Ga naar inhoud

Johan de Barbaar

Lid
  • Items

    243
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Johan de Barbaar

  1. Beroeps en later Natres, Limburgse Jagers, ...een dienstplicht herinvoeren als sociale (dienst)plicht zonder militaire opleidingen . Sociale dienstverleningen en semi-opleidingen eraan gekoppeld. Goed voor drop-outs e.a. uitvallers.
  2. Yeah, roeptoeters aller landen----verenigd U
  3. Ff de geschiedenislessen erbij halen....in de oude wereld hadden de mensen al het besef om ondergronds enorme bassins aan te leggen om miljoenen liters water op te vangen en ondergronds te bewaren voor droge perioden. Nu ziet men anno 2015 dat systeem weer en begint men te beseffen dat je ook water kunt opvangen en bewaren...hoe moeilijk kan e.e.a. zijn? De fout die men nu maakt is om uiterwaarden te verbreden en grote poelen te graven om oppervlakten te bewateren. Men vergeet dat bovengrondse opvang tot vervuiling(fall out), vergiftiging e.d. kunt leiden. Momenteel heb ik op 2 locaties ongeveer 6500 liter water geprept....en ververs ik die halfjaarlijks. Het te verversen water gebruik ik voor mijn moestuin en ander buitenspul. Water zou wel eens het goud van de toekomst kunnen worden. Zeker in geval van langdurige opsluiting in een safe-house.
  4. Het leven is een groot leermoment. je vind in de reis van je leven opeens gelijkgezinden die wel een klik met j.j zullen hebben, dus om dat in een buitenland of ergens ver weg te moeten zoeken of vinden? Ik geloof daar niet zo in.
  5. Geld zal geen of nauwelijks waarde hebben, wel interessante ruilobjecten zoals blikvoer e.d.
  6. Al de omliggende boerderijen barsten van het eetbaar vee.........en de NOP is de aardappelleverancier van Nederland e.o.
  7. Mijn relatie woont in de buurt van Emmeloord in een mega boerderij met opstallen, werk me de neten om alles daar draaiende te houden, veel pioniers van het eerste uur wonen hier rondom de boerderij. Prima volk, niet lullen maar poetsen en houden van een feestje.
  8. ouderwets 27 mc lijkt me prima, een thuisbasis en/of in de auto een breekie breeksysteem
  9. Ik ben zelf voorstander van een kleine vaste groep die zichzelf stuurt. Daarnaast is samenwerking en kennismaking met dezelfde soort groepjes een prima idee. Ik denk daarbij wel aan redelijk korte afstanden tussen samenwerkende groepjes. Dus een club in Zeewolde en een in Emmeloord vind ik niet echt lucratief. Maar zelfs vanuit Emmeloord valt prima samen te werken met regio Zwolle....het ligt vrij dicht tegen elkaar.
  10. Noordoostpolder regio Emmeloord valt onder Flevopolder????
  11. Kom ik net ff kijken lees ik iets over opheffen? Misschien vers bloed nodig?
  12. l Leer eerst eens jezelf kennen ...................en dan zie je pas je eigen on----en mogelijkheden. Het is een kijkprogramma hetgeen betekend dat er winsten gehaald moeten worden uit de reclameblokken. Verder is het een vorm van misplaatste amusement met een nul-factor van enige betekenis.
  13. Ach, niets is mij eigenlijk teveel.....niet iedereen is zo goed op een pc en bezig met internet als velen anderen. Soms kan een dag te kort zijn....maar dat terzijde, ik vind het knap van je dat je een shtf(?) situatie vooraf al weet te beoordelen betreffende mijn reactie. Het enigste positieve in jouw reactie is de verwijzing naar de duizenden postings.......
  14. Oke stuudje:cool:...zoeken en ik zijn geen vriendjes....dus waar en hoe kan ik dat vinden?
  15. In geval van een wereldwijd conflict zullen de satelieten als eerste uit de ruimte geschoten worden om de communicatie te verstoren.
  16. Wie prept er preppend in de regio N.O.P? Emmeloord e.o.?Meppel e.o.?........Zwolle eo.? Ben veel actief in deze regio........handig met zaag en bijl(genetisch bepaald als Barbaar) renovatie-werkzaamheden-achtergrond. Ik ben nu teveel en te vaak versnipperend bezig, hier en daar en van alles tegelijk....wie herkend dit of juist niet?
  17. Vraag....................... Welke vorm van preppen bij welke gebeurtenis? 1) financhiele ineenstorting van het systeem. 2)anarchie en wetteloosheid in de straten. 3)wereldwijde onrust en oorlogen. 4)milieuramp.(kerncentrale......droogte..........inslag meteoriet.........e.d.) 5)overige.
  18. Het is te laat, de geest is al uit de fles. Mensen hebben geen enkel vertrouwen meer in de zogenaamde rechtstaat, ons systeem van rechtspraak is mislukt. De daders worden gezien als slachtoffers en slachtoffers te vaak als dader. Wetboeken en strafvorderingen uit 1800-1900. rechters die politiek gemotiveerd zijn, rechtbanken die in bepaalde delen van het land anders tegen zaken aankijken als elders in het land....totale willekeur van strafeis en strafmaat. het volk heeft er geen vertrouwen en geloof meer in. Dus wat nu? Anarchie en recht van de sterksten?....eigen rechter spelen?/ Of vasthouden aan dit huidig fouttief systeem?
  19. Het is in feite heel simpel, mensen moeten alleen hun dogma,s.....indoctrinatie en propaganda vanaf hun jeugd tot heden zien los te koppelen aan de realiteit van de dag en tijd waarin we leven. Anarchie gaat er komen.....de roverheid is er niet voor de gewone burger, de arbeider, de kiezer, het zogenaamde stemvee. Wapens zijn er al, er komen dagelijks flinke hoeveelheden het land binnen, vraag is ....wie is er bezig zich te bewapenen of voor te bereiden op......????? Onze Rutte (Pinokkio) zal er zeker niet voor de mensen in het land zijn, alleen voor de Bilderbergkliek en de internationals en bankenwereld. Ik ben voorstander van een Volkstribunaal en een recht op zelfbescherming/verdediging....ook met wapens. En dat alleen(!) maar omdat onze roverheid er niet voor ons en mij is......dus wat moet en kan je dan anders?
  20. Een stuk bos is nooit prive, er kunnen altijd derden rondlopen. Een soort bunker of prepperhome kan je het beste bouwen als je een afgelegen huisje huurt of koop. Boerderijtje achteraf en dan onder een vervallen, half ingestorte opstal een bunker/home maken. Je zou dan vooraf een soort woongroep moeten vormen en dan je ding doen.....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...