Ga naar inhoud

vheeswijk

Lid niveau 2
 • Items

  1906
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  40

Alles dat geplaatst werd door vheeswijk

 1. De exacte verhouding is 2,1 kinderen. Dan blijft de wereldbevolking constant. Die extra 0,1 is om te corrigeren op kinderloosheid, onvruchtbaarheid en vroege (kinderdood). 2.1 Kids: Stable Population (VIDEO).
 2. Goede info. Dank. Ik zou er met mijn Russisch taal kennis goed uit de weg kunnen.
 3. Grafiek laat alleen 3 lage kwartaal waarden zien van enkele jaren geleden. Daarna niet actief meer bijgehouden. Ik weet niet eens wat die waarden betekenen. (%A1c of mg/dl) of een andere maat. Ze gaven alleen getallen. De laatste 3 kwartalen dit jaar waren normaal, maar ik heb verzuimd de feitelijke waarden te vragen. Helaas. Ik gebruik geen medicijnen meer (Methformine). 2 schepjes = ~ 250 mg.
 4. @Mw. jack: @JJ&A:Deze posting kan ik niet meer vinden op het forum. Ik ben van mijn diabetes geheel genezen door het slikken van Magnesiumcitraat. In de eerste 3 maanden daalde de suikerspiegel dramatisch en mede door afvallen ben ik in de loop van 2 a 3 jaar geheel genezen. Ook anderen hebben verbeteringen gevonden zoals niet meer prikken en overgang naar orale middelen. Aangezien de posting is verdwenen wil ik hier volstaan met een verzamel-link: https://duckduckgo.com/?q=magnesium+diabetes&atb=v302-4&ia=web Mijn suikerspiegel (Diabetes II): Ik gebruik Magnesiumcitraat poeder van Leefbewust.com . Al jaren. Leuk @JJ&A dat je mij hierop hebt geattendeerd. Werkt alleen bij Diabetes II. !!!!!
 5. Ik heb over Aluminium en Alzheimer al eerder gerapporteerd. Zie ook: https://duckduckgo.com/?q=dementie+aluminium&t=chromentp&atb=v256-1&ia=web
 6. Trouwens ik heb nog steeds veel nut van jouw idee van dat instumentje om je oren mee schoon te maken. Ik weet niet meer wat de naam is en ik heb ook geen link, maar ik heb sindsdien nooit meer mijn oren hoeven laten uitspuiten. Misschien heb je nog ergens info of een link liggen.
 7. Zoek eens op "turbobrandertje" of zie:
 8. Dat betwijfel ik zeer. Ik bezoek dagelijks veel alternatieve sites van wakkere groepen/mensen die WETEN wat de uitrol van de agenda's van de NWO, WEF, de Khazariaanse Mafia e.d. inhouden. Ik zie mezelf als staatsgevaarlijk omdat ik de waarheid wil weten. Waarom worden platforms en sites gecensureerd? Vroeger niet, maar NU wél.
 9. Ik gebruik DuckDuckGo. Hoewel ik heb gevonden dat Yandex.ru (de Russische versie) ook treffers vindt die Google niet vindt. Ik gebruik naast GMail en Yahoo.de ook Yandex mail. Uiteraard gebruik ik VPN (AVG Secure) Ik maak iedere dag de cache schoon met CCleaner. Bedankt voor deze uitstekende posting.
 10. Ether is tientallen jaren gebruikt als verdovingsmiddel bij operaties Een ether-lucht mengsel is explosief en er hebben zich ether-brandjes voorgedaan in ziekenhuizen. Er zijn betrekkelijk weinig nadelen aan. Ik heb het ook gebruikt om er bijen en wespen mee te verdoven. Geen enkel dier stierf en vloog daarna gewoon weg. Na een ethernarcose valt een alcohol ademtest behoorlijk positief uit. Rijbewijs kwijt ūüėÄ. Chloroform is ook gebruikt maar geeft schade aan het zenumstelsel en het hart.
 11. Voor de Preppers hier die zich (toch stiekem) willen voorbereiden op de "Global Reset" THE "GLOBAL RESET" HAS ALREADY BEGUN.
 12. Gedistilleerd water is helemaal niet schadelijk voor de gezondheid.
 13. Regenwater is gedestilleerd water. Het bevat normaliter geen mineralen. Maar regenwater kan vervuild zijn door chemtrails en deze bevatten doorgaans Barium, Aluminium en sinds kort ook grafeen. Dit zijn vergiften. In het amazone-gebied zou ik zéker regenwater drinken.
 14. Ik heb met deze constructies gespeeld en daarbij is gebleken dat de hete gassen van een waxinelichtje direct opstijgen naar het plafond. Met een terracotta bloempot wordt de pot verwarmd en kan zelfs heet worden. Deze pot wordt dan een warmtestraler. De pot zet de hete convectie om in warmtestraling die je echt kan voelen. De pot moet een gat of gaatje in de bodem hebben om goed te kunnen werken.
 15. Waterstofperoxide is zeer kort werkzaam. Als het in contact komt met bloed-resten dan gaat het bruisen en is de actieve zuurstof snel verdwenen. In die korte tijd dat het met de wond in contact komt is het wel heel effectief.
 16. Nee, Zeoliet blijft in het darmkanaal en Zilver blijft in het lichaam. Helaas.
 17. Bovenstaande link is betrouwbaar. Colloidaal zilver is niet aanbevolen voor inwendige toepassingen omdat het in organen ophoopt. Een goed overzichtsartikel vindt u hieronder. Collo√Įdaal zilver werkt tegen √°lle virussen (inckusief SARS-COV-2) en bacteri√ęn. Ik zou het niet oraal nemen. OVERZICHTSARTIKEL https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-779/colloidal-silver
 18. Deze site van Elsevier is z√©√©r betrouwbaar. Het komt erop neer dat deeltjes van zilver nanopartikels kleiner dan 10 nm werken tegen het corona virus en partikels rond 100 nm inactief zijn. De partikels zijn gecoat met polyvinyl pyrrolodon (PVP) om deze stabiel te houden, d.w.z niet aangroeien tot grotere deeltjes. Het lijkt me moeilijk dit soort collo√Įdaal zilver zelf te maken en de specificaties te controleren. De door mij hier gepubliceerde zilver solutions hebben waarschijnlijk een grote deeltjesgrootte verdeling en wellicht niet zo effectief als in het artikel beschreven. Bovendien zijn deze deeltjes niet met PVP gecoat.
 19. Een voedselcoöperatie opzetten: samen overvloed scheppen en verdelen, We zien aankomen dat toevoerlijnen zullen gaan haperen en daarom heeft het zelf verbouwen van voedsel een hoge prioriteit. Met een voedselcoöperatie kun je overvloed onderling delen en zo voor alle deelnemers een breder voedselaanbod tot stand brengen.
 20. Ik ken deze maskers niet. Ik kan er niets zinnigs over zeggen.
 21. Ik heb op mijn Victorinox een "quick deploy lanyard" (google)
 22. Drinken uit een privé zwembad heeft nauwelijks gevolgen voor de gezondheid, zelfs al urineer je in het zembadwater. Urine is steriel behalve als je infecties hebt aan nier- en urinewegen. Als het water gechloreerd is heb je daar ook weinig last van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...