Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

VerasFawaz

Lid
 • Aantal items

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over VerasFawaz

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Hey Preppers! Mijn naam is Veras Fawaz en ik regisseer het laatste seizoen van InsideGamer wat wekelijks op Veronica word uitgezonden. In dit programma bespreken wij wekelijks de laatste videogames, maken we de vetste pers-tripjes mee en duiken wij letterlijk in een spel (voor de ultieme ervaring). Binnenkort komt er een nieuwe game aan onder de naam State of Decay: Year One Survival Edition. In deze game staat het overleven in een post apocalyptische wereld centraal. Nou lijkt het mij heel leuk om twee van mijn presentatoren; Martin en Simon zich ook alvast laten voorbereiden op apocalypse door een dag mee te lopen met een echte 'prepper'. Hier laat de prepper de presentatoren kennis maken met alle facetten van het zijn van een echte 'Prepper' en de zelfvoorzienende levensstijl die hierbij komt kijken. Voel jij je aangesproken als prepper en lijkt het je leuk om mee te doen? (het kost ongeveer 6 uur van je tijd in totaal). Laat hier dan even een berichtje achter of stuur even een mailtje met je gegevens naar: verasfawaz@gmail.com Super bedankt voor het lezen en wellicht tot snel! - Veras
×
×
 • Nieuwe aanmaken...