Ga naar inhoud

Hollander

Lid
 • Aantal items

  297
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hollander

 1. Mr. Gold,

   

  Nu het forum stopt, hoe gaat het verder met de prijsvraag voor de zilveren munt??

 2. Ik zag net een berichtje langskomen: "Mark Rutte laat mogelijk tijdens een persconferentie nieuwe vriendin zien". Geen paniek, gewoon doorlopen.
 3. In feite is ABN AMRO in gebreke gebleken met het sluiten van hun goud- en zilverhandel (lees fysiek uitleveren van edelmetalen). Zie de brief in deze link.
 4. Ik hoor krekels in deze sectie van het forum, blijkbaar zijn de stageplekken weer gevuld en moeten wij met zijn allen weer wachten tot de zomer/najaar. AAAHHHH de horror
 5. Hij werkt ook met 4 meiden in een bad?
 6. Ik kan het nummer niet terug vinden bij 22hertz, maar klinkt wel lekker!
 7. De overheid heeft een ander woordenboek dan ik volgens mij. Het heeft ze geen geld "gekost", maar ze hebben minder belastinggeld ontvangen. Net zoals dat de overheid de afgelopen jaren niet heeft bezuinigd, maar hogere belastingen heeft geëist van ons. Waarom doen journalisten niets om deze vrij simpele leugens te onthullen?
 8. Oh en geen ongevallen krijgen met een boot
 9. Gefeliciteerd @noodv! Ik vind het heel erg leuk opgezet, heb zeker iedere dag met spanning zitten kijken wat de prijs deed.
 10. De prijs zal denk ik hoger eindigen dan mijn voorspelling van 1273,43, simpelweg omdat ik niet een daling van 2% verwacht in 2 dagen. De winnaar gun ik het allerbeste, hopelijk is het iemand die nog nooit een PM munt in zijn of haar handen heeft gehad.
 11. Als de papieren ponzi scheme valt dan zal de prijs weer worden bepaald door vraag en aanbod. Het feit dat de vraag gigantisch is en het aanbod laag (komt door de prijs) zorgt er uiteindelijk voor dat de verhouding tussen goud en zilver weer normaler wordt, dus richting 16:1 of misschien zelfs nog nauwer.
 12. En dan te bedenken dat de zilver/goud ratio op 64:1 staat!
 13. Ik ga dit jaar op de Libertarische Partij stemmen, zij kwamen er uit met een groot verschil met de nr. 2 na het invullen van de stemwijzer. De overheid moet kleiner worden! Ik las dat ze mee doen in 9 gemeenten.
 14. Ik zou als ik jouw was niet naar iedereen hier luisteren. Steek het in waar jij in gelooft, dit kan een financiële investering zijn, iets waardoor je kennis tot je neemt (studie? boeken? een reis?) of ga iets leuks doen! Stel dat het 2000 euro is, dan is dat nu veel geld, maar als je straks werkt lijkt dat al een stuk minder. De beste investering die ik je als tip kan meegeven is kennis. Er is zoveel gebrek aan kennis in de wereld, iedereen wil nu alles en neemt daar heel graag de korte "get rich quick schemes" route voor. Kennis is daardoor heel erg ondergewaardeerd. Zeker nu je nog jong bent kunnen je hersenen als een spons zoveel meer kennis opnemen dan op een latere leeftijd. Maar zoals ik al eerder zei, luister niet naar mij of iemand anders hier, doe iets alleen als jij daar volledig achter staat.
 15. Ik heb dit nog nooit eerder gelezen, behalve als er daadwerkelijk iets aan de hand is met de zilverleveranties. Uiteraard zal er zoiets zoals jij net verteld geroepen gaan worden door de US mint, maar dat maakt het alleen maar verdachter. Iemand anders een idee waarom dit gebeurt?
 16. Volgens de onderstaande brief wordt goud sinds 2008 niet meer uitgeleend door de DNB: Bron
 17. Noem mij 1 fiat geldsysteem dat het overleefd en ik zal mijn goud omzetten in die valuta. Helaas eindigen ze altijd of d.m.v. hyperinflatie of door een herprijzing van goud door een goud standaard. In beide gevallen is goud de winnaar. Neem dit vooral niet van mij aan, doe zelf onderzoek en kijk waar je op uit komt.
 18. Laten we hopen dat alle Nederlandse pensioenen minimaal 10% in edelmetalen gaan steken de komen tijd.
 19. Wen hier maar aan, dit gaat in Nederland helaas ook gebeuren!
 20. Dit is een mooi fimpje van een syrische vrouw in de VS die tegen senator Mccain (Republikein, deed mee in verkiezingen voor president). Helaas zijn de elite maar op 1 ding uit en dat is oorlog! Wanneer beginnen mensen nou eens hun leiders af te zetten die oorlog willen. Als Obama zo graag oorlog wil, waarom stuurt hij zijn eigen kinderen niet, kijken of het dan nog steeds zo'n geweldig voorstel is!
 21. Zilver en goud kopen is niet alleen sparen, maar ook een goede investering. Of koop jij een nieuwe telefoon voor het goud wat er in zit ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...