Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Richa

Lid
 • Aantal items

  1201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Alles dat geplaatst werd door Richa

 1. Precies!!! Door dit stuk vreten (sorry voor mijn woorden) werd ik in februari bang voor het virus. Wat een psychopatenclub, hoe ze daar zitten te lachen, ongelofelijk!! https://www.bitchute.com/video/4sjChc3fENbm/
 2. Echt niet dat ik dat vaccin wil. Ik vind het raar dat er totaal geen aandacht wordt besteed aan het opbouwen van je immuunsysteem door gezonde voeding en genoeg vitaminen. Maar dat er dan wel zooi in je lijf wordt gespoten. Mij niet gezien, ik vertrouw de WHO niet, ik vertrouw zeker Gates niet. Ik vind bovendien dat er een vreemd luchtje zit aan hoe er nu met het virus wordt omgegaan.
 3. Ben zelf ook al 3 weken op en af verkouden, af en toe minimale verhoging, opgezette klieren al 3 weken, dan weer ok en dan weer hoesten, dan weer slijmproductie en dan weer een hele droge hoest en dan weer ok, hetzelfde met een druk achter mijn ogen. Meestal s'avonds wat beroerder dan overdag. Met een normale verkoudheid was ik altijd s'morgens meer beroerd. Dit is voor mijn doen ook anders dan anders. Ik hoorde gisteren dat ik begin maart in dezelfde ruimte ben geweest met iemand die het virus had. Voel me verder ok, neem uiteraard de thuisquarantaine in acht. Ben benieuwd of ik h
 4. Fijn dat jullie (weer) o.k. zijn, heel veel sterkte en ook plezier met jullie nieuwe huis, het wordt vast een mooie tijd. Leuk wat je schrijft over vheeswijk, natuurlijk wil ik even contact met ze hebben hoor. Ik volg zijn kennis en vaardigheden (en volgde hem ook al jaren geleden), maar ik heb zijn email niet. Misschien dat dat op de één of andere manier tot stand kan komen, lijkt me leuk.
 5. Klinkt heftig, heel veel beterschap, je komt er weer helemaal bovenop.
 6. Ja daar verbaasde ik me aan het begin ook al gruwelijk over. Elke keer maar dat zinnetje dat je niet besmettelijk bent als je geen symptomen hebt. BIZAR vond ik dat, ik snapte er niets van. Van een gewone griep is ook al bekend dat je een paar dagen voor en een paar dagen na de symptomen het besmettelijkst bent. Eerst inderdaad slappe woordjes (een voorstel van Thierry Baudet om het er in januari al over te hebben werd met gehoon weggelachten) en de ernst en besmettingsgevaar afvlakken en dan ineens angst en paniek en lockdown situaties, wat is hier nu eigenlijk echt aa
 7. Geen idee, maar er circuleren al vanaf 2004 coronavirussen in de NL bevolking. Als ik kijk naar het Humaan coronavirus NL63 dan is dat toen gewoon in de bevolking verdwenen. Dit is wat anders hoor, maar toch, het is dezelfde soort. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Humaan_coronavirus_NL63
 8. Sterkte voor jou en je vriendin @Rijstprepper waarschijnlijk hobbelen jullie er gewoon goed doorheen hoor. Gewoon relaxed blijven en vertrouwen op je lichaam, de meeste mensen ervaren het gewoon als een griep. Sterkte ?
 9. Oh joh! Heel veel sterkte. En inderdaad, de statistieken zeggen helemaal niets meer. Hier overigens ook al weken verkouden, hoest en opgezette klieren. Hoe weten jullie dat het Corona is als ik vragen mag? Hoe dan ook, ik wens jullie dat alles goed gaat en snel achter de rug is, zorg goed voor jezelf.
 10. Ja dat snap ik natuurlijk wel. ? Alleen kregen we weken geleden niet het bericht (of verschillende meldingen) van oefeningen en verplaatsing van materieel.
 11. Huh? Wat is hier aan de hand. Als oefeningen gecancelled zijn, dan hoef je toch ook niets te vervoeren? Ik las al eerder een bericht over een grootschalige millitaire oefening in Europa, heel vaag wat er gebeurt. En materieel, wat is dat. Voedsel, tanks, raketten, communicatie units, mondkapjes? (bij wijze van ? ) ??
 12. Ja dat krijg je als je zoveel tegenstrijdige informatie ontvangt van verschillende wetenschappers, virologen, regeringsleiders en deskundige instanties. Uit de brei van onduidelijkheid en zichzelf tegensprekende informatie, gaan mensen zelf proberen er wat van te bakken.
 13. In 2004 is er ook een Coronavirus in Nederland rond gegaan, namelijk het Humaan Coronavirus NL63 (bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Humaan_coronavirus_NL63) Dit virus is gewoon in de bevolking verdwenen en komt af en toe voor in de vorm van kroep, luchtweginfecties en bronchitus. Verder nooit meer iets over gehoord. Heeft iemand hier sowieso ooit van gehoord) Dit is van een andere orde en genetisch gezien van een andere stam, dat snap ik wel. Maar het is hetzelfde type virus. Dus wellicht gokken ze erop dat dit gewoon net als NL63 onderdeel wordt het virus pantheon.
 14. Wat ik me nou toch echt zit af te vragen: wat is nou het percentage coronavirus ten opzichte van de normale griepvirussen. Hier de grafiek van 2019-2020, de influenza soorten zijn behoorlijk aanwezig, zie week 50 van 2019 tot en met nu. Waarom staat corona hier sowieso niet tussen vraag ik me dan af, waar hebben we het nou echt over? En jeetje, wat heerst er veel influenza op dit moment. Bron: https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers
 15. Oh fijn, want skype en FB video klappen er steeds uit, niet te doen bijna. ?
 16. Wat super, ik zal eens kijken. Kan dit ook gebruikt worden ipv skype en FB video? Fijn dat je dit deelt.
 17. Ja ik heb ook al nagedacht over die 'kudde immuniteit' er kan wat in zitten. Maar dan vraag ik me wel af: het was bij Ebola, Sars, Mers en zelfs bij de pest toch ook niet de bedoeling dat 70% van de mensheid het moest krijgen om immuniteit te kweken? Ik weet niet hoe het met de Spaanse griep en andere influenza soorten is gegaan, maar die zijn wellicht wel geëvolueerd in allerlei andere stammen. Zover ik weet is deze Sars-2 een compleet nieuwe coronastam, naast alle corona varianten die er al waren. (heb ergens een overzicht gezien van een viroloog) Dus ik heb nog teveel vragen om een mening t
 18. Kijk, aan deze info hebben we wat, dank je.
 19. Is het een idee om ze zelf te maken? Iets is beter dan niets. Over het materiaal heb ik (nog) niet echt een idee. In een vorige post hoorde ik iemand over stofzuigerzakken.
 20. Ik denk dat haar opmerking als sarcasme bedoeld was.....
 21. Heb je zink supplementen in huis? Ik heb meerdere onderzoeken gelezen dat ACE2 receptoren en zink een positieve connectie hebben. Drink thee van bonenkruid, tijm of rozemarijn. Verder extra vitamine C. (en natuurlijk de dokter bellen voor advies)
 22. Goed dat je thuis blijft hoor, gewoon volhouden. Jij bent één van de verstandigste.
 23. Het gaat me niet om het officieel genezen verklaren, maar om het ziekteverloop. Dat je voor je gevoel al een stuk bent opgeknapt en dan weer zwaarder ziek wordt dan daarvoor. Ik zou weleens willen weten of dat voor veel patienten zo is/zou zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...