Ga naar inhoud

Arisaka

Lid
 • Aantal items

  306
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Arisaka's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

71

Community reputatie

 1. Het betrof slechts een afbeelding van een vuurwapen. Nog niet eens op een 1:1 schaal. Maar om zulke zaken gelijk op te blazen in de media slaat natuurlijk nergens op.
 2. Wat een drama om niets weer. Iets minder media op zulke incidenten zou beter voor de gemoedsrust zijn.
 3. Mooi gemaakt! Waar heb je het staal vandaan als ik vragen mag?
 4. Heb ruim een maand staan voornamelijk blik en pot. Genoeg voor 4 personen.
 5. Mooi gemaakt! Ik heb een tool fetish dus van mij krijg je een pluim!
 6. Ben net een Pool. Zolang jij geld heb kan ik alles
 7. Ja Grote kans dat deze inmiddels al begonnen is. Opvallend is het ook dat ineens wereldwijd syrie gangers opgepakt worden die aanslagen zouden willen plegen. Is dit weer iets waarmee ze ons angst aan willen jagen?
 8. Even een waarschuwing m.b.t. Action waxine lichtjes. Deze kunnen steekvlammen geven van 30 cm hoog. Onlangs zelf meegemaakt. U bent gewaarschuwd.
 9. Kun je niet een solar buitenlamp uit elkaar halen? Lijkt me een stuk goedkoper. Voor een Bob lijkt me het niet echt geschikt aangezien het paneel dan niet kan laden.
 10. Kijk naar je normale situatie wat je daar gebruikt. Om dan langszaam aan uit te breiden door in de supermarkt 1 of 2 blikken extra mee te nemen. Bekijk wat de risico's kunnen zijn. Kook je op elekra of gas hoe ga ik dit oplossen als dit er niet is. Hoe zit het met water? Schrijf dingen op die je te binnen schieten.
 11. Alvast bedankt voor jullie reactie. Beter even doorsparen dan als ik het goed begrijp.
 12. Kwam net deze vacuummachine tegen. http://m.fonq.nl/product/solis-vacuummachine-easyvac-pro-569/47151/ Nu weet ik dat goedkoop vaak duurkoop kan zijn maar de prijs past goed binnen mijn budget. Wat zijn de voor en nadelen van deze machine?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...