Ga naar inhoud

vheeswijk

Lid
 • Aantal items

  1826
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

Alles dat geplaatst werd door vheeswijk

 1. Voor de Preppers hier die zich (toch stiekem) willen voorbereiden op de "Global Reset" THE "GLOBAL RESET" HAS ALREADY BEGUN.
 2. Gedistilleerd water is helemaal niet schadelijk voor de gezondheid.
 3. Regenwater is gedestilleerd water. Het bevat normaliter geen mineralen. Maar regenwater kan vervuild zijn door chemtrails en deze bevatten doorgaans Barium, Aluminium en sinds kort ook grafeen. Dit zijn vergiften. In het amazone-gebied zou ik zéker regenwater drinken.
 4. Ik heb met deze constructies gespeeld en daarbij is gebleken dat de hete gassen van een waxinelichtje direct opstijgen naar het plafond. Met een terracotta bloempot wordt de pot verwarmd en kan zelfs heet worden. Deze pot wordt dan een warmtestraler. De pot zet de hete convectie om in warmtestraling die je echt kan voelen. De pot moet een gat of gaatje in de bodem hebben om goed te kunnen werken.
 5. Ik kom regelmatig berichten tegen over de toepassing van Paardenbloem extracten tegen kanker. Uiteraard heb ik dat niet zelf uitgeprobeerd dus ik kan de (hardnekkige) berichten niet op hun waarde schatten. 50 ml paardenbloem tinctuur kost nog geen 6 euro!!! https://www.pit-pit.com/paardenbloem-tinctuur.html Google of DuckDuckGo : dandelion cancer cure (verscheidene artikelen) Google of DuckDuckGo : paardenbloem kanker (verscheidene artikelen) Paardenbloem extract tegen Spike-proteïne: Overigens helpt paardenbloem extract (vooral van de bladeren) ook tegen shedding van het spike proteïne RESEARCH: Dandelion leaf extract blocks spike proteins from binding to the ACE2 cell surface receptor https://www.naturalnews.com/2021-06-28-dandelion-leaf-extract-blocks-spike-proteins-binding-to-ace2-receptor.html#
 6. Waterstofperoxide is zeer kort werkzaam. Als het in contact komt met bloed-resten dan gaat het bruisen en is de actieve zuurstof snel verdwenen. In die korte tijd dat het met de wond in contact komt is het wel heel effectief.
 7. Nee, Zeoliet blijft in het darmkanaal en Zilver blijft in het lichaam. Helaas.
 8. Bovenstaande link is betrouwbaar. Colloidaal zilver is niet aanbevolen voor inwendige toepassingen omdat het in organen ophoopt. Een goed overzichtsartikel vindt u hieronder. Colloïdaal zilver werkt tegen álle virussen (inckusief SARS-COV-2) en bacteriën. Ik zou het niet oraal nemen. OVERZICHTSARTIKEL https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-779/colloidal-silver
 9. Deze site van Elsevier is zéér betrouwbaar. Het komt erop neer dat deeltjes van zilver nanopartikels kleiner dan 10 nm werken tegen het corona virus en partikels rond 100 nm inactief zijn. De partikels zijn gecoat met polyvinyl pyrrolodon (PVP) om deze stabiel te houden, d.w.z niet aangroeien tot grotere deeltjes. Het lijkt me moeilijk dit soort colloïdaal zilver zelf te maken en de specificaties te controleren. De door mij hier gepubliceerde zilver solutions hebben waarschijnlijk een grote deeltjesgrootte verdeling en wellicht niet zo effectief als in het artikel beschreven. Bovendien zijn deze deeltjes niet met PVP gecoat.
 10. Uiteraard óók een complot......
 11. Ik kan niet de beslissing voor jullie nemen en zéker voor je vrouw. Ik kan die verantwoordelijkheid hiervoor niet nemen. Die beslissing moeten jullie echt zelf nemen. Het enige wat ik kan zeggen is dat wij die spuit NIET nemen. Ik neem die beslissing uit principe en mijn vrouw neemt die spuit niet omdat zij in het verleden van een "gewoon" griepvaccin al doodziek werd. Het enige wat we doen is Vitamine D en Zink trouw nemen. Ook weten we dat steeds meer mensen het vaccin niet nemen. Een derde mogelijkheid is niet reageren op de uitnodiging en de beslissing nog 2 maanden voor je uitduwen. We zijn pas 2 maanden bezig met vaccineren en je kunt dan zien of je meer informatie krijgt. Wees niet bang dat je niet meer in aanmerking komt voor die spuit. In dit verband wil ik opmerken dat er instanties zijn die Vitamine D en Zink willen afraden of zelfs verbieden/criminaliseren, wat voor mij een bewijs is dat ze juist wél helpen. The FTC criminalizes nutritional advice about vitamin D and zinc. Dit is een Podcast, helaas in het Engels.
