Ga naar inhoud

coloredrose

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

coloredrose's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

11

Community reputatie

 1. ik vond het ook vreemd dat hij haar naar amerika haalde en ze amper spullen mee had... en hij haar als een ''ultimate prepping'' item beschouwde schokkend hoor.. de nieuwste aflevering is wel weer leuk maar zie liever meerdere gezinnen dan één gezin waar ze de hele aflvering over hebben.
 2. Is ook moeilijk, ik prep nu vooral veillig eten en dat moet dan voldoende zijn om een allergische aanval dan tegen te gaan. Tot nu toe *even afkloppen* heb ik nog nooit mijn epi-pen nodig gehad.
 3. Ik heb hooikoorts maar dat is gauw op te lossen met wat goedkope tabletten van de kruidvat, ik heb een dodelijke (keel dicht,bloedrukdaling,hartaanval) reactie op soja,meloen en enkele geneesmiddelen, en een onbekend voedingsmiddel helaas. Ik draag ook een armband om dit aan te geven, maar als SHTF dan is het natuurlijk zelf op lossen. Ik heb naast Epi-pennen ook tavegil, die wel erg goed en snel werkt en toch gauw 8 jaar houdbaar zijn. Een epi-pen mag niet te koud worden bewaard en niet boven de 25 graden want dan verkleurd de vloeistof in de epi-pen en kan je hem weggooien.
 4. Ik heb geen idee hoe ik dat ga doen eerlijk gezegt, ik heb altijd standaard twee epi-pennen met me mee en die zijn 14 maanden houdbaar dan moet je nieuwe hebben... Als ik het zou zeggen verklaard de huisarts me voor gek.
 5. 1. EHBO spullen 2. steelpannetje voor in Bugout bag 3. waterzuiveringstabletten 4. nog meer glowsticks 5. uhmm weet ik zo niet
 6. wat leuk zeg! hoe kom je aan deze rugzak? Mijn duitse herder en amerikaanse stafford terrier kunnen op commando aanvallen, nooit gebruikt natuurlijk maar SHTF is het wel handig... ik zou graag zo'n rugzak willen voor beide van mijn honden. Voor slecht weer als er zout gestrooid is werkt het insmeren van je hond z'n pootjes met pure vaseline ook prima trouwens.
 7. Shalom aleichem! Wat leuk om een joodse prepper mee te maken, mijn moeder en ik zijn preppers en van joodse afkomst, wij eten niet volledig kosher vanwege de kosten.. maar houden er wel rekening mee met het preppen. hopelijk horen we meer van je!
 8. Zijn er nog meer mensen die een ernstige allergie (anafylaxie) hebben? Hou je je rekening mee tijdens het preppen? Heb je ook epi-pennen of anapennen geprept?
 9. Heb ik ook regelmatig wat bij mij het beste werkt is niet je neus snuiten alleen ophalen klinkt vies maar zo zorg je niet dat de troep ver de bijholtes ingaat. Stomen met zout water eerste 3 dagen 2 keer per dag werkt beter dan alle andere dingen onder andere cinuforce en andere remedies. Antibiotica heb ik zo'n 4 verschillende soorten...het is idd moeilijk om te weten voor welke aandoening je welke antibiotica moet nemen. Zelf ben ik allergisch voor alle pencilline antibiotica...dit is dus direct nadeel van pencilline achtige antibiotica allergische reacties komt vaak voor. Ik prep niet speciaal voor antibiotica en vis antibiotica ga ik al zeker niet consumeren, nu niet en niet in SHTF. Collidiaal silver werkt wel nadeel is dat je blauw kan worden en problemen met je lever kan krijgen dacht ik bij grote hoeveelheden en dat ben je nodig wil je dat het gaat werken. De bijwerkingen kunnen je einde zijn, dus dit is voor mij reden genoeg om het niet in huis te halen. Vitamine C is een goed antibiotica en enkele andere natuurlijke remedies ook wel...
 10. 2-4 weken maargoed we zijn hier nog beginners ;-) maargoed is opzich wel mooi op te weten nog veel werk aan de winkel dus, vooral eten en wapens en ik bedoel dan honkbalknuppel...geen wapens die de wet overtreed natuurlijk.
 11. dit, met heel veel standaard zalfjes en cremes kom je er wel. Ik heb zo wie zo extra calendula zalf, hoestdrank en ook heb ik een Epi pen en andere middelen om een allergische reactie te onderdrukken want helaas kan ik reageren met anafylaxie, komt ook vaker voor dan mensen denken!
 12. mijn familie heeft op moment niks, ze zitten in de schuilkelders en buizen, trouwens netanyahu is altijd veel praten en weinig actie, maar het heeft zeker te maken met de verkiezingen... maargoed we zullen zien wat er gaat gebeuren. Laat 1 ding duidelijk zijn, israel laat het niet gaan als hamas doorblijft gaan met het afschieten van raketten dan wordt het weer een grondoperatie zoals een aantal jaren geleden.
 13. zelf eerst naar huis en natuurlijk contact met de andere gezinsleden, diegene die als eerste thuis is vult alle emmers...het bad...glazen met zoveel mogelijk water. dan naar pin automaat geld halen, en laatste boodschappen ophalen, dan als het nog kan naar de bouwmarkt, zo niet hup naar huis en kijken op de tv of luisteren naar de radio hoe de situatie ervoor staat.
 14. Eigenlijk weten maar vrij weinig mensen het, het zo hoort het ook. Ach mensen denken altijd dat voorbereiding onzin is tot ze er middenin zitten en dan denken ''he zo gek was het toch niet'' Wat andere mensen er van denken kan me ook weinig interesseren, dan zijn we maar gek toch vroeger was het harstikke normaal dat je een voorraadkast had met eten of extra batterijen nu denken mensen er zo anders over.
 15. Israel is echt niet dom, zijn weten ook wel dat er anders problemen vanuit andere moslimlanden bij komen. trouwens dat er 75.000 paraat zijn betekend niet dat israel deze gaat gebruiken een vriend van mij is ook opgeroepen, maar alleen voor ''als'' het nodig is en ze veel tegenslag verwachten van iraanse hezbollah, ook omdat veel wapens van iran komen, dit waren ook de raketten die op jerusalem en tel aviv terecht kwamen. De al quassam rakketten zijn namelijk niks anders dan troep, die van iran echter kunnen wel schade aanrichten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...