Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

NLIDA

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over NLIDA

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. @Loreen, Het gaat om gesprekken die de mensen in de auto voeren. Er is wel een verslaggever die zal mee luisteren en soms zal vragen een bepaald onderwerp te bespreken (om het e.a. te verduidelijken). Deze zit overigens niet in de auto, maar in de volgauto. De reis hoeft niet lang te duren ongeveer 30-60 min heen en de terugreis ook. De rit zal een onderdeel zijn van een hele aflevering, dus deze zal ingekort worden tot enkele minuten. De deelnemers zullen voorafgaand toestemming geven voor het gebruik van het materiaal en de verslaggevers bepalen vervolgens hoe dit in de uitzending komt. Ik h
 2. Ok, dat is prima. Dan wacht ik jouw mail af.
 3. Dag @ghostwhiper, ik heb jouw pm gelezen maar het prive antwoorden lukte niet. Kun je misschien jouw e-mailadres sturen via een pm? Dan kunnen wij beter contact met jou opnemen. Excuus voor de late reactie hierdoor.
 4. Maandelijks brengen we gemiddeld tientallen uren door in de auto. Onderweg naar ons werk, thuis of een belangrijke afspraak. In de auto kunnen we onszelf zijn. We zijn op zoek naar preppers die wellicht hun kijk op het leven willen vertellen in een ritje. Denk hierbij aan een rit naar de supermarkt of naar de prepshop. In het primetime TV programma volgen we mensen in de auto onderweg naar mooie, belangrijke en spannende gebeurtenissen in het leven. Belangrijk is dat je tijdens de rit niet alleen in de auto zit maar bijvoorbeeld met de hele familie. We volgen alleen wat er in de auto geb
×
×
 • Nieuwe aanmaken...