Ga naar inhoud

Limburg-Zuid

Lid
 • Aantal items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid- limburg
 • Beroep
  chauffeur

Limburg-Zuid's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

70

Community reputatie

 1. Heel Europa bezuinigde als eerste op defensie, want onder de vleugels van Amerika kan ons toch niets gebeuren. Nu moet op korte termijn de gehele krijgsmacht van Europa op orde gebracht worden terwijl poetin de laatste jaren rustig aan alles in stelling gebracht heeft. Heel gevaarlijk dit.
 2. Dickberts denk je dat als Rusland verder gaat met het illegaal toe eigen van land de Europese unie de kracht en of het vermogen heeft om Rusland tegen te houden?
 3. Het is gewoon slim om elk half jaar of om de 9 maanden je gebit te laten controleren en eventuele complicaties meteen te laten verhelpen. Gelukkig heb ik nog met 33 jaar een goed gebit maar tijdens een shft problemen krijgen met je tanden zou wel heel erg zijn. Hoe dan ook er is bijna niets ergers dan pijn aan je tanden en dan helemaal als je in de shit zit. Het wil natuurlijk niet zeggen dat als je om de 6 maanden naar de tandarts gaat dat je dan geen problemen kunt krijgen. Maar je kunt het wel voor 95% uitsluiten de eerste tijd als er iets mis gaat.
 4. Wie nu de waarheid verkondigd weet ik niet. Er komt de laatste tijd zoveel informatie links of rechts om dat het voor ons leken natuurlijk moeilijk is om de waarheid te ontrafelen. Wie er ook gelijk heeft de NAVO (Amerika,Europa) of Rusland laat ik in het midden maar wat wel belangrijk is dat de navo zijn bondgenoten ten alle tijden militair beschermd tegen andere grootmachten. Hoe dan ook eens of niet maar Ukraine moet militair verdedigd worden. Doen we dit als westen niet geeft dat poetin een vrijbrief om de rest van de oude ussr weer geleidelijk aan terug te pakken. En dan krijg je weer taferelen zoals we die 70 jaar geleden ook gekend hebben. En helpen wij als westen Ukraine niet kom je tegenover de rest van de wereld niet meer geloofwaardig over als dit al het geval was
 5. En toch ben ik bang dat de Bobo's besloten hebben om deze financiële malaise op te lossen een mondiale oorlog te beginnen. Alle financiële dieptepunten in onze samenleving liepen uit op totale destructie. Om ernaar weer vrolijk alles op te bouwen. Deze geschiedenis herhaald zich nu. Wat wij alleen niet verwacht hadden is dat het nu wel erg dichtbij komt. Had het eerlijk gezegd niet zo snel verwacht, maar tegelijkertijd worden wij met de neus op de feiten geduwd Hoe belangrijk het is om in ieder geval wat voorraden aan voedsel en andere eerste levensbehoefte in voorraad te hebben. Hoop nog altijd dat de hoge heren het verstand laten zegevieren maar dat is ook juist het grootste gevaar.
 6. De deuter 38 ltr is ook een top rugzak. Denk persoonlijk dat deze fabrikant de allerbeste maken.
 7. Het zijn allemaal boeven. De westerse bobo's maar ook poetin. Een pot nat. Hier wordt af en toe de indruk gewekt dat poetin de verlosser is. Maar geloof me onder zijn regime wil je als vrijdenker helemaal niet leven. Die wil gewoon weer een grote ussr. Een heel gevaarlijke maniak niet meer of minder. En het westen is niets beters als het dat aan gaat. Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 8. Ik denk 1349.66 Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 9. Heb hem al in mijn boekenkast staan dik Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 10. Altijd een hoop verband pleisters, ibrobrufen, paracetamol, diaree remmers. Als je iets in een shft niet kunt gebruiken is het diaree. Allergie tabletten, jodium. Dat soort basic zaken heb ik altijd in huis.
 11. En toch blijft goud voor de rijken onder ons. Ik moet eerlijk zijn. Heb het op dit moment niet slecht. Werk wel keihard elke dag dik 10 á 12 uur per dag soms zes dagen per week maar kan nog altijd mezelf voorzien van mijn eerste levens behoeften. En probeer elke maand iets te sparen. En op het einde van het jaar schaf ik weer wat spullen aan die helaas versleten cq kapot zijn. En dat gaat elke maand met een beetje passen en meten redelijk goed. Op dit moment ben ik helaas vrijgezel. Maar mijn geluk is/was dat het huis wat ik gekocht heb ook zonder tweede salaris/inkomen nog redelijk kan betalen. Dus ik kan hier waar ik mij op mijn gemak voel lekker blijven zitten. Het is geen villa maar met een tuin en genoeg slaapkamers mag ik niet klagen. Maar om echt veel fysiek goud aan te kopen heb ik helaas op dit moment niet genoeg geld over. En om 1/10 onz elke maand te kopen loont zich niet. Qua waarde en opbrengst van het goud. En zou ik idd weer eens 1000 euro over hebben koop ik er liever wat voedsel en gear voor. Mijn voedsel voorraad heb ik op dit moment redelijk op orde voor mijn gevoel. Heb voor mij en mijn hond zeker voor een half jaar voorraad. Probeer dit doormiddel van vriesdroog voedsel nu langzaam aan uit te breiden. brandstof medicijnen vitaminetabletten verzorging artikelen en verwarming voor een winter ook al op voorraad. waar ik nu mijn interesse naar ga verleggen is zelfvoorzienend zijn voor langere tijd. Heb nu geprept voor een kleine shft's pandemieën, virussen, economische ellende zonnestorm etc, en kleine natuur rampen waar het sociale leven stil komt te liggen voor een kleine of bepaalde tijd. Als je hier al een goede voorbereiding voor hebt ben je sowieso altijd een stap voor op de rest van de meuten. Heb je dit in orde verleg je je interesse naar langer offgrid en dit zal een stuk lastiger worden. Maar elke stap die je neemt is een stap voor op de rest. Maar waar ik naar toe wil is. Je leven kun je idd redden met goud maar je moet wel in de situatie zitten dat je dit kunt aanschaffen. Heb je dit niet kun je beter je geld in eerste levensbehoeften stoppen. Dat zal je leven redden en niet goud. Want gaat het echt fout zal niemand een pot bonen voor 300 gr goud inleveren als dit de laatste pot is. Een pot hak witte bonen in tomaten saus is dan veel meer waard dan een ons goud.
 12. Volg dit via jullie hier. Heb zelf drie aflevering kunnen kijken maar dit heeft niets met overleven te maken. Dit is gewoon big brother 3.0 ordinaire entertainment om geld te verdienen. Ik ben afgehaakt. Helaas. Had gehoopt op een shft scenario en dan met wat oude spullen wat dieren en landbouw de boel in leven proberen te houden. Maar dit gaat nergens over. Jammer Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 13. Vanavond maar eens wat extra bedden klaar zetten. Als het fout gaat om wat mensen op te vangen en onderdak te geven. Ik vind nederland laconiek reageren op deze storm. Schotland eb duitsland zetten zich schrap en denken dat het wel eens fout kan gaan. In iedergeval alle mede preppers aan de kust sterkte vanavond. En zou er iets gebeuren. Sta ik wel klaar om mensen te helpen.
 14. goede slaapzak, tent rugzak en juiste kleding helpen je al een stuk in de richting. Zonder deze spullen. (goede kwaliteit wordt het redelijk afzien :0 )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...