Ga naar inhoud

Limburg-Zuid

Lid
 • Items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid- limburg
 • Beroep
  chauffeur

Limburg-Zuid's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

70

Reputatie

 1. Het is gewoon slim om elk half jaar of om de 9 maanden je gebit te laten controleren en eventuele complicaties meteen te laten verhelpen. Gelukkig heb ik nog met 33 jaar een goed gebit maar tijdens een shft problemen krijgen met je tanden zou wel heel erg zijn. Hoe dan ook er is bijna niets ergers dan pijn aan je tanden en dan helemaal als je in de shit zit. Het wil natuurlijk niet zeggen dat als je om de 6 maanden naar de tandarts gaat dat je dan geen problemen kunt krijgen. Maar je kunt het wel voor 95% uitsluiten de eerste tijd als er iets mis gaat.
 2. De deuter 38 ltr is ook een top rugzak. Denk persoonlijk dat deze fabrikant de allerbeste maken.
 3. Heb hem al in mijn boekenkast staan dik Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 4. Altijd een hoop verband pleisters, ibrobrufen, paracetamol, diaree remmers. Als je iets in een shft niet kunt gebruiken is het diaree. Allergie tabletten, jodium. Dat soort basic zaken heb ik altijd in huis.
 5. Volg dit via jullie hier. Heb zelf drie aflevering kunnen kijken maar dit heeft niets met overleven te maken. Dit is gewoon big brother 3.0 ordinaire entertainment om geld te verdienen. Ik ben afgehaakt. Helaas. Had gehoopt op een shft scenario en dan met wat oude spullen wat dieren en landbouw de boel in leven proberen te houden. Maar dit gaat nergens over. Jammer Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 6. Vanavond maar eens wat extra bedden klaar zetten. Als het fout gaat om wat mensen op te vangen en onderdak te geven. Ik vind nederland laconiek reageren op deze storm. Schotland eb duitsland zetten zich schrap en denken dat het wel eens fout kan gaan. In iedergeval alle mede preppers aan de kust sterkte vanavond. En zou er iets gebeuren. Sta ik wel klaar om mensen te helpen.
 7. goede slaapzak, tent rugzak en juiste kleding helpen je al een stuk in de richting. Zonder deze spullen. (goede kwaliteit wordt het redelijk afzien :0 )
 8. Het komt overal waar een ramp gebeurt op neer dat er, totale anarchie uitbreekt. En mensen binnen drie dagen monsters worden. Ga er maar niet van uit dat het hier in nederland et veel socialer aan toe zal gaan. Z'n blackout is een reële bedreiging en kan zo maar eens gebeuren.
 9. Dick hopelijk zijn het weer leuke en vooral leerzame opnames die we kunnen bekijken. Ben er weer benieuwd naar Maar aan hoog water hoef ik met 220 mtr nap gelukkig me daar geen zorgen over te maken.
 10. Paar flesjes goede whisky. Viir de saaie eenzame avonden door te komen hehe Verstuurd van mijn GT-I9000 met Tapatalk
 11. 40 liter. En heb vorig jaar er de hele winter mee bij kunnen stoken en had nog over. Als er calamiteit gebeurt heb je wel je huisje verwarmd. Heb deze ook niet aangeschaft voor een totale meltdown maar meer als kleine back up. En stel de hele winter heb je geen verwarming meer kun je in ieder geval elke dag een paar uurtjes alles verwarmen en een potje eten maken. Dat zou het dan al een stuk aangenamer maken dan mensen die niets hebben. Verstuurd van mijn GT-I9000 met Tapatalk
 12. Ik geloof 65€ ga maar naar de pittenspecialist.nl en kijk onder het linkje noodverwarming. zelf maak ik heb onder de,afzuigkap aan laat hem een paar min branden en erna geheel reukloos. Deze zaak heeft ook een perfecte service. de eerste kachel die ik er besteld had lekte. Kon ik kosteloos op sturen en binnen drie dagen weer een nieuwe in huis. Verstuurd van mijn GT-I9000 met Tapatalk
×
×
 • Nieuwe aanmaken...