Ga naar inhoud

White Eagle

Lid niveau 2
 • Aantal items

  481
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door White Eagle

 1. Jemig, ik vind dit wel erg jammer. Zonde dat dit verloren gaat maar ik begrijp dat het veel tijd en energie kost om dit op gang te houden. Veel succes in ieder geval en bedankt voor het geboden platform waar ik toch veel geleerd heb.
 2. Of beter nog: afschaffing van het recht op vuurwapens. Nu kan iedere idioot een Walmart binnenlopen en er een kopen.
 3. Bullet proof blanket: na de zoveelste beschieting op een school is er nu een bedrijf dat kogelwerende dekens maakt voor kinderen op school. Te bizar. Ik wist eigenlijk niet of ik dit nu als survival gear moest plaatsen of gestoorde ontwikkeling in Amerika. Het is het laatste geworden want je hebt meer aan een kogelwerend vest. Erg dat het zover gekomen is daar. http://www.businessinsider.com/bodyguard-bulletproof-blanket-for-kids-2014-6?IR=T
 4. Dat is geen gek idee @sunnysuzanna. In de woonkamer alleen geen ruimte voor een stapel matrassen dus dat wordt dan wel rennen. Wel goed om over na te denken.
 5. En tegen de tijd dat je klaar bent met opbouwen heb je al veel straling over je heen gekregen. Je bent gewoon de sjaak.
 6. Ik hoop het ook @Keyser Suze. Het is in ieder geval een begin. Naar ons (het Westen) zullen ze niet luisteren, zoals het artikel ook aangeeft.
 7. Vond ik ook @Marc76NL Ik kreeh het artikel van mijn hartsvriendin uit Indonesie die moslima is.
 8. Een tegengeluid vanuit de Islamitische wereld. http://mobile.nytimes.com/2015/11/27/world/asia/indonesia-islam-nahdlatul-ulama.html?
 9. Ik had hem nog niet gelezen @InfernoSis. 4 minuten waarschuwing, als je die al krijgt. Ik moet meteen aan mijn kinderen denken, mochten zij op school zitten en ik op mijn werk. Dan lees je over rantsoenen en water... Dat hebben ze daar waarschijnlijk niet. Op mijn werk ook niet overigens maar daar kan ik wel voor mezelf zorgen. Zou het heel raar overkomen als ik ze op school vraag of ze hier ooit over hebben nagedacht? ? Heeft iemand dat al eens gedaan?
 10. @nu even niet Het hangt denk ik ook af van je definitie van propaganda. Ze zullen verschillende soorten propaganda gebruiken maar hun marketingmachine is behoorlijk gelikt. De genoemde executiefilmpjes heb ik zelf niet gezien omdat ik dat niet wil maar ik weet van anderen dat ze er wel degelijk zijn en ook gepaard gaan met propaganda voor IS. De glossy heb ik ooit gedownload. Weet niet of ik hem nog heb en of hij dan überhaupt geupload mag worden. Daar staat tussen alle mooie verhalen absoluut een onthoofding in. Onlangs werd via de chat van Anonymous Parijs ook een filmpje gedeeld. Heb ik wederom niet bekeken ivm "very graphic content". Goed om vraagtekens te zetten maar ze pakken hun propaganda zeer professioneel aan. Zoals elke marketeer zullen ze dat doelgroepgericht doen. Tieners en zo moet je met heldenfilmpjes binnen zien te halen en niet met bomgordels. En gezien de kwaliteit van sommige materialen zitten ze dat zitten niet ergens in een Syrische grot te maken. [EDIT: De glossy heb ik niet meer. Vond hem destijds waarschijnlijk te walgelijk om te bewaren. Het was Dabiq. Ik ga ze niet allemaal bekijken om precies dat ene stukje te zoeken waar ik het over had, maar even nr 8 geopend en dan ga je al vrij snel over je nek. Die beelden heb ik liever niet op mijn netvlies. De inhoud van de magazines die via deze link te downloaden zijn zijn zeer expliciet en ik raad gevoelige kijkers af deze te openen! http://m.clarionproject.org/news/islamic-state-isis-isil-propaganda-magazine-dabiq)
 11. Soms wel ja. Ze hebben ook een digitale "glossy" waar ook nogal een wat smerigs in staat. 1x voorbij zien komen. Walgelijk. Toevoeging, uit de link van KS: "By now, it’s probably safe to say that pretty much anyone who follows current events has seen at least one ISIS propaganda video. What began with clips of “Jihadi John” beheading Western journalists quickly escalated to footage of obscenely graphic executions. " http://www.zerohedge.com/news/2015-11-25/isis-releases-greatest-piece-terrorist-video-propaganda-history-tells-us-russia-brin
 12. @lewieke kunstmatige zoetstoffen en lightproducten gebruik ik al jaren niet meer. Inderdaad vergif. Wel goede informatie voor mensen die dit niet weten. Ik heb inderdaad jaren onmacht gevoeld maar heb de klachten inmiddels geaccepteerd. Sporten helpt heel goed. En op een gegeven moment is het beter om te accepteren dat er niets ernstigs gevonden is en ermee te leren leven. Dat gaat behoorlijk goed. Ik doe zelfs een vrij pittige vechtsport. Er is inmiddels ook meer over bekend maar helaas geen goede oplossing voor medisch gezien. Maar elke keer als je wat nieuws leest dan is er toch altijd hoop dat je een oorzaak kan vinden waarmee je je klachten kan verminderen. Nikkel zou bij mij geeneens zo raar zijn. Maar er is weinig onderzoek naar gedaan.
