Ga naar inhoud

Johan de Barbaar

Lid
 • Aantal items

  243
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Johan de Barbaar

 1. Wij hier in de Noordoostpolder, de vergeten en van alle religie(GELUKKIG MAAR) en ontwikkeling verlaten streek van nederland....hebben schaliegas VERBODEN/VERBOTEN/NJET/NON/NEIN/NICHT . Betalen wel miljoenen aan weggegooide milieusubsidie aan linkse windenergiemolentjes....(ze lopen echt met molentjes) maar goed, beter als die chemiezooi in de grondwater-zooi.....of niet?
 2. De Duitsers mogen pakweg 1 miljoen asiel/gelukszoekers opvangen...und Frau merkel zal Pinokkio Rutte wel overtuigen om er een half miljoen van over te gaan nemen...dus 500.000 mondjes erbij.....maak maar ruimte in je huis zou ik zeggen tegen de voorstanders...... Dat zal menigeen niet graag lezen of horen...het is echter wel de hedendaagse realiteit en als je onze zogenaamde vrije media mag/moet geloven komen ze met honderduizenden via het oosten deze kant op....dat is niet wat ik denk(!) dat laten ze ons dagelijks op het nieuws toch zien?
 3. Het zal niet bij deze oefening blijven, er staan er nog genoeg op de Navo-agenda waar Poetin zich in zijn land aan kan optrekken, elke provocatie is alleen goed voor zijn imago en status als redder van zijn vaderland....moedertje Rusland...en het lokt van zijn kant alleen maar verdere sanctie,s tegen het westen uit!
 4. En de beurzen jojo,en er op los...en de schaapjes dansen mee.
 5. Topic opener heeft het over oude leden versus nieuwe leden.......kijk eens aan...een man met visie!
 6. Ik heb getekend, maar echte actie is pas keiharde actie...waarvan acte!
 7. Het is niet alleen Poetin die zich rustig houd, er spelen uiteraard grotere belangen een rol w.o. de economie wereldwijd waar ook de gekrenkte Russische bevolking mee te maken heeft. We zien de jojo-effecten hier op de beurzen, de leugens , bedrog en indoctrinatie van de bevolking. De NPO,NOS en andere staats-gerelativeerde media-kanalen moeten het volk koest houden...en dat gebeurd ook al decennialang, mede door de diverse politieke en religieuze stromingen in dit land van schaapjes en kudde-aanhangels. Preppers en zelfstandig denkende individuen zijn in spe staats-gevaarlijken. Oekraine is slechts een afleiding , een excuus om de aandacht te verkrijgen van de wereld-opinie teneinde een andere werkelijkheid te camoufleren van de NWO.
 8. Ik kan mij nog goed herinneren dat na een referendum wij Nederlanders de tirannie van Brussel verwierpen, jedoch werden wij, Nederland, geannexeerd door de EU. Mensen die zich kritisch uitlaten tegen de monarchie alhier worden selectief en na het demonstratief gooien van een objectje naar een praalkoetsje met monarchisten erin voor maanden opgesloten. Journalisten die kritisch de corruptie bij de roverheid aankaarten worden vervolgd en het leven zuur gemaakt. Zo gek veel verschillen we niet van ,jazeker, ook de misstanden in Rusland, tot op heden worden we hier nog net niet geelimineerd maar ver weg kan dat niet meer zijn gezien de puinhopen in politiek land. In Polen worden raket-afweer-systemen geinstalleerd met allerlei andere doeleinden ertussendoor, zoals radarinstallaties en afluistersystemen waar de Rus niet op zit te wachten. Elke poging om in de oude Sovjetrepublieken, grenzend aan Rusland onze vorm van (schijn)democratie in te voeren met een Navo-smaakje....zal de Rus alleen verder stimuleren om zich af te zetten tegen Europa, terwijl wij juist Rusland als deel van Europa moeten zien i.p.v. Turkye,Cyprus en andere losse eindjes.
 9. Gezien de situatie en aanloop van de gebeurtenissen in de Krim en Oekraine......zijn de Russen bezig hun grensgebieden te neutraliseren, een buffergebied tegen de oprukkende Navo en Amerikaanse expantiedrift. Net als Amerika decennialang heeft gedaan met Cuba. Rusland heeft geen enkele zin in de Brusselse tirannie, die moeten wij helaas ondergaan.
 10. Het hoezee en ole voor de Amerikanen is nagenoeg weggebt na de tweede wereldoorlog waar niet alleen de Amerikanen maar bovenal de Russen veel geleden hebben. We zien daarna de Amerikanen op alle wereldfronten afgaan op militair gebied, Korea, Vietnam, Afghanistan,Irak ,ambassade Iran, en nu Syrie(IS) Er is dus weinig om op te vertrouwen wat de Amerikanen betreft. Zijn de Russen dan van die lieverdjes?...zeker niet, maar zoals eerder gesteld hier...wel een erg taai volk die zich niet laten koeieneren door andersdenkenden!
