Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Borgy

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Borgy

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Drenthe
 • Interesses
  Preppen, boogschieten en vissen op snoek.
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Borgy

  Voor de bowie fans

  Ik krijg om de 1 of andere reden de foto er niet op , dus heb ik hem ff in m'n profiel foto gezet .
 2. Borgy

  Voor de bowie fans

  Heb ik ff mazzel , ik heb er 1 die ik zo'n 3 jaar geleden kreeg van mijn vader , die hem weer kreeg na de dood van zijn schoonvader (mijn opa) en op zijn minst 50 jaar oud. En daarnaast heb ik er zelf 1 gekocht op de site waar ik de link van gaf , en ik ben zeer tevreden over puma ...maar ieder zijn ding .
 3. Hallo , Ik schiet met een Hoyt gamemaster 2 , 45 lbs @28", de pijlen waarmee ik schiet zijn de goldtips (gt). spine 500 (35/55) en een 90 gr. converta 3d punt . ik schiet instinctief (off the shelf ) , barebow zonder toeters en bellen zeg maar...). Daarnaast heb ik de orginele pees vervangen voor een Fast flight en voorzien van een paar zelfgemaakte silencers wat hem beduidend stiller maakt. http://www.bogenloewe.de/images/JV_100187.jpg Mvg J.p.
 4. Ik heb kortgeleden een Fox macio aangeschaft en heb daar niks negatiefs over te melden....aanrader. http://www.anticacoltelleriatavella.com/files/itIhe7YdKB6L3n5C0wAk4fTepPv8m7/fox_macio_ii_680.jpg Mvg jp
 5. Borgy

  Voor de bowie fans

  Fantastische messen, niet de goedkoopste maar je krijgt zeker waar voor je geld...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...