Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Limburg-Zuid

Lid
 • Aantal items

  174
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

70 Uitstekend

1 Volger

Over Limburg-Zuid

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid- limburg
 • Beroep
  chauffeur
 1. Heel Europa bezuinigde als eerste op defensie, want onder de vleugels van Amerika kan ons toch niets gebeuren. Nu moet op korte termijn de gehele krijgsmacht van Europa op orde gebracht worden terwijl poetin de laatste jaren rustig aan alles in stelling gebracht heeft. Heel gevaarlijk dit.
 2. Dickberts denk je dat als Rusland verder gaat met het illegaal toe eigen van land de Europese unie de kracht en of het vermogen heeft om Rusland tegen te houden?
 3. Het is gewoon slim om elk half jaar of om de 9 maanden je gebit te laten controleren en eventuele complicaties meteen te laten verhelpen. Gelukkig heb ik nog met 33 jaar een goed gebit maar tijdens een shft problemen krijgen met je tanden zou wel heel erg zijn. Hoe dan ook er is bijna niets ergers dan pijn aan je tanden en dan helemaal als je in de shit zit. Het wil natuurlijk niet zeggen dat als je om de 6 maanden naar de tandarts gaat dat je dan geen problemen kunt krijgen. Maar je kunt het wel voor 95% uitsluiten de eerste tijd als er iets mis gaat.
 4. Wie nu de waarheid verkondigd weet ik niet. Er komt de laatste tijd zoveel informatie links of rechts om dat het voor ons leken natuurlijk moeilijk is om de waarheid te ontrafelen. Wie er ook gelijk heeft de NAVO (Amerika,Europa) of Rusland laat ik in het midden maar wat wel belangrijk is dat de navo zijn bondgenoten ten alle tijden militair beschermd tegen andere grootmachten. Hoe dan ook eens of niet maar Ukraine moet militair verdedigd worden. Doen we dit als westen niet geeft dat poetin een vrijbrief om de rest van de oude ussr weer geleidelijk aan terug te pakken. En dan krijg je weer taf
 5. En toch ben ik bang dat de Bobo's besloten hebben om deze financiële malaise op te lossen een mondiale oorlog te beginnen. Alle financiële dieptepunten in onze samenleving liepen uit op totale destructie. Om ernaar weer vrolijk alles op te bouwen. Deze geschiedenis herhaald zich nu. Wat wij alleen niet verwacht hadden is dat het nu wel erg dichtbij komt. Had het eerlijk gezegd niet zo snel verwacht, maar tegelijkertijd worden wij met de neus op de feiten geduwd Hoe belangrijk het is om in ieder geval wat voorraden aan voedsel en andere eerste levensbehoefte in voorraad te hebben. Hoop nog al
 6. De deuter 38 ltr is ook een top rugzak. Denk persoonlijk dat deze fabrikant de allerbeste maken.
 7. Het zijn allemaal boeven. De westerse bobo's maar ook poetin. Een pot nat. Hier wordt af en toe de indruk gewekt dat poetin de verlosser is. Maar geloof me onder zijn regime wil je als vrijdenker helemaal niet leven. Die wil gewoon weer een grote ussr. Een heel gevaarlijke maniak niet meer of minder. En het westen is niets beters als het dat aan gaat. Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 8. Ik denk 1349.66 Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 9. Heb hem al in mijn boekenkast staan dik Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 10. Altijd een hoop verband pleisters, ibrobrufen, paracetamol, diaree remmers. Als je iets in een shft niet kunt gebruiken is het diaree. Allergie tabletten, jodium. Dat soort basic zaken heb ik altijd in huis.
 11. En toch blijft goud voor de rijken onder ons. Ik moet eerlijk zijn. Heb het op dit moment niet slecht. Werk wel keihard elke dag dik 10 á 12 uur per dag soms zes dagen per week maar kan nog altijd mezelf voorzien van mijn eerste levens behoeften. En probeer elke maand iets te sparen. En op het einde van het jaar schaf ik weer wat spullen aan die helaas versleten cq kapot zijn. En dat gaat elke maand met een beetje passen en meten redelijk goed. Op dit moment ben ik helaas vrijgezel. Maar mijn geluk is/was dat het huis wat ik gekocht heb ook zonder tweede salaris/inkomen nog redelijk kan betale
 12. Volg dit via jullie hier. Heb zelf drie aflevering kunnen kijken maar dit heeft niets met overleven te maken. Dit is gewoon big brother 3.0 ordinaire entertainment om geld te verdienen. Ik ben afgehaakt. Helaas. Had gehoopt op een shft scenario en dan met wat oude spullen wat dieren en landbouw de boel in leven proberen te houden. Maar dit gaat nergens over. Jammer Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk
 13. Vanavond maar eens wat extra bedden klaar zetten. Als het fout gaat om wat mensen op te vangen en onderdak te geven. Ik vind nederland laconiek reageren op deze storm. Schotland eb duitsland zetten zich schrap en denken dat het wel eens fout kan gaan. In iedergeval alle mede preppers aan de kust sterkte vanavond. En zou er iets gebeuren. Sta ik wel klaar om mensen te helpen.
 14. goede slaapzak, tent rugzak en juiste kleding helpen je al een stuk in de richting. Zonder deze spullen. (goede kwaliteit wordt het redelijk afzien :0 )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...