Ga naar inhoud

White Eagle

Lid
 • Aantal items

  481
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door White Eagle

 1. Jemig, ik vind dit wel erg jammer. Zonde dat dit verloren gaat maar ik begrijp dat het veel tijd en energie kost om dit op gang te houden. Veel succes in ieder geval en bedankt voor het geboden platform waar ik toch veel geleerd heb.
 2. Of beter nog: afschaffing van het recht op vuurwapens. Nu kan iedere idioot een Walmart binnenlopen en er een kopen.
 3. Bullet proof blanket: na de zoveelste beschieting op een school is er nu een bedrijf dat kogelwerende dekens maakt voor kinderen op school. Te bizar. Ik wist eigenlijk niet of ik dit nu als survival gear moest plaatsen of gestoorde ontwikkeling in Amerika. Het is het laatste geworden want je hebt meer aan een kogelwerend vest. Erg dat het zover gekomen is daar. http://www.businessinsider.com/bodyguard-bulletproof-blanket-for-kids-2014-6?IR=T
 4. Ik weet niet zeker of het onder oude ambachten geschaard moet worden, maar ik overweeg een stap van marketing/pr naar uitvaartondernemer ? Waarom? Altijd klanten, in het vak is er vooral vraag naar 40 plussers en dat terwijl in marketing steeds meer bezuinigd wordt, gebruik wordt gemaakt van stagiaires en de jonge lichting goedkoper is en meer weet van de nieuwste technologieën (en natuurlijk vind ik het interessant). Natuurlijk is senioriteit en ervaring een belangrijk goed waar ik mijn voordeel mee doe maar ik zie de tendensen om me heen en vind dit voor mij een serieuze plan B. Koken en verschillende creatieve bezigheden vallen ook onder mijn skills om op terug te vallen.
 5. Dat is geen gek idee @sunnysuzanna. In de woonkamer alleen geen ruimte voor een stapel matrassen dus dat wordt dan wel rennen. Wel goed om over na te denken.
 6. En tegen de tijd dat je klaar bent met opbouwen heb je al veel straling over je heen gekregen. Je bent gewoon de sjaak.
 7. Ik hoop het ook @Keyser Suze. Het is in ieder geval een begin. Naar ons (het Westen) zullen ze niet luisteren, zoals het artikel ook aangeeft.
 8. Vond ik ook @Marc76NL Ik kreeh het artikel van mijn hartsvriendin uit Indonesie die moslima is.
 9. Een tegengeluid vanuit de Islamitische wereld. http://mobile.nytimes.com/2015/11/27/world/asia/indonesia-islam-nahdlatul-ulama.html?
 10. Dat klopt inderdaad @FincaInSpanje. Ik weet niet of het er miljoenen zijn maar zeker een hoop. Echter, alle Europese landen ontvangen ook migranten en vluchtelingen maar nemen alsnóg al die extra aantallen die nu vanwege Syrië komen. Ik vind dat Amerika best wat meer van die last op zich zou kunnen nemen.
 11. Europa kan de last niet dragen. Amerika zou met hun giga oppervlakte veel meer kunnen opvangen..zeker gezien hun aanzienlijke aandeel in de totstandkoming van deze ellende. Maar ik zie de Amerikanen op mijn Facebook tijdlijn vooral klagen over de 10.000 die ze moeten opvangen. Niet allemaal maar teveel. Bah http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/dijsselbloem-uitkeringen-vluchtelingen-blazen-ons-systeem-op http://edition.cnn.com/2015/11/16/world/paris-attacks-syrian-refugees-backlash/ "employment and other factors, not politics.Trump, Ben Carson and Carly Fiorina repeatedly have claimed that the Obama administration plans to accept anywhere from 100,000 to 250,000 Syrian refugees. That’s false. By law, the administration can admit slightly more than 10,000 in fiscal year 2016, and no refugee commitments can be made beyond that." http://www.factcheck.org/2015/11/facts-about-the-syrian-refugees/ http://www.theguardian.com/us-news/2015/nov/19/syrian-refugees-in-america-fact-from-fiction-congress
 12. Ik had hem nog niet gelezen @InfernoSis. 4 minuten waarschuwing, als je die al krijgt. Ik moet meteen aan mijn kinderen denken, mochten zij op school zitten en ik op mijn werk. Dan lees je over rantsoenen en water... Dat hebben ze daar waarschijnlijk niet. Op mijn werk ook niet overigens maar daar kan ik wel voor mezelf zorgen. Zou het heel raar overkomen als ik ze op school vraag of ze hier ooit over hebben nagedacht? ? Heeft iemand dat al eens gedaan?