 12. Op facebook en andere social media worden berichten over bijwerkingen en dood door vaccins steevast verwijderd. TELEGRAM maakt hierop een uizondering. Er zijn hierop maar liefst 30+ kanalen over vaccinschade te vinden. De laatste link is overwegend Nederlandstalig.: https://t.me/covidvaccinevictims https://t.me/vaccineawareness https://t.me/DrTenpenny https://t.me/worlddoctorsalliance https://t.me/ukvacinfo https://t.me/AdverseReactionsAustralia https://t.me/vaccinechoiceaustralia https://t.me/NoVaccineCoercion https://t.me/CovidVaxTruths https://t.me/VaksinMalaysia https://t.me/covidvaccineadveffect https://t.me/covid_vaccine_injuries https://t.me/avninformedchoice https://t.me/cv19vaccine_reactions https://t.me/CovidVaccineWORLD https://t.me/cv19VaccineDeathInjuryTricks https://t.me/cv19vaccineinjured https://t.me/TheTruthAboutCancer_Vaccines https://t.me/CovidVaxTruths https://t.me/vaccineawareness https://t.me/avninformedchoice https://t.me/Vaccinedeath https://t.me/Covid_Vaccine_Deaths_Worldwide https://t.me/ReinerFuellmich https://t.me/vaccinereactions https://t.me/vaccinechoiceprayercommunity https://t.me/TheHighWireOfficial https://t.me/NVIC_VaccineFreedom https://t.me/drpalevsky https://t.me/impfschadencorona https://t.me/CovidVacReports https://t.me/CovidCoronaVaccines https://t.me/coronavaccinsbijwerkingen
 13. Nou dat valt wel mee. Ik ben chemicus en geen statisticus. Ik krijg zelf geen vinger achter de statistieken. Het aantal doden door vaccinatie is in feite niet eens zo hoog (%). Zo kan het aantal zijn "gedownplayed" omdat het niet past in de duidelijke vaccinatie propaganda of worden toegeschreven aan "onderliggend lijden". Wél is het duidelijk dat er véél meer ernstige bijwerkingen optreden als blindheid, doofheid, neurologisch falen, verlammingen, enz., enz. Dit aantal is véél hoger. Relatief veel mensen worden er doodziek van. Ik kan de bron niet meer vinden maar heb ergens gelezen dat een groot deel van de weigeraars nu degenen zijn die de 2e prik niet meer halen, maar wel de 1e prik hebben gehad. Het aantal doden is lang niet zo hoog als sommige gangbare medische behandelingen zoals, ik noem maar wat, bv. chemokuren tegen kanker, (doodsoorzaak onderliggend lijden dus kanker) en zelfs pijnstillers als morfine of het beruchte Fentanyl waarvan ik zelfs pleisters heb geprept voor als ik het leven niet meer waard vindt te leven.
 14. Huisartsen raken AstraZeneca-vaccin aan straatstenen niet kwijt: “We halen maar 30%” Beau van Erven Dorens zei gisteravond in zijn praatprogramma dat uit een belrondje langs huisartsen is gebleken dat veel mensen niet komen opdagen voor de AstraZeneca-prik. Hij vroeg aan huisarts Matthijs van der Poel of hij dat ook heeft. “Ja, het is echt schrikbarend,” antwoordde de arts. “In mijn praktijk komt van de kwetsbare groep maar 30% een vaccin halen.” Hij zei dat hij ‘als een marktkoopman’ moest rondbellen. Vermoedelijk "Fake News".
 15. Alle informatie van tegenoverwegers wordt verwijderd of gedebunked. Gedebunked: Toets bv. in Google in StopWorldControl en je krijgt een lijst van sites waarin de site wordt gedebunked. Tik je echter in de adresbalk https://www.stopworldcontrol.com/nl/ in dan kom je pas op de echte site. Informatie blokkeren of verwijderen op sites: Facebook stopt de misdaden van de vaccinindustrie in de doofpot en sluit zelfrapportages over vaccinatieschade uit https://www.frontnieuws.com/facebook-factcheckte-arrogant-de-dood-van-een-vrouw-op-waarheid-en-betwist-haar-zelfgerapporteerde-vaccinatiekwetsuren/ Voorbeeld op Facebook van vermelding dood door vaccin: https://facebook.com/story.php?story_fbid=3755524394566369&id=100003265350175&sfnsn=mo Je moet er vlug bijzijn want het bericht wordt snel verwijderd. !!!!! Ter volledigheid voeg ik hierbij de tekst bij voordat de melding wordt verwijderd. ================================================================================ FACEBOOK: Marrie van Lelieveld Lieve FB vrienden en Familie. Gisteren middag is mijn man Koos overleden. Na 9 jaar niertransplantatie ging het geweldig goed met Koos. Ook mijn man kreeg een uitnodiging voor het vaccin MODERNA. Dat heeft hij afgeslagen omdat het een experiment is op mensen. De arts Dennis Hesselink was het hier niet mee eens rade het met klem af, hij moest toch vaccineren. Als hij corona zou krijgen en op de IC belanden zo werd hem verteld, dan stoppen ze met zijn afstoot medicatie voor zijn nieren. Koos werd heel bang en heeft het vaccin toch genomen. De eerste dag jeuk over zijn lijf, en de dagen erop vreselijke zenuwpijnen door zijn lijf. Hij werd heel moe kon niet veel meer, s nachts kon hij het niet meer houden van de pijn. Hij wilde mij niet wakker maken en was naar beneden gegaan. Smorgens heel erg geschrokken hij was zichzelf niet meer. Met de ambulance is hij opgehaald kreeg morfine toegediend maar dat hielp niet de pijn werd erger. Er werd een scan gemaakt van zijn buik en daarna heb ik hem niet meer levend gezien Grote ader is zijn buik was gesprongen. Ik heb hem echt gewaarschuwd doe het niet ga de prik niet halen. Maar de dokter wist het beter zei hij dat heeft het zijn leven gekost. Een nierfunctie die heel mooi was en diabetes perfect onder controle. Er word niet toegegeven dat het door het vaccin komt . Het is een experiment dat afloopt tot eind 2023. Ik vind het vreselijk dat artsen patienten zo bang maken . Dat ze drang en dwang gebruiken om mensen over te halen voor vaccinatie. Ik vind dat manipulatie en dat mag je niet doen met je patienten dat is mijn mening. Na 51 jaar huwelijk ben ik mijn man helaas kwijtgeraakt . ========================= Einde facebook bericht. Tot nu 6000 gemelde vaccinatiedoden in de EU. Stalin heeft eens gezegd: Eén dode is een tragedie. Een miljoen doden is statistiek.
 16. Mensen boven de 70 die een van deze mRNA-vaccins krijgen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven. Als je in de dertig bent en je neemt het mRNA-vaccin, zul je binnen vijf tot tien jaar sterven. Daar komt nog bij dat je waarschijnlijk last krijgt van allergieën, neurocognitieve stoornissen, ontstekingen en onvruchtbaar wordt”, zegt professor Cahill in de video hieronder. https://www.frontnieuws.com/professor-cahill-70-plussers-die-nu-gevaccineerd-worden-zullen-waarschijnlijk-binnen-2-tot-3-jaar-sterven/
 17. Gebruik facebook niet. Berichten over vaccinateschade worden gewoon gewist. Telegram is beter. Facebook stopt de misdaden van de vaccinindustrie in de doofpot en sluit zelfrapportages over vaccinatieschade uit https://www.frontnieuws.com/facebook-factcheckte-arrogant-de-dood-van-een-vrouw-op-waarheid-en-betwist-haar-zelfgerapporteerde-vaccinatiekwetsuren/ TELEGRAM Discussiegroepen slachtoffers Covid vaccines: https://www.dlmplus.nl/2021/03/10/veel-informatie-over-slachtoffers-van-cvid-prik-wereld-wijd/ Het heeft zin om een TELEGRAM account aan te maken. Hierop wordt niet gecensureerd.
 18. Effecten over onvruchtaarheid en schade aan ongeborenen zijn er nog nauwelijks omdat men nog niet zo lang bezig is met het vaccinere. Toch druppelen nu zo langzamerhand gegevens hierover binnen: Number of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine increases by 366% in just six weeks
 19. Vergelijking van pandemieën in de geschiedenis. (Dubbel)klik op onderste foto voor een vergroting of download foto en bekijk deze in uw viewer met vergroting.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...