Ga naar inhoud

Arisaka

Lid niveau 2
 • Items

  306
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Arisaka's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

72

Reputatie

 1. Mooi gemaakt! Waar heb je het staal vandaan als ik vragen mag?
 2. Heb ruim een maand staan voornamelijk blik en pot. Genoeg voor 4 personen.
 3. Mooi gemaakt! Ik heb een tool fetish dus van mij krijg je een pluim!
 4. Ben net een Pool. Zolang jij geld heb kan ik alles
 5. Even een waarschuwing m.b.t. Action waxine lichtjes. Deze kunnen steekvlammen geven van 30 cm hoog. Onlangs zelf meegemaakt. U bent gewaarschuwd.
 6. Kun je niet een solar buitenlamp uit elkaar halen? Lijkt me een stuk goedkoper. Voor een Bob lijkt me het niet echt geschikt aangezien het paneel dan niet kan laden.
 7. Kijk naar je normale situatie wat je daar gebruikt. Om dan langszaam aan uit te breiden door in de supermarkt 1 of 2 blikken extra mee te nemen. Bekijk wat de risico's kunnen zijn. Kook je op elekra of gas hoe ga ik dit oplossen als dit er niet is. Hoe zit het met water? Schrijf dingen op die je te binnen schieten.
 8. Alvast bedankt voor jullie reactie. Beter even doorsparen dan als ik het goed begrijp.
 9. Kwam net deze vacuummachine tegen. http://m.fonq.nl/product/solis-vacuummachine-easyvac-pro-569/47151/ Nu weet ik dat goedkoop vaak duurkoop kan zijn maar de prijs past goed binnen mijn budget. Wat zijn de voor en nadelen van deze machine?
 10. Probeer altijd minstens 200 rollen op voorraad te hebben. Voorheen kocht ik die grote pakken van page in de aanbieding maar die rullen heel erg. Heb het nu van de AH. 10 rollen voor 2,40 zo even uit mijn hoofd. Dat is best fijn papier.
 11. Als je geen BOB hebt wel zorgen dat je kopieen hebt van alle belangrijke zaken (verzekerings papieren, autopapieren etc.) en die ergens anders onderbrengen.
 12. Volgens mij dwalen we nu al af van het moraal van het verhaal... Ik vind dat je goed bezig bent Lewieke. Nooit op 1 paard wedden. Zelf beheers ik redelijk wat bouwkundige skills waardoor ik al veel heb kunnen besparen bij het verbouwen van mijn eigen woning. Vanaf November ga ik starten met een opleiding inkoop op kosten van mijn baas. Knowledge is power.
 13. Ik prep uit economisch oogpunt. Werk kan zomaar weg zijn en dan wil je niet in de shit komen. Het politieke klimaat is tevens geschikt voor nog ergere dingen dus hoop dat ik daar redelijk op voorbereid ben in hoevere dit kan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...