Ga naar inhoud

Mr. Gold

Lid niveau 2
 • Aantal items

  4668
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  20

Alles dat geplaatst werd door Mr. Gold

 1. Van onze vriend Dick Berts. Gratis het boek (Hoe overleef ik een crisis) online te downloaden bij zijn uitgeverij Papieren Tijger.
 2. In mijn leven stellen mensen zich zelf eerst netjes voor en bewijzen de community een dienst. Verbinden dat is wat ze hier bij Preppers doen. Feedback: Je had ook eerst een bericht of mail kunnen sturen naar een van de moderators of de forum regels kunnen doornemen die je geaccepteerd hebt.
 3. Ik vind het prima maar ik heb er niks meer over te zeggen ? @Luke en @Paraatpaal runnen dit prachtige forum. Ik kijk en bewonder
 4. Het advies wat ik altijd onthouden heb van Dick Berts, Pleepapier en genoeg eten in huis halen voor je huisdieren dat zijn de 2 items die heel snel opraken bij hamsteren en (pre) SHTF.
 5. Klopt, reis wordt nu uitgesteld als alles weer beetje rustig is. Het was ook mijn eerste reis naar China en wel heel toevallig dat dit nu er speelt.
 6. De kogel is door de kerk, geen Hong Kong en Macau voor ons deze maand. Netjes via Expedia het geld terug gekregen voor zowel de vlucht als hotels (terwijl we geen annuleringsverzekering hadden en pre paid alles betaald hadden zonder recht op terug gave (is goedkoper) Mondkapjes en brillen (uit de shop) kunnen weer op de plank [emoji40]
 7. https://www.nu.nl/buitenland/6026511/dodental-door-coronavirus-stijgt-naar-80-wereldwijd-bijna-3000-besmet.html
 8. Het is zeker wel een ding dit. 12 feb vlieg ik, het is zowel zakelijk als een prive reis. Nog nooit daar geweest en trip al maanden geleden al geboekt. Mochten we gaan hou ik jullie zeker op de hoogte met fotos en al. Mondkapjes heb ik nog dozen van, ooit had de prepshop die gare super actie, misschien ook een paar Conibear klemmen meenemen ;-)
 9. Mooi al deze info, ik volg het op de voet en mede omdat ik over ruim 2 weken naar Macau ga (via Hong Kong) erg benieuwd hoe zich dit verder ontwikkeld.
 10. Bevestigd. Het zat er aan te komen, blij dat in ieder geval het forum weer open en actief is, zal wel een lang draadje gaan worden. Heftig hoor.
 11. Bij incidenten in de wereld de afgelopen jaren dacht ik altijd, wat zou er nu gepost worden op het forum van Preppers. Het Iran vraagstuk is nu extra actueel en volg het zijdelings en vind het op een of andere manier erg interessant. Het lijkt een poker en schaakspel in een en met Trump is het een garantie tot spektakel. (in de zin dat er wat zou kunnen gebeuren) Op Geenstijl lees ik altijd de comments graag omdat daar best rake zaken staan: https://www.geenstijl.nl/5151301/feynman-en-of-feiten-de-derde-golfoorlog/ . Nu kan ik hier ook weer lekker lezen en eventueel reageren.
 12. Haha, ik vind netwerken en mensen het mooiste wat er is en met een BOB alleen, ga je het niet redden, met interessante mensen om je heen wel ?
 13. Oh Yeah. Nieuwe ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat het kindje van mij en @Dr.Prepper een nieuw leven gaat krijgen. @Simurgh heeft een aantal jaar geleden de Prepshop van ons overgenomen en geprobeerd om er in zijn eentje een succes van te maken. Door privé omstandigheden is dit niet gelukt en heeft een oude bekende Prepper @Luke de Prepshop overgenomen van Jeroen. Daarnaast hebben @Dr.Prepper en @Mr. Gold ook alle prep domeinnamen die wij hadden overgedragen aan Luke, zodat wij ook dit zakelijk op een goede manier konden afsluiten. @Dr.Prepper heeft bij het sluiten van het forum alle e-mail adressen en privé berichten gewist en posts achter de schermen zodat alleen de Google content en de gebruikersnamen nog te zien waren. In de afgelopen jaren heb ik nog wel contact gehouden met een aantal van jullie en zijn de levens van vele verandert. Ik ben nog steeds een Prepper maar op een andere manier zoals de meeste van jullie zijn en/of waren. Ik ben ook erg benieuwd wat er met vele oude bekenden is geworden en hoe jullie in het leven staan. Persoonlijk en zakelijk hebben Dr. Prepper en ik geen invloed meer op het forum/shop en ben ik gewoon een forum gebruiker waar ik mij best prettig bij voel ? We kennen @Luke als een fijn persoon en hij zal samen met het team het Preppers.nl forum nieuw leven in blazen. We hebben ook de volste vertrouwen in Luke en uiteraard zal ik zo nu en dan eens opduiken om te kijken hoe de volgende fase zich gaat ontwikkelen. Ik wens jullie enorm veel (leer) plezier op het forum maar vooral verbondenheid met een grote glimlach. Mr. Gold & Dr. Prepper
