Ga naar inhoud

caroline

Lid niveau 2
 • Items

  670
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

caroline won de laatste dag op 7 juni 2013

caroline had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  zuid limburg

Recente bezoekers van dit profiel

2526 profielweergaven

caroline's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

335

Reputatie

 1. Tuurlijk, dat deed ik vroeger ook altijd maar wat nou als je in een sneeuwstorm, hagel, regen andere storm zit? Die arme billetjes vriezen er af, kind nat en koud, jij nat en koud, terug in de auto, veel vocht in de auto etc. Tenslotte hebben we het over een probleem situatie waarin je vast komt te zitten. Toch? And no offence taken hoor;)
 2. Voor de hoge nood: http://www.kinderveiligheidswinkel.nl/contents/nl/d18.html Het Potty Flip wergwerppotje Biologisch afbreekbaar! En voor de volwassenen: de Travel John http://www.outdorado.com/Care_Plus_TravelJohn.jsp (kan helaas ineens geen afbeeldingen meer plaatsen?)
 3. @prepass super! Dank voor je duidelijke review. Fijn ook de foto's erbij. Kudo voor jou.
 4. Mijn huisarts werkt helaas nergens aan mee.
 5. Goed te weten, ook voor andere dingen. Thanks:D
 6. Maar als dit zou kunnen lukken, waarom doet dan niet iedereen dat? Ben ik nu heel onnozel?
 7. @Miss Jade Ja die epi pen lijkt mij wel wat. Lijkt me alleen niet echt te preppen. @Heksenboot Best heftig ja, zal kijken naar de tip van blikvoer Weet iemand misschien ook of je je voor zoiets immuun kunt laten maken door bijvoorbeeld iedere keer een klein beetje te laten inspuiten om zo weer te wennen? Ik roep maar iets hoor, weet niet of het uberhaubt mogelijk is hier iets tegen te beginnen behalve een epi pen??? @Keyser Suze?
 8. Persoonlijk rampje. Had ik het helemaal gevonden, blijk ik vreselijk allergisch. Zoals al eens eerder verteld, mijn buurman is fruitteler en ik mag zijn restfruit plukken zoveel ik maar aan kan. Bessen, kersen, pruimen, perziken, peren, appels you name it! Dat is behoorlijk veel. Glazen potjes, weckpan, weckflessen aangeschaft. Flink geoefend. Moestuintje begonnen op grond tussen de hoog en laagstam, echt prachtige heerlijke omgeving. Wordt ik in mijn vinger gestoken door een wesp. Ik kon hem zien en moest de angel er uit halen. Was een heel lief klein exemplaar. Ben wel 20 keer gestoken in mijn leven en nooit echt last van gehad. Binnen 1 minuut een verdubbelde hartslag, heeeeel warm en al licht benauwd. Riep mijn kind, sprong in mijn auto en scheurde de helling af naar verharde weg. Kind belde de ambulance en ben naar ziekenhuis gebracht. Injecties en weer naar huis gestuurd na een uur. Maar toen begon het pas. De zwelling kroop steeds meer omhoog, arm en hand gloeiend en onvoorstelbaar dik. Weer naar de dokter. Prednison, diclofenac, antihistimine en antibiotica. In de avond belde de arts mij op dat ik terug moest komen. Ik weer naar het ziekenhuis. De druk was bijna niet meer te hebben en mijn huid stond hier en daar op scheuren. Ik moest naar de chirurg en deze liet mij opnemen ivm een compartimentsyndroom. 48 uur heeft het er om gespannen of ik geopereerd zou moeten worden! Dit om mijn bloedvaten, weefsel en zenuwen te redden van verdrukking en afsterven. Het zou dan een flinke operatie gaan worden, want ik zou van schouder tot vinger opengesneden moeten worden. En dat allemaal vanwege zo'n heel klein wespje??!! Na een paar dagen gelukkig weer naar huis, met intacte maar zeer beurse arm. Al mijn botjes doen nu nog pijn, hier en daar tintelt het en is het nog warm. Jeuken! Kan alles wel kapot krabben. Maar dat is allemaal niet zo erg. Wat ik veel erger vind is de boodschap dat een volgende keer wel eens fataal zou kunnen zijn!! Ik durf de boomgaard niet meer in! Over een paar weken moet ik naar de immunoloog en dan gaan we verder kijken. Nou ja, ik voel mij nu natuurlijk heel zielig met mijn nieuwe moestuintje en weckpan. Wie heeft er goede raad voor mij? Groetjes van Caroline
 9. Ik heb het boekje ook. Goed boekje. Goede man. Goede prepper.
 10. @Amazing Dree Super! Mijn zoon en ik hebben de hele dag peren gesorteerd bij buurman boer voor de veiling. Veel gelachen en geleerd. Maar ook 6 kisten mee naar huis gekregen, dus je begrijpt wel wat ik morgen ga doen:D
 11. Geweldige actie! Ben meteen in actie gekomen, voor elke BOB een paar .Kan niet wachten op de veldkeukens:D
 12. En hij heeft het weer voor elkaar hè! Hartstikke mooi @vheeswijk , heel erg bedankt voor je inzet en het delen daarvan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...