 11. Veel roze bril dragenden lezen zulke feiten(!) niet graag en piepen hun mantra,s gewoon door, geindoctrineerd door de staatsomroepen en valse profeten in omroepland. Dat kan, dat mag, maar geeft wel aan hoe naief de gemiddelde Ollander erin staat. En dat terwijl de profeten uit de politiek zich MUISSTIL houden...en de boel de boel laten, de implosie van nederland is op handen en we zien het gewoon aankomen. Die 800.000 duizend in Duitsland is een SCHATTING, het zijn er met zekerheid tienduizenden meer.een miljoen komt eerder op tafel en als de Duitser ze doorduwt....staan ze hier op de keien. Is dat utopie? of een realiteit in spe? Verleden maand ging hier een goedlopend en zeer goed bekend staand verzorgingshuis met 200 kamers op de fles......nu, een maand later is het een opvangput geworden van ehhhhhh
 12. Het kalifaat is al binnengehaald, wat anderen ook willen wegdromen is helaas een feit. Het islamitisch kalifaat bestaat nu niet meer alleen in Irak/Syrie en Afghanistan....het druppelt gestaag elke dag binnen via de zuid en oostgrenzen van Europa. Echte vluchtelingen(!) zijn dankbaar en blij als de voedsel en drinken krijgen tijdens hun vlucht, onderdak en medische zorg. Wat we helaas steeds duidelijker via de sociale medianetwerken zien en horen is een invasie van anti-westerse sentimenten. Wie dat niet wenst te zien heeft een andere agenda dan de realiteit.
 13. Volgens een aardappelexplotant annex gen-technicus gaat er via China enorm veel handel via Nederiglandje naar Rusland????
 14. Onze hauptman Herr Rutte alias Pinnokio heeft de oorlog verklaard aan Hongarije om de doorstroom van duizenden pareltjes niet te belemmeren....onze stoottroepen en restanten van een leger staan al voor de poorten van Kopenhagen. En dat zonder drank....want in dit calvinistisch europeesch bolwerk is dat not...done ...
 15. Miljarden euro,s verlies op de beurs?...is de geldbubble die een deukje krijgt. Van een echte crisis is pas sprake als de AEX onder de 250 punten komt en dat het liefst binnen een week. Kan wat mij betreft niet snel genoeg gaan, laat de klap maar komen...dan weet je ook waarom je aan het preppen gegaan bent en kan het zich uitbetalen.....met dividend. Het systeem staat op het punt om te imploderen, reden temeer om je luiken,grendels en deuren te gaan smeren.....
 16. En daarom preppen we er op los....................................
 17. geef een rat een paar korrels graan....en binnen no-time heb je een famillie rat...net als met de oranjes.....het zijn en blijven opvreters.
 18. Beroeps en later Natres, Limburgse Jagers, ...een dienstplicht herinvoeren als sociale (dienst)plicht zonder militaire opleidingen . Sociale dienstverleningen en semi-opleidingen eraan gekoppeld. Goed voor drop-outs e.a. uitvallers.
 19. Grieken hebben het gewoon lekker en goed gehad de afgelopen tientallen jaren...dus de Griek heeft er gewoon van geprofiteerd. Niks mis mee overigens, maar nu de rekening komt...moeten ze niet gaan janken. Wat ons te wachten staat is bijna hetzelfde, alleen gaat het hier met nog meer leugens en indirect nog harder(zorg,pensioenen,)...want een ding missen wij hier wat ze in griekenland nog wel hebben ...en dat is SOLIDARITEIT en elkaar helpen daar waar nodig en wat je kan.
 20. Ver van mijn bed-show, en laat de sentimenten/emoties ff in de kliko... Griekenland heeft zijn hand overspeelt, niet de afgelopen jaren maar decennia terug. Alles op de zon, Ouzo, strand, leuke kelners die meiden nat maakten...flikker toch op.... De Griekse reders waren net als hier de mulitnationals/banken de grootse belastingontduikers die het volk hebben uitgekleed, net als hier in Nederland aan de gang is. Alleen mag je dat niet zeggen van de ozo politiek correct ge-engageerden die tot op het bot geindoctrineerd zijn , helaas zijn ze te stom om dat te beseffen. Straks...als ook hier de vlam in de pan slaat staan ze te janken en te steunen...opzouten met die loosers........
 21. Helaas hebben ze Bram al het zwijgen opgelegd....dat zou een goede geweest zijn om die Staatsboeven aan te pakken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...