Ga naar inhoud

vheeswijk

Lid
 • Aantal items

  1889
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  30

Alles dat geplaatst werd door vheeswijk

 1. Even kijken of dit ook fake nieuws is: Crematoria overvol door nog onverklaarbare overlijdenspiek. ‘Crematoria in deze regio zijn door huidige overlijdenspiek overvol’ ‘Crematoria in deze regio zijn door huidige overlijdenspiek overvol’ Crematoria overvol door nog onverklaarbare overlijdenspiek En speciaal gelinkt aan vaccines: Begrafenisondernemer spreekt zich uit over zijn observaties in de afgelopen 2 jaar – Er zijn “10 keer meer dode baby’s” Funeral Director says vaccines are causing mass casualties Whistleblower Funeral Directors Speak Out! The Only Ones Dying Are From the Vaccine UK Funeral Director Sends Chilling Message About Sharp Rise In COVID-19 Vaccine Deaths BOMBSHELL: British Funeral Director John O'Looney: Deaths Skyrocketed '300%' After Covid Vaccine (Video) UK Funeral Director Says Variant Deaths are Really Vaccine Deaths Funeral Director Describes “Alarming Rise” in Blood Clot Deaths Since Covid Vaccine Rollout Dit na maar 20 minuten zoeken! Doe je huiswerk !!! Het is begrafenisondernemers verboden om hierover te praten. (Ik heb ze zelf gebeld hierover in de regio. Moet je zelf ook eens doen). Ze kunnen dit niet veel langer onder de pet houden. Het wordt in de komende weken/maanden alleen maar erger. Ik ben bang dat @Madeliefjetoch een punt heeft.
 2. @JJ&A: Vreselijk, verschrikkelijk. Ik neem nog contact per PB met je op. Sterkte. Mijn gedachten zijn bij jullie. Voor anderen op dit forum: Zij die de boosterprik pas nog hebben genomen of nog willen gaan nemen: Overweeg het dagelijks slikken van een Kinderaspirientje 1 maal daags 50-80 mg. Aspirine gaat het ontwikkelen van (micro) stolsels in hart, hersenen, longen vergaand tegen. Over dit thema heb ik hier op het forum al veel eerder gepost.
 3. We mogen elkaar in Nederland niet meer aanraken alleen op het Malieveld met knuppels.
 4. https://twitter.com/LiekMacowParrot/status/1477537564923990016/photo/1
 5. CDC Covid Warning – 15,000 DEATHS WEEKLY Understand, there isn’t a single recorded case of an unvaccinated American dying from Omicron. The 15,600 deaths per week that the CDC says will take place in America by Christmas are actually deaths of vaccinated people who are dying. Already nearly 400,000 Americans are DEAD from the vaccines, and by April, it will exceed 600,000. Covid Vaccines are virtually useless against Omicron. Eigen toevoeging: Kerstmis wordt vaak genoemd in allerlei bronnen als de peildatum waarop het grote sterven begint. Maar houdt er rekening mee dat de vaccinatie wereldwijd begonnen is in de 2e helft van December en Nederland vrij laat is begonnen op 8 Januari 2021. Ik verwacht hier dus de echte golf pas 1 tot 3 weken later in 2022. Een oversterfte van 1000 op 17 miljoen stelt immers nog niets voor. Link Link Link Link Link Hieronder de actuele infectieontwikkeling in de staat Ontario (Canada) met 15 miljoen inwoners: Infectie-ontwikkeling is natuurlijk niet feitelijk sterven, maar is wél voorspellend. Merk op dat het een en ander inderdaad uit de hand loopt tegen kerstmis. Grafiek is in weken uitgesplitst. Let op de data.
 6. We zijn nu ruim 9 maanden verder. Amerikaanse vruchtbaarheidsbehandeling klinieken begonnen ernstige problemen te krijgen direct nadat de vaccins begonnen uit te rollen. Nu niet alleen misgeboorten maar ook feitelijke onvruchtbaarheid aangetoond bij ei-cel donoren.
