Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

caroline

Lid
 • Aantal items

  670
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

caroline won de laatste dag op 7 juni 2013

caroline had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

334 Uitstekend

3 Volgers

Over caroline

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  zuid limburg

Recente bezoekers van dit profiel

314 profielweergaven
 1. Ik vind het vreselijk moeilijk om te kiezen tussen @Heksenboot die zich eindeloos blijft inzetten om mensen enthousiast te maken en te houden voor de Shelter Campings, @DickBerts die toch in mijn optiek de Godfather van de Nederlandse Prepper is, en de man die zich in de media toont "to spread the word", @vheeswijk die ons zo mateloos veel leert op het gebied van de chemie (wat zoveel meer voor ons kan doen dan ik voor mogelijk hield), ons aller huis dokter @Keyser Suze, die op immer geestige wijze onze gezondheid goed in de gaten houdt, @Johnny BravoNL die met zijn briljante snelle geesti
 2. Tuurlijk, dat deed ik vroeger ook altijd maar wat nou als je in een sneeuwstorm, hagel, regen andere storm zit? Die arme billetjes vriezen er af, kind nat en koud, jij nat en koud, terug in de auto, veel vocht in de auto etc. Tenslotte hebben we het over een probleem situatie waarin je vast komt te zitten. Toch? And no offence taken hoor;)
 3. Voor de hoge nood: http://www.kinderveiligheidswinkel.nl/contents/nl/d18.html Het Potty Flip wergwerppotje Biologisch afbreekbaar! En voor de volwassenen: de Travel John http://www.outdorado.com/Care_Plus_TravelJohn.jsp (kan helaas ineens geen afbeeldingen meer plaatsen?)
 4. @prepass super! Dank voor je duidelijke review. Fijn ook de foto's erbij. Kudo voor jou.
 5. Mijn huisarts werkt helaas nergens aan mee.
 6. Goed te weten, ook voor andere dingen. Thanks:D
 7. Maar als dit zou kunnen lukken, waarom doet dan niet iedereen dat? Ben ik nu heel onnozel?
 8. @Miss Jade Ja die epi pen lijkt mij wel wat. Lijkt me alleen niet echt te preppen. @Heksenboot Best heftig ja, zal kijken naar de tip van blikvoer Weet iemand misschien ook of je je voor zoiets immuun kunt laten maken door bijvoorbeeld iedere keer een klein beetje te laten inspuiten om zo weer te wennen? Ik roep maar iets hoor, weet niet of het uberhaubt mogelijk is hier iets tegen te beginnen behalve een epi pen??? @Keyser Suze?
 9. Persoonlijk rampje. Had ik het helemaal gevonden, blijk ik vreselijk allergisch. Zoals al eens eerder verteld, mijn buurman is fruitteler en ik mag zijn restfruit plukken zoveel ik maar aan kan. Bessen, kersen, pruimen, perziken, peren, appels you name it! Dat is behoorlijk veel. Glazen potjes, weckpan, weckflessen aangeschaft. Flink geoefend. Moestuintje begonnen op grond tussen de hoog en laagstam, echt prachtige heerlijke omgeving. Wordt ik in mijn vinger gestoken door een wesp. Ik kon hem zien en moest de angel er uit halen. Was een heel lief klein exemplaar. Ben wel 20 kee
 10. @f150 Kijk dat is nou je hersens gebruiken en zo min mogelijk aan het toeval overlaten. Preppen dus. Maar eigenlijk is het gewoon heel logisch dat je wint, met zoveel kinderen MOET je gewoon overleven!
 11. @f150 En dat ie maar lang moge leven, in de gloria. Hieperdepiep, Hoera!!!! Van harte gefeliciteerd jongen, het is je gegund
×
×
 • Nieuwe aanmaken...