Ga naar inhoud

Marc67NL

Lid niveau 2
 • Items

  2179
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door Marc67NL

 1. @Mrsjones Op jullie overwinning. En op jullie toekomst. Gefeliciteerd ook met jullie gezinsuitbreiding. Wat een machtig mooi intens verhaal! Die twee zullen heel wat meegemaakt hebben. Maar ik ben ervan overtuigd dat ze nergens beter terecht hadden kunnen komen. Ik wacht met spanning af op meer van je verhalen over de afgelopen periode. Na jullie welverdiende vakantie uiteraard. Geniet ervan!!!
 2. Kleding herstel set. Kun je ook leuk mee bijklussen.
 3. Ik denk dat we er best over kunnen discuteren. En het is een legitieme vraag. Zolang we het niet gaan hebben over mogelijke methodes. Waarover trouwens op andere sites genoeg te vinden is. Ik kan me zeker wel een punt voorstellen waarop mensen zeggen: "Het is genoeg". Zelf hoop ik het voorbeeld van mijn moeder te kunnen volgen: Doorgaan tot en met de laatste snik.
 4. Wheeeeh. Heerlijk. Zo hier vanuit de woestijn mis ik dat toch echt heel heel erg.
 5. Schoeisel. Als er een ding is dat je 123 niet zelf kunt maken. Ach, en brillen.
 6. Marc67NL

  Urine drinkbaar maken?

  Nog een methode om dmv. condensatie water te vergaren. Evt. ook uit urine. Water zuiveren mbv. een T-shirt.
 7. Het laatste. Kan ff duren. Dit mannetje gaat geld verdienen. En wel verdiend. Massaproductie. Patent verhuren. Wordt nog wel betaalbaar. Kan ff duren.
 8. Mjam! Broodje kweekvlees! En als toetje een . Dus na alle stress van het opkweken, het vervoer, het uitladen, en het opstellen, zullen we ze de stress van de dood besparen. Wel ja. Wij, die de bio industrie hebben uitgevonden. Hoe nobel. Schouderklopjes alom. Oh ja, dat verdovende middel is uiteraard niet schadelijk voor onze gezondheid, toch? (Cannabis injectie of zo).
 9. Weet wat je stookt, en zorg voor ventilatie. Zo hé, dat was een moeilijke.
 10. Het is een feit: Bron: Sceince Alert. (Met goede uitleg over wat het nu precies betekent voor je voorliefde voor vlees). Overigens: Bron: Sceince Alert. Bron: Anti Media.
 11. Of het waren 'leden' met een professionele interesse. @Simurgh, Ongetwijfeld dit prachtige forum vermeld.
 12. Mooi. Ik heb het gemist. In @Simurgh heb ik het volste vertrouwen. Maar vind het natuurlijk wel interessant om te zien. Hoop dat de vragen intelligent genoeg waren.
 13. Mooi. Weer een kans om 1 van mijn beste topics omhoog te halen: 7 Stress factoren bij het overleven. Overigens, ik weet dat er ergens al een topic over mentale vaardigheden tijdens noodsituaties hier op het forum bestaat. Ik kan het alleen niet vinden. Wat ik zelf twee hele belangrijke vind: -"Bij het overleven kun je niet zonder humor ". -Mijn Moeder: "Heb je je verstand bij je?" Maw. relativeer en denk na.
 14. Leent zich voor een verschrikkelijk flauwe grap. @Maritimesurvival Vraagje, beheers je het Duits? Een beetje? Pocket woordenboek mee. Kost geen dr.l. Same here.
 15. Je moet jezelf overeind zien te houden. @Dr.Prepper Mooi gedaan!
 16. September 2015 belooft een drukke maand te worden. Vele geruchten zoemen als opgejaagde bijen de wereld rond. Wat te verwachten? Wat te doen? Vreest niet! Preppers.nl heeft antwoorden. Het Neerlandsche Prepper BOLwerk, diep verborgen in Nederland, draait op volle toeren.
 17. Ding stond in de zon. Dan kunnen de temperaturen aardig oplopen. Zeker als het zwart gekleurde onderdelen betreft.
 18. Ik ken deze touwen in deze zakken.In ieder geval heb ik deze gezien op de originele plek. In een Duitse atoom bunker die in de verkoop stond, hingen deze in de 'Rettungs-Ecke' naast elke liftdeur. De 'Rettungs-Ecke' is een soort inbouwkast op elke etage naast de lift, met een gaasdeur. In de kast diverse gereedschappen ed. om mensen in geval van nood uit de lift te halen. Oa. een flinke betonschaar, een sloophamer, zaklamp, EHBO kist, zelfs een brancard, veiligheidsbril, deken, ed., en deze zak met touw, inclusief de houten klos. Nu zeg ik niet dat de door jouw verkregen zak + touw uit een bunker komt. Waarschijnlijk is het een standaard meegeleverd item. Maar vermoedelijk dan wel door de Bundeswehr intern. NB. Nylon touw heeft een grote rek. Maar kan heel goed tegen vocht en vuil.
 19. Zal waarschijnlijk in de vorm van een zetpil op de markt komen. Shit! Ziek zijn is al shit, maar binnenkort krijg je dan alleen nog maar meer shit. Dat is shit. Krijg ik wel de schijt van. Of moet ik er schijt aan hebben, en het gewoon bij antibiotica houden?
 20. In ieder geval je buren, hun kinderen, hun huisdieren, hun auto's, en hun huizen.
 21. Die wil ik niet bij mij in de buurt hebben!
 22. Ik ben wat lui van aard. Als ik er niets voor hoef te doen, heerlijk. Maar je hebt wel gelijk.
 23. Zonnecel eraan. Opening tegen de wind in. Moet lukken. NB. Hoe sneller de wind naar binnen waait, hoe meer de opbrengst. Maar alle beetjes helpen, als je het zo makkelijk voor niets kunt verkrijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...