Ga naar inhoud

Flow

Lid
 • Aantal items

  1507
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Alles dat geplaatst werd door Flow

 1. Vergeet niet dat: Wij aan een criminele overheid vragen of zij alles weer op orde brengen. Problem, reaction, solution. Zij creëeren een probleem en presenteren de oplossing die zij al klaar hadden liggen toen het probleem ontstond. Corona staat op plek 54 van de meest gevaarlijke virussen. De media hyped het op en stuurt daarin (vandaar dat bepaalde belangrijke vragen worden gekozen waar het volk zich druk over moet maken) Dit media tromgeroffel hoor je namelijk ook voordat oorlogen gestart worden. Dat neemt niet weg dat het misschien een gevaarlijk virus is. Als je zo'n virus maar lang genoeg loslaat krijgt het vanzelf effect. Hierdoor is het mogelijk om door de overheid of de EU wetgeving in of uit te voeren, waar dit voorheen nooit mogelijk was. Ik bedoel hiermee bijvoorbeeld noodwetgeving. De overheid en de EU hebben zich de afgelopen 8 jaren laten zien als onbetrouwbaar: Groningers hun huizen naar de klote, Friezen vervolgd omdat ze opkomen voor zichzelf en hun kinderen. Ouders die een dauw krijgen van de belastingdienst omdat ze als fraudeur gekenmerkt worden. Boeren en de visserij waar hun bedrijf en sector kapot worden gemaakt. De zorg en pensioenen gedicimeerd. Ik kan nog wel even doorgaan maar de lijst is gigantisch lang van wat de BV Nederland en de EU haar eigen inwoners aan doen. Daarentegen vliegen de integriteitsschandalen ons om de oren. Terwijl dit gewoon een netter woord is voor strafbare feiten. Corruptie is er op alle niveaus binnen de overheid en de EU, ambtenaren en ministers die elkaar de handen boven elkaars hoofd houden en problemen onder het tapijt vegen wanneer er wat mis gaat. Natuurlijk wordt er ook een hoop bepaald door de EU, deze globalisten willen een Europees leger en schuwen geen geweld tegen mensen die opstaan en gaan protesteren. Wat vast staat is dat zij het volksbelang van elke Europese inwoner niet op de eerste plaats zetten (in welke lidstaat dan ook). Ecomisch belang telt harder, en dan speelt er ook nog eens een globale economische crisis waar zij het virus de schuld van kunnen geven. Veel om over na te denken.. Be careful what you wish for! De maatregelen en beperkingen die ingevoerd zijn en gaan worden daar vragen wij zelf om...
 2. Prachtig Roel, wat zullen jullie trots zijn op jullie eigen stukje paradijs!
 3. Waar een aantal jaren terug The New World Order als complot werd neergezet, is dit anno 2019 niet meer als complot weg te wuiven. The New world Order bestaat, zelf onze premier Mark Rutte heeft het erover gehad tijdens zijn speech voor de Atlantische Commissie. Hier nog een aantal "belangrijke" personen die het hebben over The New World Order. Ik heb persoonlijk een hekel aan het woord complot, het wordt namelijk gebruikt als scheldwoord met als enig doel een kritisch denkend persoon de mond te snoeren. Nu begrijp ik zeker dat sommige complotten heel ver gaan en dat sommige mensen zich kunnen verliezen in hun eigen gecreëerde waarheid maar ik heb altijd nog liever dat mensen kritisch zijn tegenover de overheid en mainstream media dan alles zomaar voor zoete koek aannemen. Ik spreek dus liever over kritisch denkende mensen dan over complotdenkers, daarbij hebben deze kritische denkers het vaak bij het juiste eind.
 4. Je kan je ook ff niet als een klein ongeduldig kind gedragen met alle bijkomende aannames en gewoon even afwachten... Bizar, zelfs in het laatste topic krijg je met een troll te maken..
 5. Mooi klote inderdaad, ik wil graag Mr Gold, Dr. Prepper & Simurg bedanken voor hun onvoorwaardelijke liefde & inzet op dit forum, daarbij wil ik iedereen bedanken met zijn/haar bijdrage aan het forum. Voor de mensen die contact willen houden kunnen mij pm-en;)
 6. Het is juist de bedoeling dat de euro minder waard word... Het plan om de (wereld)economie te laten klappen word stap voor stap tot in perfectie uitgevoerd... Quote Martin Armstong "Wanneer de rente verhoogd word door de Amerikaanse FED zal de ondergang versnellen".
 7. Euro daalt 12,6% De Euro is ten opzichte van Dollar in de afgelopen 6 weken met 7,4% gedaald. Over geheel 2015 is de Europese munt met 12,6% gedaald. Sinds het moment dat de daling van de Euro is ingezet, begin mei 2014, is de munt met 24% gedaald. De daling kan zich deze maand verder versnellen. Naast de mogelijke versoepeling van het monetaire beleid van de ECB speelt een mogelijke renteverhoging door de FED een rol. Bron & de rest van het artikel: http://thebullionhouse.nl/macro-nieuws/euro-daalt/ And again... he's right http://forecaster-movie.com/en/the-forecaster/
 8. Flow

