Ga naar inhoud

Winchester 1893

Lid
 • Aantal items

  144
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-Limburg
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Winchester 1893's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

69

Community reputatie

 1. Als er echt wat loos is krijg ik wel een push berichtje via de NOS app
 2. Ik kijk ook geen nieuws , sterker nog ik ga sinds kort tv loos door het leven haha Ik vind dit soort berichtjes dus best interessant om te lezen . Sommige dingen staan ook op de NOS app welke ik dan wel gebruik maar ook niet alles .
 3. Ik maak met tampons icm kokend water de loop van m'n jachtgeweer schoon . Werkt prima
 4. Ja maar die zijn wel lang niet zo goed als een 6+ ☺️
 5. Netjes netjes ☺️ Met welk gereedschap heb je die houten lepel gesneden ?
 6. Ik neem aan dat je het over dat filmpje hebt hahaha Ja die was echt ranzig
 7. Ziet er goed uit Ik denk dat ik dit recept volgende week eens ga maken . Alleen dan ipv bruine bonen witte in tomatensaus
 8. Ik heb eens geluisterd naar de Tecsun S2000 op youtube . Hij klinkt inderdaad wat beter dan de meeste wereldradio's maar het geluid is nog niet super . Kan ook zijn dat ik gewoon te verwend ben ? Als ik naar m'n B&O A2 luister en daarna na zo'n wereldradio'tje dan vallen die gewoon erg tegen . Jammer want er is tegenwoordig echt goed geluid uit een kleine speaker te halen .
 9. nou dan zullen we wel heel erg veel aarde moeten verwijderen , totaal onmogelijk
 10. Na een zoektocht op youtube ben ik erachter gekomen dat al die wereldradio's gewoon uitermate slecht klinken . Jammer , ik dacht voor 250€ wel een goed klinkende radio te kunnen kopen maar dat valt toch tegen .
 11. Ooh dan heb ik er niet veel aan . Internetradio heb ik al op m'n iphone/ipad en muziek stream ik via bleutooth naar m'n B&O A2 Maar die Sony ICF-SW 7600GR lijkt me ook wel een mooi apparaatje
 12. Hoe bevalt die Sony 7600 ? Hoe is de ontvangst en de geluidskwaliteit ?
 13. Ik ben eens gaan zoeken omdat ik zelf ook wel een wereldradio wil maar dan een van betere kwaliteit en met goed geluid . Ik ben deze tegengekomen . De Geneva Worldradio . http://www.fwdmagazine.nl/fwd/150054/review-geneva-worldradio/ Hij is wel niet echt portable en de accu gaat maar een paar uurtjes mee .
 14. Welke wereldradio's gebruiken jullie eigenlijk ? Ik heb er eentje geleend van m'n vader . Het is een Siemens RK712 wereldontvanger . Die radio is 28 Jaar oud maar werkt nog prima . Ik was wel benieuwd naar hoeveel zenders je nu eigenlijk met zo'n ding kunt ontvangen . Op FM heb ik een stuk of 20 zenders waarvan de meeste goed klinken . Echter op de andere frequenties zijn er maar weinig zenders die bruikbaar zijn . Een handjevol Amerikaanse of Britse zenders zonder al te veel ruis . Het geluid van de radio klinkt echt slecht . Uit het speakertje van m'n ipad komt nog mooier geluid . Met de koptelefoon klinkt het dan wel weer niet verkeerd . Als je op FM een goede zender zonder ruis hebt is er goed naar te luisteren . Het aantal zenders die ik ermee ontvang valt me wel een beetje tegen .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...