Ga naar inhoud

caroline

Lid
 • Aantal items

  670
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door caroline

 1. Ik vind het vreselijk moeilijk om te kiezen tussen @Heksenboot die zich eindeloos blijft inzetten om mensen enthousiast te maken en te houden voor de Shelter Campings, @DickBerts die toch in mijn optiek de Godfather van de Nederlandse Prepper is, en de man die zich in de media toont "to spread the word", @vheeswijk die ons zo mateloos veel leert op het gebied van de chemie (wat zoveel meer voor ons kan doen dan ik voor mogelijk hield), ons aller huis dokter @Keyser Suze, die op immer geestige wijze onze gezondheid goed in de gaten houdt, @Johnny BravoNL die met zijn briljante snelle geestige brein 'the spirits high" houdt en @Communicator die zich maar blijft inzetten voor onze o, zo belangrijke communicatie, want waar blijven we zonder dat. En zo zijn er nog meer te noemen. Ik kies gewoon voor deze 6, te moeilijk om er één te kiezen.
 2. Tuurlijk, dat deed ik vroeger ook altijd maar wat nou als je in een sneeuwstorm, hagel, regen andere storm zit? Die arme billetjes vriezen er af, kind nat en koud, jij nat en koud, terug in de auto, veel vocht in de auto etc. Tenslotte hebben we het over een probleem situatie waarin je vast komt te zitten. Toch? And no offence taken hoor;)
 3. Voor de hoge nood: http://www.kinderveiligheidswinkel.nl/contents/nl/d18.html Het Potty Flip wergwerppotje Biologisch afbreekbaar! En voor de volwassenen: de Travel John http://www.outdorado.com/Care_Plus_TravelJohn.jsp (kan helaas ineens geen afbeeldingen meer plaatsen?)
 4. @prepass super! Dank voor je duidelijke review. Fijn ook de foto's erbij. Kudo voor jou.
 5. Mijn huisarts werkt helaas nergens aan mee.
 6. Goed te weten, ook voor andere dingen. Thanks:D
 7. Maar als dit zou kunnen lukken, waarom doet dan niet iedereen dat? Ben ik nu heel onnozel?
 8. @Miss Jade Ja die epi pen lijkt mij wel wat. Lijkt me alleen niet echt te preppen. @Heksenboot Best heftig ja, zal kijken naar de tip van blikvoer Weet iemand misschien ook of je je voor zoiets immuun kunt laten maken door bijvoorbeeld iedere keer een klein beetje te laten inspuiten om zo weer te wennen? Ik roep maar iets hoor, weet niet of het uberhaubt mogelijk is hier iets tegen te beginnen behalve een epi pen??? @Keyser Suze?
 9. Persoonlijk rampje. Had ik het helemaal gevonden, blijk ik vreselijk allergisch. Zoals al eens eerder verteld, mijn buurman is fruitteler en ik mag zijn restfruit plukken zoveel ik maar aan kan. Bessen, kersen, pruimen, perziken, peren, appels you name it! Dat is behoorlijk veel. Glazen potjes, weckpan, weckflessen aangeschaft. Flink geoefend. Moestuintje begonnen op grond tussen de hoog en laagstam, echt prachtige heerlijke omgeving. Wordt ik in mijn vinger gestoken door een wesp. Ik kon hem zien en moest de angel er uit halen. Was een heel lief klein exemplaar. Ben wel 20 keer gestoken in mijn leven en nooit echt last van gehad. Binnen 1 minuut een verdubbelde hartslag, heeeeel warm en al licht benauwd. Riep mijn kind, sprong in mijn auto en scheurde de helling af naar verharde weg. Kind belde de ambulance en ben naar ziekenhuis gebracht. Injecties en weer naar huis gestuurd na een uur. Maar toen begon het pas. De zwelling kroop steeds meer omhoog, arm en hand gloeiend en onvoorstelbaar dik. Weer naar de dokter. Prednison, diclofenac, antihistimine en antibiotica. In de avond belde de arts mij op dat ik terug moest komen. Ik weer naar het ziekenhuis. De druk was bijna niet meer te hebben en mijn huid stond hier en daar op scheuren. Ik moest naar de chirurg en deze liet mij opnemen ivm een compartimentsyndroom. 