Ga naar inhoud

**Royale**

Lid niveau 2
 • Items

  148
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Wereldburger
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

**Royale**'s prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

79

Reputatie

 1. Hallo, ik zocht zojuist via Googletranslate het Engelse woord voor schuilkelder: Bombshelter Vervolgens tikte ik het woord in op Youtube en zag een kort filmpje van een amerikaans bedrijf die het Fabriceert en aanlegt voor hun klanten. bij 1.00 van het filmpje komt er een balkje in beeld waarin verschijnt: 85% of politicians have bomb shelters Bij 3.46 van het filmpje komt weer een balkje in beeld dat iedere inwoner van Zwitserland een schuilkelder krijgt op kosten van de Regering? https://www.youtube.com/watch?v=nXlrhcSJmLk
 2. Dat klopt, dat soort regeringen zijn pas niet te vertrouwen
 3. Wat ik las recentelijk in het boek van Donald Trump: Loyaliteit Ik veronderstel je dat je door schade en schande wijs wordt. Toen ik begin jaren negentig in de problemen zat, van wie ik dacht dacht ze me volkomen trouw zouden zijn dat Totaal niet waren. En natuurlijk waren er ook mensen van wie ik geen enkele loyaliteit had verwacht Geweldig waren. Die me niet trouw waren toendertijd zoeken wel eens contact met mij op om het mij goed te maken. Mijn antwoord is kort maar krachtig: BARST Want iemand die je één keer ontrouw is geweest zal dat ook wel een tweede keer zijn.
 4. Hallo Mensen, Is het eventueel een aanrader om een satteliet-telefoon aan te schaffen? Goedkoop zijn ze in ieder geval niet, maar eventueel wel heel handig. Hebben jullie zo'n ding of hebben jullie er wel eens mee gewerkt? (eventuele ervaringen) Hoor graag van jullie Cheers!
 5. @Windmill Een wake up Cal is het zeker. Nu dat ik momenteel in het buitenland verblijf rook ik zo 1,5 pakje op een dag. Sigaretten zijn hier spotgoedkoop vergeleken met Nederland. (6 Euro per pakje). Maar proberen te stoppen op korte termijn zal ik zeker overwegen/proberen/dwingen
 6. En ook ik kan het niet laten om te reageren en mijn mening te geven. Ook ik heb ruime ervaring met het scheren en scheermesjes, maar toch blijft voor mij de ABSOLUTE topper: Gillette (niet de wegwerpvariant) Noem ze maar op en ik heb ze gebruikt van de Action/Albert Heijn/Etos/Kruidvat. Dat is allemaal troep vergeleken met Gilette. Na twee keer scheren zijn de mesjes al Bot en kunnen richting Vuilnisbak. Ook krijg je supersnel snijwonden, van die goedkope wegwerp mesjes.
 7. VOLKOMEN mee eens... Dat is het eigenlijke het enigste minpunt van een BOL daar, maar voor de rest...........
×
×
 • Nieuwe aanmaken...