 13. @walrus Ik kwakkel al jaren met vage klachten. Ontstekingsgevoel in spieren, gewrichten en rare darmproblemen. Artsen kunnen niets vinden dus het zou fibromyalgie zijn. Maar nu lees ik jouw bericht. Ik heb een enorme nikkelallergie maar ik dacht altijd dat dat alleen in sieraden en knopen zat. Ook in eten? Heb je hier meer informatie over? Ik ga ook zeker Googelen. Zou het dat dit al die tijd de oorzaak is?
 14. "Fijn", dan ga ik kijken. Anders slaap ik niet meer ?
 15. @f150 staan er allerlei onthoofdingen en andere ongein in?
 16. Filmpje bekijken maar ik vind het twijfelachtig. Hij lijkt er niet echt op. Maar is moeilijk goed te zien.
 17. En via deze link lijk je dus direct in een anonymous chatbox te komen: http://irc.lc/anonnet/opparis Edit: niet van anonymous maar wel met volgers van enz. Er wordt vooral gechat over het hacken van IS accounts. Wil je Anonymous meehelpen met #opParis: https://opparis.com/# Wellicht ook interessant voor onze eigen informatieverwerving: "This is instructions on using the correct search terms to find ISIS-related links." https://opparis.com/searcher/ Bij deze link crashed mijn telefoon steeds maar er wordt telkens naar verwezen als bron van nieuwe intelligence en attack lists. Zelf nog niet kunnen bekijken dus: https://opparis.titanpad.com/1 Actuele targets nu: bron: http://irc.lc/anonnet/opparis
 18. Dit lijkt het originele bericht van Anonymous te zijn mbt 22 nov: http://pastebin.com/wkigzJZD
 19. "Seven pages of a secret Pentagon document were leaked earlier this year. ..... According to this leaked DOD report, opposition forces, the United States, the Saudis, Jordan, Qatar and more, wanted a Salafist or fundamental Islamic group to take over eastern Syria in order to isolate and overthrow the Syrian President Assad’s regime." http://truthinmedia.com/reality-check-proof-u-s-government-wanted-isis-to-emerge-in-syria/
 20. "Het ministerie verspreidde 14 november aan overheidsdiensten de opdracht een bepaald tegengif te produceren tegen "neurotoxische organofosfaten"." http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/24764329/valls-waarschuwt-tegen-chemisch-terrorisme Ronduit zorgwekkend. Dan is er dus duidelijk een signaal dat dit op komst is. Anders nemen ze die stappen niet.
 21. Zonet een interessant gehad met mijn hulp in de huishouding nav de gebeurtenissen in Frankrijk en daarna. Ik vroeg haar hoe zij het ervaart allemaal, als marokkaanse met een hoofddoek. Ze zei dat mensen inderdaad anders doen tegen haar. Mensen kijken haar kwaad en vijandig aan op straat. Ze is bang. Bang dat IS hier komt. Bang dat de haat van de bevolking zo groeit dat ze haar veiligheid niet meer zeker zal zijn. Bang dat haar dochters of haar zoon geronseld worden. Ze heeft vriendinnen waarvan de zoon of dochter van de ene op de andere dag verdwenen en nu maanden, soms wel een jaar of twee weg zijn. Ze sprak over het verdriet van haar vriendinnen en de angst die ze hebben. Dat ze het verafschuwen wat er gebeurt en zich zelf ook niet meer veilig voelen. Haar grootste angst is dat haar kinderen worden weggelokt met mooie verhalen. Haar eigen pubers die al een paar keer zijn aangesproken door jongeren die hen wilden ronselen en dat nu nog thuis bespreken en zeggen dat ze er nooit op in zullen gaan. Ze kan gelukkig nog open met ze praten over die dingen en ze zijn er nog niet vatbaar voor. Haar jongste dochtertje van 7 is zo bang dat ze haar moeder vroeg of ze niet beter naar marokko kunnen gaan om te wonen. Ik vond het een heel interessant gesprek omdat je door met elkaar te praten erachter komt dat die ouders ook gewoon het beste voor hun kinderen willen. De zorgen die wij als westerlingen hebben leven ook bij deze gezinnen. Zij hebben er alleen nog de zorg bij dat hun kinderen een oorlog in gelokt worden. Ook vond ik het schokkerend dat er dus echt heel veel geronseld wordt. Zij woont in Zuilen, Utrecht. Dat is heel dicht bij huis. Ze wilde weer verder met haar werk, maar ik denk dat we het anders al snel over preppen gehad hadden kunnen hebben want ze vroeg nog," wat kunnen we er nou aan doen?"
 22. http://www.volkskrant.nl/opinie/is-zal-niet-rusten-voor-eindtijd-is-aangebroken~a3870192/?utm_source=facebook "Natuurlijk willen de meeste moslims niets met IS te maken hebben. Tenslotte vallen vooral zij ten prooi aan het geweld, al die onthoofdingsvideo's ten spijt. Maar dat betekent niet dat IS niet islamitisch is. IS is een sekte, zoals ook het christendom er meer dan genoeg kent en gekend heeft, en sekten keren zich altijd tegen het mainstream geloof waaruit ze voortkomen. Sekten zijn ook alleen te begrijpen vanuit dat geloof." Spijker op de kop [MOD] Bericht ingekort, het is niet toegestaan hele artikelen over te nemen, zie forumregels over citeren. [MOD]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...