  De dienstplicht

  ik vroeg mij ook al af of ik het goed las @Simurgh, laten we hopen dat het sarcastisch bedoeld is.. Anders lijkt mij dit 1 van de domste opmerkingen ever!
 9. Waar maken we ons druk om, tegen 2050 3D printen wij al ons voedsel:p
 10. Nice, natuurlijk zou dit filtertje goed onder onze kerstboom staan;) Wij hebben net een nieuwe camera dus reviewen is geen enkel probleem..
 11. Daar denkt onze privacywaakhond toch anders over.... Het College bescherming persoonsgegevens (CBP) is het oneens met de ANWB dat er specifieke wetgeving moet komen om de privacy van automobilisten te beschermen. ''Dat is niet nodig, de huidige regelgeving voldoet'', liet een woordvoerster van de privacywaakhond woensdag weten. Redenen genoeg om nooit zo'n karretje aan te schaffen! http://www.nu.nl/internet/4171606/cbp-ziet-niets-in-aparte-privacyregels-automobilisten.html
 12. Met een sleeve van DD aan de hoofdzijde en een touwtje aan de andere kant voorkom je dit ook.. Daarom ook altijd een waterdichte bivi om je slaapzak, just to be sure;)
 13. Wat een fucking bullshitverhaal weer... Zet een complotdenker weg als Sekteleider, Hitler of Breivik, that will shut them up! Ik vind dat nogal kortzichtig, alle complotdenkers over 1 kam scheren. Voor de gemiddelde burger/debunker is een complotdenker gewoon een complotdenker, er word geen onderscheid gemaakt tussen een "extreme" complotdenker of een kritisch persoon. Ik twijfel bijvoorbeeld in sterke mate aan het verhaal dat door de Amerikaanse regering naar buiten is gebracht over 9/11 oftewel ik ben een complotdenker! Ik ben erg kritisch en zie/lees dat het verhaal dat naar buiten gebracht is door de 9/11 commissie voor geen snars klopt. Er zijn vandaag de dag genoeg bronnen te vinden om te achterhalen dat het verhaal dat naar buiten gebracht is niet klopt, http://www.wanttoknow.nl/dossiers/politiek/9-11/ daar is niets vaags aan.. Toch worden de meeste mensen die twijfelen aan dit soort flutonderzoeken zoals die van de 9/11 commissie weg gezet als aluhoedjes. Voor mij persoonlijk is het benoemen van een complot in een discussie enkel & alleen een manier om de discussie monddood te maken.
 14. Wat denk je @Geert, zouden wij voor jou mogen komen werken?
 15. Omdat ik rekening moet houden met opsec kan ik geen filmpjes plaatsen, dus enkel en alleen wat foto's...
 16. Deze is niet helemaal opsec maar er is er maar 1 op het forum die direct weet wie het is;)
 17. Rutte: we bombarderen ISIS en dus zijn we in oorlog! De bombardementen die Nederland boven Irak uitvoert zijn oorlogshandelingen en dus zijn we in oorlog met IS. Dat zegt premier Mark Rutte tijdens zijn bezoek aan Zuid-Afrika. "Iedere Nederlander snapt dat je in oorlog bent als je een gebied bombardeert", zegt Rutte die vorige week ook al zei dat Nederland in oorlog is met de terroristische organisatie. Rutte denkt niet dat hij Nederland doelwit maakt van aanslagen door zijn uitspraak. "Ik kan het niet mooier maken, dit zijn de feiten", Maar...... Rutte heeft het met geen woord over de verstrekkende bevoegdheden die hij en de rest van de overheid krijgen naar de burgers in NL toe, door het uitspreken van de woorden "we zijn in oorlog". DAT is waarom hij en Hollande die woorden zo snel en publiek mogelijk uitspraken na de aanslagen. In die zin leven we nu onder het NL oorlogsrecht, oftewel een soort Patriot Act. Voor onbepaalde tijd. Die stond allang in de wetboeken, interessante lectuur....
 18. Duitse minister: “Syrisch paspoort in Parijs mogelijk neergelegd” Het Syrische paspoort dat werd gevonden bij een zelfmoordterrorist die zich afgelopen vrijdag opblies in Parijs is daar mogelijk door iemand neergelegd. Dat zei de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maiziere dinsdag tijdens een persconferentie in Berlijn. Berichten dat de identiteit op het paspoort zich in verschillende landen langs de zogeheten ‘Balkan route’ geregistreerd heeft doet vermoeden dat het een poging is geweest om de Syrische vluchtelingenstroom erin te betrekken en mensen zich onveilig te laten voelen, zo redeneerde de minister. http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/duitse-minister-syrisch-paspoort-in-parijs-mogelijk-neergelegd/
 19. Helemaal mee eens dat die VVD-er online verketterd word, wat een hersenloze uitspraak.. Maar nu allemaal roepen dat Geert Wilders MP moet worden......? Alsof Geert met oplossingen gaat komen? Voor een anti EU partij stemmen de PVV Europarlementariërs behoorlijk vaak pro-EU, maar de gemiddelde PVV-er heeft dat natuurlijk niet in de gaten... Zo zie je maar weer dat politici over lijken gaan..
 20. De Russische president Poetin heeft tijdens het G20 topoverleg in Turkije gezegd dat de terreurdaden van IS gefinancierd worden door bedrijven uit in totaal 40 verschillende landen, waaronder een aantal landen die lid zijn van de G20. Rusland toonde op de G20 top satellietbeelden en luchtfoto’s, waarop de omvang van de oliehandel van IS te zien zou zijn. http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/poetin-isis-krijgt-financiering-uit-40-landen/ Zet je wel aan het denken na zo'n aanslag...
 21. Goed verwoord @Charlie Ik stond ervan te kijken dat er meer zwaar bewapend personeel in Spanje klaar stond, ook bij een tol-overgang dan in Frankrijk zelf... Ik ben blij dat wij allemaal veilig thuis zijn! Daarom in "noodsituaties" eerst snel in overleg, zodra de neuzen gelijk staan direct handelen;)
 22. Flow

