Ga naar inhoud

Extreme Fuselier

Lid
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Nederland

Extreme Fuselier's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

16

Community reputatie

 1. Vind het eigenlijk nog wat aan de prijzige kant, kan ook een sleufje graven, vuurtje maken en daar mijn pannetje op zetten, ik wacht tot ze wat goedkoper zijn, dan zal ik er een aanschaffen.
 2. Ik ben bezig en mij aan het oriƫnteren om een eigen prepperboek te gaan maken, tegenwoordig kun je al heel erg veel survival boeken op de markt krijgen. Maar geen van hen wat ik specifiek zoek zit er tussen, dus ik dacht waarom ga je zelf geen boek maken - schrijven - met veel illustraties en uitleg over hedendaagse dingen. Een boek wat mee kan in de BOB met allerlei handige weetjes. Diverse onderwerpen over overleven komen aan bod, niet alleen over hoe je een hut moet bouwen maar ook hoe een auto in elkaar zit hoe elektriciteit werkt en hoe je zelf kunt opwekken, maar ook Astrologie ( navigeren ) Biologie, Natuurkunde en Permacultuur. Graag wil ik tips van mensen om mijn boek mee te helpen aanvullen, ikzelf ook prepper zie dat er een hoop boeken op de markt zijn waar de hedendaagse prepper wel wat aan heeft maar het mist ontzettend veel info, ik wil deze info gaan aanvullen in een eigen versie hiervan. Ik ga ook tips uit deze forum halen en in het boek invoegen, uiteraard alleen met toestemming van de beheerder, uiteraard privacy staat hoog in het vaandel, er komen geen namen in alleen haal ik de tips en handige weetjes eruit. Greetz Extreme Fuselier.
 3. Zelf in bezit van de meindl army pro, fijne schoen, maar heb ook n paar lage schoenen, ik pas mij dus aan de situatie aan wat er aan de hand is en kan daarop anticiperen, in principe heb je in NL niet veel aan de Meindl's maar eerder aan goede wandelschoenen, in arctische gebieden en waar veel rotsen zijn en onherbergzaam gebied zijn de Mindls ideaal, ik zou zeggen kijk ook op TV naar survival en defensie programma's en laat je inspireren. 1 tip - als je eruit bent en je hebt je schoenen binnen, inlopen is zo ontzettend belangrijk!!!!
 4. Ik ben zelf ook op zoek naar een goed boek waarin survival technieken in staan beschreven maar waar ook eetbare en giftige planten in staan. Ik ben uitgekomen op de SAS boeken, maar ik wil er maar 1 in mijn BOB doen, er zijn zo ontzettend veel boeken van de SAS ( J Lofty Wiseman ) dat ik door de bomen het bos niet meer zie, heeft iemand tips wat een goed overlevingsboek is? Nadere tips IPV SAS zijn ook welkom. Alvast bedankt
 5. Ik vind dit eigenlijk wel een goede topic, ik ben zelf ook op zoek naar een goed boek waarin survival technieken in staan beschreven maar waar ook eetbare en giftige planten in staan. Ik ben uitgekomen op de SAS boeken, maar ik wil er maar 1 in mijn BOB doen, er zijn zo ontzettend veel boeken van de SAS ( J Lofty Wiseman ) dat ik door de bomen het bos niet meer zie, heeft iemand tips wat een goed overlevingsboek is? Nadere tips IPV SAS zijn ook welkom.
 6. Mijn dobermann is een getrainde prepperhond, doet alleen maar alles op commando, en kan goed waken als ik slaap. ze mag mee ;-)
 7. @ xinix klinkt mij bekend in de oren, totdat het doek valt...
 8. Als ie nou ook nog over water kan?!?!?
 9. Volgens mij krijg je metaline verband gewoon in de winkel, altijd verstandig om in huis te hebben.
 10. Ik vind het een fijn systeem, nou ligt alles opgeslagen in plastic kisten, neemt wel meer plaats in beslag dit systeem, maar het is zeker overzichtelijker!
 11. Lekker hoor dat spul, heb hier 8 jaren bij defensie van genoten, fijne was toen ik eens een ruil heb gemaakt met wat russische strijders, noodrantsoen van hun was niet te pruimen, Ze moesten roeien met de riemen die ze hadden, ze vonden daarintegen ons rantsoen een delicatesse.
 12. @ partizan, stuur mij die link eens door op marktplaats.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...