 7. De exacte verhouding is 2,1 kinderen. Dan blijft de wereldbevolking constant. Die extra 0,1 is om te corrigeren op kinderloosheid, onvruchtbaarheid en vroege (kinderdood). 2.1 Kids: Stable Population (VIDEO).
 8. Goede info. Dank. Ik zou er met mijn Russisch taal kennis goed uit de weg kunnen.
 9. Grafiek laat alleen 3 lage kwartaal waarden zien van enkele jaren geleden. Daarna niet actief meer bijgehouden. Ik weet niet eens wat die waarden betekenen. (%A1c of mg/dl) of een andere maat. Ze gaven alleen getallen. De laatste 3 kwartalen dit jaar waren normaal, maar ik heb verzuimd de feitelijke waarden te vragen. Helaas. Ik gebruik geen medicijnen meer (Methformine). 2 schepjes = ~ 250 mg.
 10. @Mw. jack: @JJ&A:Deze posting kan ik niet meer vinden op het forum. Ik ben van mijn diabetes geheel genezen door het slikken van Magnesiumcitraat. In de eerste 3 maanden daalde de suikerspiegel dramatisch en mede door afvallen ben ik in de loop van 2 a 3 jaar geheel genezen. Ook anderen hebben verbeteringen gevonden zoals niet meer prikken en overgang naar orale middelen. Aangezien de posting is verdwenen wil ik hier volstaan met een verzamel-link: https://duckduckgo.com/?q=magnesium+diabetes&atb=v302-4&ia=web Mijn suikerspiegel (Diabetes II): Ik gebruik Magnesiumcitraat poeder van Leefbewust.com . Al jaren. Leuk @JJ&A dat je mij hierop hebt geattendeerd. Werkt alleen bij Diabetes II. !!!!!
 11. Waarom ze vaccinatie nooit kunnen verplichten, al willen ze ons doen geloven van wel!
 12. Dat komt in Nederland ook. Beslist. Ik ben benieuwd hoeveel later dan in Duitsland.
 13. Nou, Koper en Nikkel zou ik niet graag binnen krijgen. Nikkel zat ook in de oude gulden.
 14. Water desinfecteren: Ja dat kan. Zilver-water maken: Nee, dat water bevat dan ook andere metalen.
 15. Volledig mee eens. Remedie: gewoon wachten wat de toekomst brengt. Overigens, als je zoekt op het internet gebruik dan niet Bing, Yahoo of Google. Resultaten worden gefilterd. Beter is DuckDuckGo of YANDEX. YANDEX filtert alleen op de binnenlandse (=Russische Oppositie) bronnen en ik kan dat weten want ik beheers die taal.
 16. Een geslaagde burgeroorlog door de gevaccineerden tegen de overheid is vrijwel onmogelijk. Waarom? Welnu, het vaccin bevat grafeenoxide en deze kan door 5G gemakkelijk worden aangestraald waardoor de gevaccineerde snel sterft. Dit noemt men de "killswitch". Ik bedoel maar: Een bestorming van de regeringsgebouwen door zelfs honderdduizenden gevaccineerden kan met een enkele druk op een knop onmiddelijk in de kiem worden gesmoord. Er bestaat een kans dat veel van de ongevaccineerden waarin de "killswitch" (frequenties zijn bekend) niet is geïmplementeerd zullen meedoen met een dergelijke aanval en dan bestaat de kans dat zo'n aanval misschien succesvol zal zijn. Vandaar de ongelofelijke demonisering en dwang/drang op de ongevaccineerden zich alsnog te laten vaccineren. De ongevaccineerden zullen nooit alleen een dergelijke aanval overwegen omdat zij zullen worden tegengewerkt door de gevaccineerden die nog steeds in de "goede bedoelingen" van de overheid geloven. De ongevaccineerden bestaan uit twee groepen: De "Elite" (uiteraard) en de "Wappies". De eindstrijd zal dus plaatsvinden tussen de "Elite" en de ongevaccineerden terwijl de gevaccineerden in feite nu reeds zijn "uitgeschakeld" in een burgeroorlog.
 17. Ik heb over Aluminium en Alzheimer al eerder gerapporteerd. Zie ook: https://duckduckgo.com/?q=dementie+aluminium&t=chromentp&atb=v256-1&ia=web