  Urine drinkbaar maken?

  Opnieuw;) Gat in de grond graven.. daarin urineren. (Niet in de beker urineren dus) Daarbij draagt niet iedereen een emmer in de bob...
 23. Lobbyisten en de Tweedekamer. Waar politici hard roepen dat het draait om het publieke debat & de publieke opinie (luisteren naar het volk) blijkt het daadwerkelijke spel iets anders in elkaar te steken.. Wie uiteindelijk toegang heeft tot de juiste beleidsmakers en politici, begint pas aan het echte werk. Al deze verschillende organisaties hebben natuurlijk niet dezelfde mening. Soms gaat het daarom hard tegen hard, vertelt Wallaart. "Want wat is de waarheid? Het is een spel van belangen en die zijn vaak tegengesteld." Op dat moment is de meest dominante mening of politieke voorkeur vaak doorslaggevend. Daarin speelt de media ook een grote rol, want voor een goede lobby is het noodzakelijk het publieke debat te beïnvloeden. "Journalisten brengen graag opzienbarende onthullingen. Daar kan je op inspelen. Dat is ook een manier om juist iets op de agenda te zetten: dat leidt tot debat en brengt ambtenaren weer in beweging." http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/zo-beinvloeden-lobbyisten-de-tweede-kamer Tegen het juiste bedrag een buikspreekpop in de kamer;) https://www.youtube.com/watch?v=Sf9TJ268Xzs Nederland staat in de top-10 van landen die in de VS het meeste geld uitgeven aan lobbyen en beïnvloeding van de publieke opinie. Nederland is goed voor 2,7 miljoen dollar (1,9 miljoen euro). Dit blijkt uit onderzoek naar de bestedingen van buitenlandse overheden, overheidsinstellingen en politieke partijen door ProPublica. Deze niet-commerciële website van gerenommeerde onderzoeksjournalisten is vorig jaar opgericht door een oud-hoofdredacteur van The Wall Street Journal. Dikke handel dus dat lobby-en! http://vorige.nrc.nl//binnenland/article2335564.ece/Nederland_in_VS_in_top-10_van_lobbyisten
 24. Flow

  Impact van TTIP

  Zelfs al gaat TTIP niet door dan word via CETA hetzelfde bereikt;)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...