Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Valteron

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

1 Volger

Over Valteron

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Friesland
 • Interesses
  Avontuur, films, voetbal, history, reizen
 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Het zijn gewoon dunne blaadjes die je moet mixen met water filmpje over
 2. Ik weet niet of deze items al eerder zijn vermeld, maar ik heb ze in mijn BOB. Sea To Summit blaadjes (hand wash, shampoo, body wash, laundry wash en shaving soap) http://www.bever.nl/sea-to-summit-zeep-pocket-hand-wash-obalc02004?id_colour= enz
 3. Valteron

  Slangen

  Ik kwam er net achter dat er 3 verschillende soorten slangen in Nederland zijn. Gladde slang, Adder slang (giftig) en de Ringslang. Is iemand hier op Preppers slangen tegengekomen?
 4. Ja maar niet zo'n grote eind, Ik ga sowieso samen met iemand
 5. Zijn er ook mede preppers die van plan zijn om door Nederland te gaan backpacken of dat al hebben gedaan? Het lijkt me leuk om je Bug Out Bag / INCH bag te testen voor 3/7 dagen zonder vervoer rond te trekken door Nederland. Valteron
 6. Met Sate stokjes is het mogelijk om kleine dieren te vangen.
 7. Goalzero is idd prijzig... Misschien is 1 van deze zonnepanelen wel een goede alternatief: http://www.aliexpress.com/item/7W-Folding-FoldableHigh-Efficiency-Solar-Panel-Charger-With-USB-Output-5-5V-1270mA-Suitable-For-Mobile/1679647751.html http://www.aliexpress.com/item/NEW-3W-6V-600mA-Mini-Monocrystalline-Solar-Panels-Small-Solar-Power-3-6V-Battery-Charge-Solar/1496360295.html Kwaliteit en specificaties zijn minder, maar wel betaalbaar.
 8. Luci Inflatable Solar Lantern Handig en perfect in een BOB of INCH bag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...