbij.....maak maar ruimte in je huis zou ik zeggen tegen de voorstanders...... Dat zal menigeen niet graag lezen of horen...het is echter wel de hedendaagse realiteit en als je onze zogenaamde vrije media mag/moet geloven komen ze met honderduizenden via het oosten deze kant op....dat is niet wat ik denk(!) dat laten ze ons dagelijks op het nieuws toch zien?
 3. Het zal niet bij deze oefening blijven, er staan er nog genoeg op de Navo-agenda waar Poetin zich in zijn land aan kan optrekken, elke provocatie is alleen goed voor zijn imago en status als redder van zijn vaderland....moedertje Rusland...en het lokt van zijn kant alleen maar verdere sanctie,s tegen het westen uit!
 4. En de beurzen jojo,en er op los...en de schaapjes dansen mee.
 5. Topic opener heeft het over oude leden versus nieuwe leden.......kijk eens aan...een man met visie!
 6. Ik heb getekend, maar echte actie is pas keiharde actie...waarvan acte!
 7. Het is niet alleen Poetin die zich rustig houd, er spelen uiteraard grotere belangen een rol w.o. de economie wereldwijd waar ook de gekrenkte Russische bevolking mee te maken heeft. We zien de jojo-effecten hier op de beurzen, de leugens , bedrog en indoctrinatie van de bevolking. De NPO,NOS en andere staats-gerelativeerde media-kanalen moeten het volk koest houden...en dat gebeurd ook al decennialang, mede door de diverse politieke en religieuze stromingen in dit land van schaapjes en kudde-aanhangels. Preppers en zelfstandig denkende individuen zijn in spe staats-gevaarlijken. Oekraine is slechts een afleiding , een excuus om de aandacht te verkrijgen van de wereld-opinie teneinde een andere werkelijkheid te camoufleren van de NWO.
 8. Ik kan mij nog goed herinneren dat na een referendum wij Nederlanders de tirannie van Brussel verwierpen, jedoch werden wij, Nederland, geannexeerd door de EU. Mensen die zich kritisch uitlaten tegen de monarchie alhier worden selectief en na het demonstratief gooien van een objectje naar een praalkoetsje met monarchisten erin voor maanden opgesloten. Journalisten die kritisch de corruptie bij de roverheid aankaarten worden vervolgd en het leven zuur gemaakt. Zo gek veel verschillen we niet van ,jazeker, ook de misstanden in Rusland, tot op heden worden we hier nog net niet geelimineerd maar ver weg kan dat niet meer zijn gezien de puinhopen in politiek land. In Polen worden raket-afweer-systemen geinstalleerd met allerlei andere doeleinden ertussendoor, zoals radarinstallaties en afluistersystemen waar de Rus niet op zit te wachten. Elke poging om in de oude Sovjetrepublieken, grenzend aan Rusland onze vorm van (schijn)democratie in te voeren met een Navo-smaakje....zal de Rus alleen verder stimuleren om zich af te zetten tegen Europa, terwijl wij juist Rusland als deel van Europa moeten zien i.p.v. Turkye,Cyprus en andere losse eindjes.
 9. Gezien de situatie en aanloop van de gebeurtenissen in de Krim en Oekraine......zijn de Russen bezig hun grensgebieden te neutraliseren, een buffergebied tegen de oprukkende Navo en Amerikaanse expantiedrift. Net als Amerika decennialang heeft gedaan met Cuba. Rusland heeft geen enkele zin in de Brusselse tirannie, die moeten wij helaas ondergaan.
 10. Het hoezee en ole voor de Amerikanen is nagenoeg weggebt na de tweede wereldoorlog waar niet alleen de Amerikanen maar bovenal de Russen veel geleden hebben. We zien daarna de Amerikanen op alle wereldfronten afgaan op militair gebied, Korea, Vietnam, Afghanistan,Irak ,ambassade Iran, en nu Syrie(IS) Er is dus weinig om op te vertrouwen wat de Amerikanen betreft. Zijn de Russen dan van die lieverdjes?...zeker niet, maar zoals eerder gesteld hier...wel een erg taai volk die zich niet laten koeieneren door andersdenkenden!
 11. Veel roze bril dragenden lezen zulke feiten(!) niet graag en piepen hun mantra,s gewoon door, geindoctrineerd door de staatsomroepen en valse profeten in omroepland. Dat kan, dat mag, maar geeft wel aan hoe naief de gemiddelde Ollander erin staat. En dat terwijl de profeten uit de politiek zich MUISSTIL houden...en de boel de boel laten, de implosie van nederland is op handen en we zien het gewoon aankomen. Die 800.000 duizend in Duitsland is een SCHATTING, het zijn er met zekerheid tienduizenden meer.een miljoen komt eerder op tafel en als de Duitser ze doorduwt....staan ze hier op de keien. Is dat utopie? of een realiteit in spe? Verleden maand ging hier een goedlopend en zeer goed bekend staand verzorgingshuis met 200 kamers op de fles......nu, een maand later is het een opvangput geworden van ehhhhhh
 12. Het kalifaat is al binnengehaald, wat anderen ook willen wegdromen is helaas een feit. Het islamitisch kalifaat bestaat nu niet meer alleen in Irak/Syrie en Afghanistan....het druppelt gestaag elke dag binnen via de zuid en oostgrenzen van Europa. Echte vluchtelingen(!) zijn dankbaar en blij als de voedsel en drinken krijgen tijdens hun vlucht, onderdak en medische zorg. Wat we helaas steeds duidelijker via de sociale medianetwerken zien en horen is een invasie van anti-westerse sentimenten. Wie dat niet wenst te zien heeft een andere agenda dan de realiteit.
 13. Volgens een aardappelexplotant annex gen-technicus gaat er via China enorm veel handel via Nederiglandje naar Rusland????
×
×
 • Nieuwe aanmaken...