 13. @nu even niet Het hangt denk ik ook af van je definitie van propaganda. Ze zullen verschillende soorten propaganda gebruiken maar hun marketingmachine is behoorlijk gelikt. De genoemde executiefilmpjes heb ik zelf niet gezien omdat ik dat niet wil maar ik weet van anderen dat ze er wel degelijk zijn en ook gepaard gaan met propaganda voor IS. De glossy heb ik ooit gedownload. Weet niet of ik hem nog heb en of hij dan überhaupt geupload mag worden. Daar staat tussen alle mooie verhalen absoluut een onthoofding in. Onlangs werd via de chat van Anonymous Parijs ook een filmpje gedeeld. Heb ik wederom niet bekeken ivm "very graphic content". Goed om vraagtekens te zetten maar ze pakken hun propaganda zeer professioneel aan. Zoals elke marketeer zullen ze dat doelgroepgericht doen. Tieners en zo moet je met heldenfilmpjes binnen zien te halen en niet met bomgordels. En gezien de kwaliteit van sommige materialen zitten ze dat zitten niet ergens in een Syrische grot te maken. [EDIT: De glossy heb ik niet meer. Vond hem destijds waarschijnlijk te walgelijk om te bewaren. Het was Dabiq. Ik ga ze niet allemaal bekijken om precies dat ene stukje te zoeken waar ik het over had, maar even nr 8 geopend en dan ga je al vrij snel over je nek. Die beelden heb ik liever niet op mijn netvlies. De inhoud van de magazines die via deze link te downloaden zijn zijn zeer expliciet en ik raad gevoelige kijkers af deze te openen! http://m.clarionproject.org/news/islamic-state-isis-isil-propaganda-magazine-dabiq)
 14. Soms wel ja. Ze hebben ook een digitale "glossy" waar ook nogal een wat smerigs in staat. 1x voorbij zien komen. Walgelijk. Toevoeging, uit de link van KS: "By now, it’s probably safe to say that pretty much anyone who follows current events has seen at least one ISIS propaganda video. What began with clips of “Jihadi John” beheading Western journalists quickly escalated to footage of obscenely graphic executions. " http://www.zerohedge.com/news/2015-11-25/isis-releases-greatest-piece-terrorist-video-propaganda-history-tells-us-russia-brin
 15. @lewieke kunstmatige zoetstoffen en lightproducten gebruik ik al jaren niet meer. Inderdaad vergif. Wel goede informatie voor mensen die dit niet weten. Ik heb inderdaad jaren onmacht gevoeld maar heb de klachten inmiddels geaccepteerd. Sporten helpt heel goed. En op een gegeven moment is het beter om te accepteren dat er niets ernstigs gevonden is en ermee te leren leven. Dat gaat behoorlijk goed. Ik doe zelfs een vrij pittige vechtsport. Er is inmiddels ook meer over bekend maar helaas geen goede oplossing voor medisch gezien. Maar elke keer als je wat nieuws leest dan is er toch altijd hoop dat je een oorzaak kan vinden waarmee je je klachten kan verminderen. Nikkel zou bij mij geeneens zo raar zijn. Maar er is weinig onderzoek naar gedaan.
 16. @walrus Ik kwakkel al jaren met vage klachten. Ontstekingsgevoel in spieren, gewrichten en rare darmproblemen. Artsen kunnen niets vinden dus het zou fibromyalgie zijn. Maar nu lees ik jouw bericht. Ik heb een enorme nikkelallergie maar ik dacht altijd dat dat alleen in sieraden en knopen zat. Ook in eten? Heb je hier meer informatie over? Ik ga ook zeker Googelen. Zou het dat dit al die tijd de oorzaak is?
 17. "Fijn", dan ga ik kijken. Anders slaap ik niet meer ?
 18. @f150 staan er allerlei onthoofdingen en andere ongein in?
 19. Filmpje bekijken maar ik vind het twijfelachtig. Hij lijkt er niet echt op. Maar is moeilijk goed te zien.
 20. Geeft niet hoor @Marc67NL On topic: Een sociologische studie waaruit zou blijken dat ingineurs meer vatbaar zijn voor extremisme. Daar gaat de lage IQ theorie nogmaals de deur uit ? https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2015/11/17/this-is-the-group-thats-surprisingly-prone-to-violent-extremism/
 21. Het ging er eigenlijk meer om dat het juist de kinderen van ontwikkelde middenklasse in die landen extra vatbaar zijn voor deze ideologische manipulatie. En aangezien er in de media steeds geroepen wordt dat we ons geen zorgen hoeven te maken omdat het vooral de middenklasse is die op de vlucht slaat, kunnen we concluderen dat de media onzin verkoopt. Dat wisten we natuurlijk al. En de waarheid is uiteindelijk dat we geen idee hebben van hoeveel terroristen er onder de vluchtelingen zijn. Dat kan 0% zijn of 50% enz. We weten het niet omdat we onvoldoende capaciteit hebben om ze te screenen. En dan nog kan je alleen diegenen eruit filteren die in een database staan of door hun eigen verhaal door de mand vallen. De waarheid is dat er een humanitaire ramp plaatsvindt, dat het westen dit niet aankan en dat een aantal psychoten er misbruik van maken door hun kans te slaan met aanslagen. Één grote rotzooi. En in mijn omgeving steekt iedereen nog lekker zijn kop in het zand.
 22. De essentie van mijn post ging niet over de definitie van een IQ. Jammer dat daar nu weer een discussie ontstaat en dit filmpje verdwijnt onder een berg IQ discussies. De essentie was dat de mensen die gevoelig zijn voor IS juist de middenklasse in die landen is. Vaak hebben die gestudeerd ja, maar IQ is daar niet leidend in.
 23. Er wordt telkens gezegd dat we niet bang hoeven te zijn omdat er tussen de vluchtelingen vooral "educated people" tussenzitten die een aanwinst zijn. Maar bekijk dit filmpje en je leert dat de meeste extremisten juist uit de middenklasse komen, en ook waarom en hoe dit bestreden zou moeten worden:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...