Ga naar inhoud

Arisaka

Lid niveau 2
 • Items

  306
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Arisaka

 1. Mooi gemaakt! Waar heb je het staal vandaan als ik vragen mag?
 2. Heb ruim een maand staan voornamelijk blik en pot. Genoeg voor 4 personen.
 3. Mooi gemaakt! Ik heb een tool fetish dus van mij krijg je een pluim!
 4. Ben net een Pool. Zolang jij geld heb kan ik alles
 5. Even een waarschuwing m.b.t. Action waxine lichtjes. Deze kunnen steekvlammen geven van 30 cm hoog. Onlangs zelf meegemaakt. U bent gewaarschuwd.
 6. Kun je niet een solar buitenlamp uit elkaar halen? Lijkt me een stuk goedkoper. Voor een Bob lijkt me het niet echt geschikt aangezien het paneel dan niet kan laden.
 7. Kijk naar je normale situatie wat je daar gebruikt. Om dan langszaam aan uit te breiden door in de supermarkt 1 of 2 blikken extra mee te nemen. Bekijk wat de risico's kunnen zijn. Kook je op elekra of gas hoe ga ik dit oplossen als dit er niet is. Hoe zit het met water? Schrijf dingen op die je te binnen schieten.
 8. Alvast bedankt voor jullie reactie. Beter even doorsparen dan als ik het goed begrijp.
 9. Kwam net deze vacuummachine tegen. http://m.fonq.nl/product/solis-vacuummachine-easyvac-pro-569/47151/ Nu weet ik dat goedkoop vaak duurkoop kan zijn maar de prijs past goed binnen mijn budget. Wat zijn de voor en nadelen van deze machine?
 10. Probeer altijd minstens 200 rollen op voorraad te hebben. Voorheen kocht ik die grote pakken van page in de aanbieding maar die rullen heel erg. Heb het nu van de AH. 10 rollen voor 2,40 zo even uit mijn hoofd. Dat is best fijn papier.
 11. Als je geen BOB hebt wel zorgen dat je kopieen hebt van alle belangrijke zaken (verzekerings papieren, autopapieren etc.) en die ergens anders onderbrengen.
 12. Volgens mij dwalen we nu al af van het moraal van het verhaal... Ik vind dat je goed bezig bent Lewieke. Nooit op 1 paard wedden. Zelf beheers ik redelijk wat bouwkundige skills waardoor ik al veel heb kunnen besparen bij het verbouwen van mijn eigen woning. Vanaf November ga ik starten met een opleiding inkoop op kosten van mijn baas. Knowledge is power.
 13. Ik prep uit economisch oogpunt. Werk kan zomaar weg zijn en dan wil je niet in de shit komen. Het politieke klimaat is tevens geschikt voor nog ergere dingen dus hoop dat ik daar redelijk op voorbereid ben in hoevere dit kan.
 14. Klinkt als een leerzame reis. Ben in 2009 nog geweest in the silver state om te trainen. zeker een aanrader om te leren omgaan met stress situaties.
 15. Als je niet teveel uit kan of wilt geven dan moet je eens kijken naar de volgende boog: http://www.europearchery.com/recurve/set-compleet/ragim-matrix-set.html Onlangs twee stuks aangeschaft als back up en ben er zeer content mee. Je kan de boog ook bij van Dorst komen bekijken.
 16. Noodhamertje heb ik ook nog in het vakje van mijn stoel zitten en ben nog vergeten zekeringen en een setje lampjes te vermelden in mijn lijst. Mocht je eens een life hammer wien testen. Kijk dan eens lief naar je lokale autosloper.
 17. Mijn preps die altijd aanwezig zijn in de auto. -Maglite mini AA + extra batterijen -Startkabels -Sleepkabel -Fleece deken -Regenjas -Motorolie ( 1 liter) -Koelvloeistof ( 1 liter) -Ruitensproeiervloeistof (5 liter) -Multi tool en wat los gereedschap -Paracord (10m) -Veiligheids hesje (4x) -Voetpomp (dubbel) om banden op te pompen -TomTom -Ijskrabber -Trekker -Ductape -Tie wraps 15cm en 50cm -Brandblusser -Werkhandschoenen (Mechanix) -Pen en papier -Reserveband (standaard) -Krik en zwengel -Aanstekers -Glock schep -EHBO set -Toilet papier (1X) -Wegenkaarten ( NL en Europa) -Schadeformulier -Kopie autopapieren -Wat kleingeld -Zakmes Eten en drinken heb ik in mijn GHB. Brandstof neem ik ook niet mee aangezien dit meer risico dan profijt kan opleveren in mijn geval. Mijn tank is nooit voor minder dan de helft leeg. Dit is voor mij voldoende.
 18. Ik zelf ben van mening dat als je voldoende vooraden hebt geld minder belangrijk is. Cash geld zou misschien fijn zijn maar als alle systemen plat liggen kun je niet bij je geld. Daarbij zijn de meeste bedrijven zoals bijv. de energie maatschappijen niet ingesteld op cash betalingen. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 19. Thanks for de link! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
 20. Overschat deze "heater" niet. Na het zine van een plaatje op FB een paar jaar terug gemaakt. Het resultaat was minimaal. Leuk voor op het toilet misschien.
 21. Vergeet niet dat er een hoop bewaking loopt bij dat kasteel ! Dus dat is geen optie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...