Ga naar inhoud

Hollander

Lid
 • Aantal items

  297
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Hollander's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

110

Community reputatie

 1. Mr. Gold,

   

  Nu het forum stopt, hoe gaat het verder met de prijsvraag voor de zilveren munt??

 2. Ik zag net een berichtje langskomen: "Mark Rutte laat mogelijk tijdens een persconferentie nieuwe vriendin zien". Geen paniek, gewoon doorlopen.
 3. In feite is ABN AMRO in gebreke gebleken met het sluiten van hun goud- en zilverhandel (lees fysiek uitleveren van edelmetalen). Zie de brief in deze link.
 4. Ik hoor krekels in deze sectie van het forum, blijkbaar zijn de stageplekken weer gevuld en moeten wij met zijn allen weer wachten tot de zomer/najaar. AAAHHHH de horror
 5. Hij werkt ook met 4 meiden in een bad?
 6. Ik kan het nummer niet terug vinden bij 22hertz, maar klinkt wel lekker!
 7. De overheid heeft een ander woordenboek dan ik volgens mij. Het heeft ze geen geld "gekost", maar ze hebben minder belastinggeld ontvangen. Net zoals dat de overheid de afgelopen jaren niet heeft bezuinigd, maar hogere belastingen heeft geëist van ons. Waarom doen journalisten niets om deze vrij simpele leugens te onthullen?
 8. Oh en geen ongevallen krijgen met een boot
 9. Gefeliciteerd @noodv! Ik vind het heel erg leuk opgezet, heb zeker iedere dag met spanning zitten kijken wat de prijs deed.
 10. De prijs zal denk ik hoger eindigen dan mijn voorspelling van 1273,43, simpelweg omdat ik niet een daling van 2% verwacht in 2 dagen. De winnaar gun ik het allerbeste, hopelijk is het iemand die nog nooit een PM munt in zijn of haar handen heeft gehad.
 11. Als de papieren ponzi scheme valt dan zal de prijs weer worden bepaald door vraag en aanbod. Het feit dat de vraag gigantisch is en het aanbod laag (komt door de prijs) zorgt er uiteindelijk voor dat de verhouding tussen goud en zilver weer normaler wordt, dus richting 16:1 of misschien zelfs nog nauwer.
 12. En dan te bedenken dat de zilver/goud ratio op 64:1 staat!
 13. Ik ga dit jaar op de Libertarische Partij stemmen, zij kwamen er uit met een groot verschil met de nr. 2 na het invullen van de stemwijzer. De overheid moet kleiner worden! Ik las dat ze mee doen in 9 gemeenten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...