Ga naar inhoud

Mr. Gold

Lid niveau 2
 • Items

  4668
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

Alles dat geplaatst werd door Mr. Gold

 1. Van onze vriend Dick Berts. Gratis het boek (Hoe overleef ik een crisis) online te downloaden bij zijn uitgeverij Papieren Tijger.
 2. In mijn leven stellen mensen zich zelf eerst netjes voor en bewijzen de community een dienst. Verbinden dat is wat ze hier bij Preppers doen. Feedback: Je had ook eerst een bericht of mail kunnen sturen naar een van de moderators of de forum regels kunnen doornemen die je geaccepteerd hebt.
 3. Ik vind het prima maar ik heb er niks meer over te zeggen ? @Luke en @Paraatpaal runnen dit prachtige forum. Ik kijk en bewonder
 4. Het advies wat ik altijd onthouden heb van Dick Berts, Pleepapier en genoeg eten in huis halen voor je huisdieren dat zijn de 2 items die heel snel opraken bij hamsteren en (pre) SHTF.
 5. Prachtig om te zien en te lezen. Dank Monique, had ooit een meisje in mijn klas op wie ik verliefd was die zo hete :-)
 6. Gisteren avond bij @MyronPrps geweest in zijn bos perceel. Wat een gezellige avond (samen met @Simurgh) Als ik een persoon op de nominatie zet van Prepper van het jaar is het deze koning. Wat een menselijk inzicht, kennis en motivatie heeft dit prachtige mens. Respect en dan te bedenken dat hij "19" is. Dank voor het warme welkom en heerlijke vuur!
 7. You got a deal @Ronin Kogaratsu Een review, filmpje en alle attributen :-) Dank voor alle aanmeldingen en ben erg benieuwd naar de uitkomst. Ik zal @Simurgh contact op laten nemen met je om alles in orde te maken.
 8. Mijn 4999ste forum post en wat voor één. De Prepshop gaat de nieuwe lijn uitrollen voor het PPSS merk (als exclusief distributeur in Nederland) die onder andere steek werende vesten hebben en uiteraard willen we natuurlijk de community vragen of deze vest(en) wel goed genoeg zijn om een uitgebreide onafhankelijke review te doen hierover. We zouden graag een topper willen zien die dit voor ons zou willen testen, reviewen, filmen en met foto's en teksten ons wilt voorzien van de (on) mogelijkheden die zo'n steek werend vest te onderzoeken. Wie o wie wilt en kan deze taak aan. Uiteraard mag het vest (t.w.v. 599,00€) in je bezit blijven als dank om deze uitgebreide review te doen over dit product. https://prepshop.nl/ppss-covert-steekwerend-vest PPSS Covert Steekwerend vest Schrijf de eerste review over dit product De covert steekwerende vesten van PPSS zijn licht en gemakkelijk te verbergen onder kleding. Ze bieden bescherming tegen steek wapens, snijdende wapens, en slag wapens. Wel bescherming, maar geen dreigende uitstraling. Eigenschappen: Te verbergen onder kleding en lichtgewicht Beschermd de borst, buik, rug, ribben en alle vitale organen Comfortabel te dragen Gemakkelijk aan te trekken Onbeperkte levensduur (in vergelijking met Kevlar's 3-5 jaar levensduur) We zullen uit de aanmeldingen proberen één geschikte kandidaat te vinden, je kan je hieronder aanmelden met je motivatie en wat je er allemaal mee wilt gaan doen en hoe. Mijn 5000ste post komt ook vandaag en zit ook een kleine verrassing bij voor de mensen die graag een kijkje in prepshop nemen.
 9. Als je de bronvermelding na het printen erop zet mag het ;-) Superpost @AWOL, dank en kudo onderweg.
 10. Een heel verhelderend artikel om te lezen en zomaar in een kwaliteitskrant van Trouw. http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/4124409/2015/08/19/Een-prepper-is-op-alles-voorbereid.dhtml Er wordt op het internet hier ook al over gesproken en zelfs Umberto Tan https://twitter.com/humbertotan maakte de vermelding op zijn eigen twitter over dit artikel vandaag met ruim 579000 duizend volgers is die wel even main stream. Zou mij niks verbazen als dit een verdere spin off gaat hebben in de media op een positieve manier om Preppen in een ander daglicht te zetten. Stapje voor stapje zie je gewoon dat het beter gaan en met al die prep ambassadeurs hier is dat natuurlijk ook niet zo raar. Dank hiervoor!
 11. Waterval had mij al netjes een e-mail gestuurd om te vragen waar ze dit onderwerp het beste kon plaatsen. Een warm welkom hier @Waterval
 12. Proef GGD Amsterdam met hiv-preventiepil De GGD in Amsterdam begint met een onderzoek onder homomannen en transgenders naar de gebruiksmogelijkheden van de hiv-preventiepil PrEP. Dat maakte de gezondheidsdienst maandag bekend. PrEP is een pil met hiv-remmers die een hiv-infectie kan voorkomen. De pil is bedoeld voor mensen die geen hiv hebben, maar die wel een verhoogd risico lopen om geïnfecteerd te raken. Bron: http://www.telegraaf.nl/gezondheid/24185270/__GGD_start_proef_met_hiv-pil__.html