48 uur heeft het er om gespannen of ik geopereerd zou moeten worden! Dit om mijn bloedvaten, weefsel en zenuwen te redden van verdrukking en afsterven. Het zou dan een flinke operatie gaan worden, want ik zou van schouder tot vinger opengesneden moeten worden. En dat allemaal vanwege zo'n heel klein wespje??!! Na een paar dagen gelukkig weer naar huis, met intacte maar zeer beurse arm. Al mijn botjes doen nu nog pijn, hier en daar tintelt het en is het nog warm. Jeuken! Kan alles wel kapot krabben. Maar dat is allemaal niet zo erg. Wat ik veel erger vind is de boodschap dat een volgende keer wel eens fataal zou kunnen zijn!! Ik durf de boomgaard niet meer in! Over een paar weken moet ik naar de immunoloog en dan gaan we verder kijken. Nou ja, ik voel mij nu natuurlijk heel zielig met mijn nieuwe moestuintje en weckpan. Wie heeft er goede raad voor mij? Groetjes van Caroline
 10. @f150 Kijk dat is nou je hersens gebruiken en zo min mogelijk aan het toeval overlaten. Preppen dus. Maar eigenlijk is het gewoon heel logisch dat je wint, met zoveel kinderen MOET je gewoon overleven!
 11. @f150 En dat ie maar lang moge leven, in de gloria. Hieperdepiep, Hoera!!!! Van harte gefeliciteerd jongen, het is je gegund
 12. Ik heb het boekje ook. Goed boekje. Goede man. Goede prepper.
 13. @Amazing Dree Super! Mijn zoon en ik hebben de hele dag peren gesorteerd bij buurman boer voor de veiling. Veel gelachen en geleerd. Maar ook 6 kisten mee naar huis gekregen, dus je begrijpt wel wat ik morgen ga doen:D
 14. Geweldige actie! Ben meteen in actie gekomen, voor elke BOB een paar .Kan niet wachten op de veldkeukens:D
 15. @lewieke en @Jacob Dank jullie wel, ik sta zowaar te blozen
 16. Op dit moment probeer ik al zo goed mogelijk voor mijn vader, oom en moeder te zorgen. Maar in je eentje en ook nog de zorg voor mijn jongste.... soms valt het me behoorlijk zwaar hoor. Ik doe het met veel liefde begrijp me goed, zou niet willen dat ze in een of andere gruwelsituatie komen. Vreselijk, het is echt heel verschrikkelijk wat je om je heen leest en ziet.
 17. Als ik hem zou winnen zou ik hem aan mijn oudste zoon geven. Meer zijn maat en zo zou hij meer kans maken om bij een SHTF van zijn woonplaats naar mij en zijn broertje te kunnen komen.
 18. En hij heeft het weer voor elkaar hè! Hartstikke mooi @vheeswijk , heel erg bedankt voor je inzet en het delen daarvan.
 19. @vheeswijk, Echt fantastisch werk! Hartstikke bedankt, mijn kudo heb je!
 20. @Geert klinkt heerlijk:) Ik ga het ook proberen. Heb nu 2 emmers aalbessen en twee emmers rabarber, dus ik moet aan de slag. Weet alleen nog niet hoe? Dit zal mijn eerste keer worden. Ik ben onder de gezegende omstandigheden dat ik het rest fruit, dat blijft hangen en zo, van mijn buurman mag plukken. De pruimen komen nu ook gauw en de morellen hangen al op me te wachten. Kan je dus helaas niet vertellen hoe, maar ik heb er zin in
×
×
 • Nieuwe aanmaken...