 18. Dit treedt vooral op indien de vaccinatie wordt gegeven in de eerste 20 weken van de zwangerschap. Daarna is het risico kleiner.
 19. ALARM ALARM ALARM Dat Quercetine (hierboven) al 4 keer duurder is geworden hebben we reeds kunnen vaststellen. Gisteren kreeg ik van vitaminstore een zending binnen van Zink zuigtabletten. Deze echter maar 30 tabletten per verpakking te hebben i,p,v 90 stuks de vorige keer. Dit voor dezelfde prijs als voorheen per 90. Dus 3 maal zo duur. Ik was onaangenaam verrast en ging op zoek naar andere anti-corona middelen zoals Vitamine D3. Deze bleek alom ook veel duurder te zijn geworden. Hoewel minder opvallend dan de andere middelen. Vitamine D3 reduceert de kans op overlijden aan corona met zo'n 89%, hoewel de MSM en overheids sites zo'n een effect aanvechten en zeer twijfelachtig vinden. Waarom ontmoedigt de overheid het gebruik van Vitamine D als ze zelf zeggen dat het tóch niet of nauwelijks werkt? Het betreft alléén anti-corona middelen, want bv. Magnesiumcitraat en Boriumaspartaat die ik regelmatig bestel zijn nauwelijks duurder geworden. Als je Vitamine D3 duurder maakt pak je daarmee ook de gevaccineerden aan. Vele gevaccineerden van mijn leeftijd (vooral vrouwen) slikken dat sinds jaar en dag om hun Calcium huishouding te verbeteren i.v.m. Osteoporose en verwante ontkalkings-ziekten. Dus ik Vitaminstore bellen met de vraag: "Ik weet dat Hugo de Jonge liever méér coronadoden ziet in de statistieken" Heeft u instructies van hogerhand gekregen om deze producten aanzienlijk duurder te maken dan producten die niet tegen Covid19 werken? Waarom dit ontmoedigingsbeleid voor klanten? Hij draaide er omheen met "andere verpakkingen" en "andere formuleringen" en wilde niet verder op mijn vraag ingaan.
 20. Ik schrik toch echt van die prijzen. Ik heb er 5 euro voor betaald voor 60. Het blijkt een héél gewild product door die Corona.
 21. Als jullie het vaccin nemen of genomen hebben en je wordt ziek dan moet je een D-Dimer test laten doen door je huisarts, omdat je waarschijnlijk mircro bloedklonters aan het ontwikkelen bent. Andere indicatoren zijn aanhoudende hoofdpijnen, duizeligheid, evenwichtstoornissen. Als het D-Dimeer gehalte verhoogd is dan is de remedie een héél eenvoudige: Neem een kinder-aspirientje zoals veel ouderen al standaard innemen. Deze informatie zul je van de MSM en overheid niet krijgen, terwijl de remedie een heel voor de hand liggende is.
 22. Ik zie dat de prijzen erg omhoog zijn gegaan. Er is kennelijk veel vraag naar. Ik heb het indertijd. gekocht bij: https://www.vitaminesperpost.nl/quercetine-plus (Nu 20 euro) Misschien dat je het elders nog goedkoper kunt vinden.
 23. Nu we het tóch over Zink hadden (zie post hierboven). Over Zink heb ik al jaren geleden geschreven op het forum. Zink kun je in twee vormen kopen: Als pil om tijdens het eten in te nemen. Deze pillen moeten wat Koper bevatten, let hierop bij de bestelling. Zink heeft bij lang gebruik de nare eigenschap dat het de Koper-opname sterk remt en dit kan tot een Kopergebrek leiden. De andere Zink-bron zijn de Zink zuigtabletten die in de regel ook Vitamine C of Ascorbaat bevatten. Deze bevatten géén koper omdat ze niet direct vóór, tijdens of direct na de maaltijd worden gebruikt. Het voordeel van de zuigtabletten is dat ze ook zéér goed zijn tegen tandvleesbloedingen, tandvlees en mond-ontsteking. Zie ook gums in vaccinated Gebruik: staat op het potje. Prima te preppen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...