 14. Beste Preppers, Ik heb mij de laatste maanden zeer afzijdig gehouden van de Preppers community vanwege diverse incidenten die hebben plaatsgevonden zowel in mijn privé leven als in de community De rode draad in mijn leven is dat ik dingen wil doen die goed voelen en met passie gedaan mogen worden. Dr. Prepper, Ecoprepper en ik zijn samen gestart met een prachtig avontuur om Nederland in beweging te krijgen en met de kracht van een community dit in werking te zetten. Voor ons is de tijd daar om te stoppen met het forum Preppers.nl en de mensen die dat willen eigen initiatieven te laten ontplooien om een vervolg te geven aan „zelfredzaamheid”. In de afgelopen 4 jaar heb ik een mooie reis met jullie mogen meemaken, veel geleerd en ook gezien dat ieder mens uniek is. Het forum is een spiegel van de maatschappij en we kunnen constateren dat de wereld nog veel te leren heeft om alle problemen die er nu zijn constructief aan te pakken. Wat ik heb geleerd vanuit de community is dat een netwerk cruciaal is in het dagelijkse leven en bij eventuele ontwrichtingen in de maatschappij. Als we met respect en empathie omgaan met elkaar is dat in mijn ogen de grootste winst voor de mensheid. Er staat nog een mooi bedrag open van 739€ die jullie bij elkaar gebracht hebben voor de community pot en deze zou ik graag willen overdragen aan de beheerders van deze pot zodat zij kunnen beslissen wat er mee gedaan kan worden. Ik wil iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze community en mij op persoonlijk vlak geholpen heeft. Till we meet again. Mr. Gold out
 15. Prachtig om te zien en te lezen. Dank Monique, had ooit een meisje in mijn klas op wie ik verliefd was die zo hete :-)
 16. Gisteren avond bij @MyronPrps geweest in zijn bos perceel. Wat een gezellige avond (samen met @Simurgh) Als ik een persoon op de nominatie zet van Prepper van het jaar is het deze koning. Wat een menselijk inzicht, kennis en motivatie heeft dit prachtige mens. Respect en dan te bedenken dat hij "19" is. Dank voor het warme welkom en heerlijke vuur!
 17. You got a deal @Ronin Kogaratsu Een review, filmpje en alle attributen :-) Dank voor alle aanmeldingen en ben erg benieuwd naar de uitkomst. Ik zal @Simurgh contact op laten nemen met je om alles in orde te maken.
 18. I love this community :-) God @Loreen je ben ruim een jaar aan boord maar wat een top wijf ben jij zeg. Met een lach, je verschijning, je kennis en je grappen. Waag het niet om hier ooit te verdwijnen.
 19. Ik begreep uit deze bron dat degene die een kudo geeft nog een week lang de tijd heeft ;-)
 20. Ik weet uit een betrouwbare bron dat de code nog wel geldig is ;-)
 21. De community zal wel niet blij zijn dat je vragen gaat stellen aan mij en ik nu moet reageren en dus mijn 5001ste post maakt ;-) 1) Aankoop software, problemen die ontstaan in software (outsourcing) , abonnementen (zoals als veiligheid), plug ins e.d. 2) Ja er zijn zeker meerdere domeinnamen die verwijzen naar Preppers.nl 3) Op foto's en artikelen zitten rechten van auteurs, als die op het forum staan of op de website en hier zitten rechten op krijgen wij de rekening hiervan, daarom modereren we hier ook zo streng op. 4) Preppers.nl is een bijdrage (zoals je in mijn 5000ste post kan lezen) geen commerciële onderneming en staat in principe los van Prepshop (met o.a. andere eigenaren). Preppers.nl kost tijd, energie en (eigen) geld en aangezien de de community baalde van het feit dat de server zo traag was vorige jaar een haperde hebben we voor de crowdfunding optie gekozen om de server door de community te laten betalen voor een heel jaar (600€). En ja hier zitten ook administratie kosten aan bij het administratie kantoor. Als er geldstromen zijn (hoe klein dan ook) of kosten dan mag je toch al een jaarrekening en andere zaken deponeren, denk aan btw afdracht/ontvangst etc. Deze zijn duurder dan de server kosten kan ik je zeggen ;-) Ik ben nu bezig met een partij die wil adverteren op Preppers.nl en hun voorgesteld om deze server kosten voor hun rekening te nemen en dat we dat ook vermelden op het forum/banner zodat iedereen blij is, lukt dit niet kon ik o.a. bij jou om een bijdrage te vragen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...