Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mr. Gold

Admin
 • Aantal items

  4668
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  19

Alles dat geplaatst werd door Mr. Gold

 1. Van onze vriend Dick Berts. Gratis het boek (Hoe overleef ik een crisis) online te downloaden bij zijn uitgeverij Papieren Tijger.
 2. In mijn leven stellen mensen zich zelf eerst netjes voor en bewijzen de community een dienst. Verbinden dat is wat ze hier bij Preppers doen. Feedback: Je had ook eerst een bericht of mail kunnen sturen naar een van de moderators of de forum regels kunnen doornemen die je geaccepteerd hebt.
 3. Ik vind het prima maar ik heb er niks meer over te zeggen ? @Luke en @Paraatpaal runnen dit prachtige forum. Ik kijk en bewonder
 4. Het advies wat ik altijd onthouden heb van Dick Berts, Pleepapier en genoeg eten in huis halen voor je huisdieren dat zijn de 2 items die heel snel opraken bij hamsteren en (pre) SHTF.
 5. Klopt, reis wordt nu uitgesteld als alles weer beetje rustig is. Het was ook mijn eerste reis naar China en wel heel toevallig dat dit nu er speelt.
 6. De kogel is door de kerk, geen Hong Kong en Macau voor ons deze maand. Netjes via Expedia het geld terug gekregen voor zowel de vlucht als hotels (terwijl we geen annuleringsverzekering hadden en pre paid alles betaald hadden zonder recht op terug gave (is goedkoper) Mondkapjes en brillen (uit de shop) kunnen weer op de plank [emoji40]
 7. https://www.nu.nl/buitenland/6026511/dodental-door-coronavirus-stijgt-naar-80-wereldwijd-bijna-3000-besmet.html
 8. Het is zeker wel een ding dit. 12 feb vlieg ik, het is zowel zakelijk als een prive reis. Nog nooit daar geweest en trip al maanden geleden al geboekt. Mochten we gaan hou ik jullie zeker op de hoogte met fotos en al. Mondkapjes heb ik nog dozen van, ooit had de prepshop die gare super actie, misschien ook een paar Conibear klemmen meenemen ;-)
 9. Mooi al deze info, ik volg het op de voet en mede omdat ik over ruim 2 weken naar Macau ga (via Hong Kong) erg benieuwd hoe zich dit verder ontwikkeld.
 10. Bevestigd. Het zat er aan te komen, blij dat in ieder geval het forum weer open en actief is, zal wel een lang draadje gaan worden. Heftig hoor.
 11. Bij incidenten in de wereld de afgelopen jaren dacht ik altijd, wat zou er nu gepost worden op het forum van Preppers. Het Iran vraagstuk is nu extra actueel en volg het zijdelings en vind het op een of andere manier erg interessant. Het lijkt een poker en schaakspel in een en met Trump is het een garantie tot spektakel. (in de zin dat er wat zou kunnen gebeuren) Op Geenstijl lees ik altijd de comments graag omdat daar best rake zaken staan: https://www.geenstijl.nl/5151301/feynman-en-of-feiten-de-derde-golfoorlog/ . Nu kan ik hier ook weer lekker lezen en eventueel re
 12. Haha, ik vind netwerken en mensen het mooiste wat er is en met een BOB alleen, ga je het niet redden, met interessante mensen om je heen wel ?
 13. Oh Yeah. Nieuwe ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat het kindje van mij en @Dr.Prepper een nieuw leven gaat krijgen. @Simurgh heeft een aantal jaar geleden de Prepshop van ons overgenomen en geprobeerd om er in zijn eentje een succes van te maken. Door privé omstandigheden is dit niet gelukt en heeft een oude bekende Prepper @Luke de Prepshop overgenomen van Jeroen. Daarnaast hebben @Dr.Prepper en @Mr. Gold ook alle prep domeinnamen die wij hadden overgedragen aan Luke, zodat wij ook dit zakelijk op een goede manier konden afsluiten. @Dr.Prepper heeft bij het sluiten van het forum alle e-
 14. Beste Preppers, Ik heb mij de laatste maanden zeer afzijdig gehouden van de Preppers community vanwege diverse incidenten die hebben plaatsgevonden zowel in mijn privé leven als in de community De rode draad in mijn leven is dat ik dingen wil doen die goed voelen en met passie gedaan mogen worden. Dr. Prepper, Ecoprepper en ik zijn samen gestart met een prachtig avontuur om Nederland in beweging te krijgen en met de kracht van een community dit in werking te zetten. Voor ons is de tijd daar om te stoppen met het forum Preppers.nl en de mensen die dat willen eigen initiatieven te late
 15. We hebben ze afgepoeierd, dus vanuit ons geen input maar wie weet vinden ze iemand anders buiten ons om?
 16. De media oa Man Bijt hond had ons ook alweer gevonden hier over.
 17. Prachtig om te zien en te lezen. Dank Monique, had ooit een meisje in mijn klas op wie ik verliefd was die zo hete :-)
 18. We hebben besloten om 2 forum topics http://preppers.nl/forum/threads/13629-Vluchtelingen-(Links-Only) samen te voegen in dit topic zodat we beter als moderators alles kunnen managen. Linkjes neerzetten mag hier ook, discussie opinies e.d. Nogmaals het vriendelijk verzoek om te proberen om niet op de man te spelen en de juiste toon te zoeken hoe moeilijk dat soms ook is. De emoties spatten er van af en dat is niet alleen in deze virtuele wereld maar daarbuiten ook. En ook ik zie het met leden ogen aan en denk dat we nog niks gezien hebben. Dat het een hele grote uitdaging voor ons gaat wo
 19. Gisteren avond bij @MyronPrps geweest in zijn bos perceel. Wat een gezellige avond (samen met @Simurgh) Als ik een persoon op de nominatie zet van Prepper van het jaar is het deze koning. Wat een menselijk inzicht, kennis en motivatie heeft dit prachtige mens. Respect en dan te bedenken dat hij "19" is. Dank voor het warme welkom en heerlijke vuur!
 20. Back on topic please. Kan ik nu niet meer naar het http://www.duinrell.nl/tikibad met Kerst?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...