Ga naar inhoud

Diazepam

Lid
 • Aantal items

  365
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Diazepam's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

318

Community reputatie

 1. Je hebt forumleden die gebruiken en alleen maar zeggen hebben, hebben hebben,geef me, geef me geef me, ikke ikke ikke.... Volgens jou hoort @jaces tot deze categorie. Maak je niet druk joh, zo is het leven. Gewoon negeren.....Ze gooien de deur voor zichzelf dicht.... :-)
 2. En Willem Middelkoop in het HBO.......
 3. Meneer de President, slaap zacht (B. de Groot)
 4. @Canis Majoris Helemaal mee eens!! Doet me denken aan een recente post van @Wonderland ......
 5. Hallo @Kans, Je bent een van de weinigen waarvan ik iedere post lees en waardeer!! Zit zelf ook in het "financiële". Ga zo door!!!! Hartelijke groet, Diazepam
 6. @lewieke Zeer herkenbaar, zo'n beetje 1 op 1 Heb veel tijd in mensen gestoken. Opbrengst: nul Er zijn mensen die geven en er zijn mensen die nemen ben ik achter gekomen....
 7. @Johnny BravoNL Ik deel je analyse 100%. Maar ben benieuwd wat je dan wel verwacht.... Met andere woorden: wat denk jij dat er gaat gebeuren??
 8. Het wordt werkelijk met het uur spannender.......... http://www.telegraaf.nl/buitenland/22344869/__Westen_dreigt_Poetin_met_sancties__.html MODBREAK: Linkdumpen zonder samenvatting of uitleg is niet prettig voor lezers en komt over als spam of een botpost! Het valt ons mods op dat dit meer en meer gebeurt. Bij deze het dringende verzoek om ten minste een korte samenvatting te geven van wat men op de link zal vinden en wat de relevantie is! Het enkel en alleen plaatsen van een link zal voortaan dan ook resulteren in het verwijderen van de link en, bij herhaald voorkomen, in een waarschuwing aan de linkdumper!
 9. Lijkt mij een goed aanbod: Harmen als ik jou was zou ik zo snel mogelijk gaan....
 10. En weer een interessante posting van "onze" TROLL Harmen.........
 11. Ik watertand met je mee, zeker gezien de PM die ik krijg van "vriend" Harmen Bring it on......... Raadseltje: wie is de grootste TROLL?
 12. Harmen, het jochie, heeft wel vaker troll antwoorden gegeven. Geloof niet dat ik hem serieus kan nemen....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...