 13. Prachtige post @Nebreg Gerben In mijn ogen een van de belangrijkste zaken om goed inzicht in je in en uitgaven te hebben en weten hoe je er voorstaat. Voor mij is het helder maar als ik zie en hoor in mijn omgeving is het vaak een administratief drama. En zolang er genoeg geld binnenkomt heeft het vaak geen enkele meerwaarde voor deze mensen om dit wel te gaan doen. Dat het misschien niet het leukste werk is om te doen begrijp ik maar geeft zoveel rust, inzicht en je houdt gewoon weg mee geld over aan het einde van de maand of periode. Op school zouden ze dit veel meer moeten doen en ook de ouders om hun kinderen dit bij te brengen. Je hebt er een leven lang plezier van en gaat veel dieper in dan de meeste mensen beseffen.
 14. @Simurgh zou je dit kunnen navragen. Een paar maanden geleden hadden we de hygiene doekjes in de shop en hebben we ze ook laten testen door jullie en mede hierdoor is er een stof uitgehaald en komen de nieuwe binnenkort in de shop te liggen. Hoe meer reviews en testjes hoe beter de fabrikant hierop kan inspringen.
 15. De eerste 20 aanmelders mogen mij een mailtje of pm sturen met adres en dan sturen we een monster prepshop verpakking naar jullie toe. Ben erg benieuwd hoe en of dit wondermiddel werkt. Ga het zelf ook testen.
 16. Sinds vandaag de enige echt Prep zalf in de Prepshop. Wat Prepzalf! Ja echt Prepzalf die tegen bijna alles werkt. Wat is prepzalf: De huid is ons grootste orgaan en daarom dus heel belangrijk. Tevens is de huid ons invloedrijkste lichaamsdeel omdat het ons beschermt tegen regen, zon, sneeuw, vrieskou, wind, kortom alle denkbare weersinvloeden. Dat beschadigingen of wondjes of anderszins aanvallen van buitenaf op de huid snel en adequaat opgelost dienen te worden, is duidelijk. Prep Cream komt van oorsprong uit de Verenigde Staten en werd daar door een productie-chemicus, genaamd Mark W. Allen, in 1860 bedacht. Hij woonde in Detroit, Michigan en hij startte met de productie van dit merk in 1863. Tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog, vond Prep zijn weg naar Italië, Zuid-Afrika en Nederland, waar het merk in elk land is uitgegroeid tot een begrip gedurende meer dan 80 jaar. De formule van Prep is in al die jaren grotendeels onveranderd gebleven. BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN PREP CRÈME: Prep Cream heeft een unieke huidbeschermende samenstelling, een combinatie van natuurlijke aromatische verbindingen, etherische oliën en smeermiddelen op basis van een verzachtende crème. Prep bevat ook een krachtig antiseptisch middel dat helpt om de huid schoon te houden. De actieve componenten in Prep Cream hebben de volgende effecten op de huid: * verzachtend * verkoelend * antiseptisch * verzachtend * en een mild verdovend effect. Dit alles maakt Prep Cream geschikt voor alle huidtypen en het is in het bijzonder zeer effectief voor de bescherming van de gevoelige huid. Het verlichten van HUIDIRRITATIE Prep Cream kan worden gebruikt voor het hele gezin want het heeft een breed scala van toepassingen voor huidklachten, bijvoorbeeld om de huid te verlichten bij: Een droge en gebarsten huid Irritatie na het sporten Insectenbeten en -steken Verbranden door de zon De irritatie van luieruitslag Vermoeide voeten. Prep Cream kan ook worden gebruikt als middel bij patiënten die last hebben van doorliggen. Massage met Prep Cream verfrist de huid en bevordert de bloedsomloop. Deze combinatie kan helpen om de kans op doorliggen (decubitus) te verminderen. Interesse? Testen met een proefmonster en een kleine review op Preppers maken, geef even een gil.
 17. Helpen jullie deze dame aan een prachtige fotoreportage en wie weet doet ze daarna nog een leuke oproep voor de Preppende mannen :-)
 18. Met een community als deze kan ik met mijn ene ster er gewoon 4 bij optellen (netwerk) :-)
 19. Hou je van bunkers @VerasFawaz Kan je meteen Wolfenstein weer oefenen :-) Kom er maar in @Bunkerprepper
 20. Voor de meerderheid absoluut maar zijn altijd wel een paar mensen die hiervoor in aanmerking willen komen (ook lurkers) Hoor steeds meer dat de media de juiste personen op hun pad krijgen vanwege deze oproepjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...