Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

vheeswijk

Lid
 • Aantal items

  1776
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  16

Alles dat geplaatst werd door vheeswijk

 1. Facebookpagina ‘Nee tegen 1,5 meter’ (173.000+ volgers) verwijderd: ‘Dit is van hogerhand gekomen’ Ik was een van de 173000+ volgers.
 2. CONSPIRACY THEORY: Een 2e golf? Ja en Nee! Een tweede golf van het synthetische Covid-2 komt er nauwelijks. Maar een 2e golf met een nieuw virus komt er beslist omdat de effecten van de eerste golf wat tegenvielen voor de implementatie van de New World Order. In afwachting van die 2e golf moeten we beslist die anderhalve meter samenleving handhaven, ook buiten terwijl het nu algemeen bekend is door het werk van Maurice de Hond dat buitenshuis besmet worden door het Coronavirus vrijwel 0,0 is. Men kan zich overigens afvragen: Waarom 1,5 meter? Die 1,5 meter is ongeveer de horizontale fout in de
 3. QUERCETINE MET ZINK Zink speelt een grote rol in het remmen van virale infecties waaronder Corona. Bij sommigen en vooral ouderen wordt zink slecht opgenomen en deze groepen lopen het risico op een morbide verloop van een COVID19 besmetting. Maar supplementeren van Zink alleen heeft maar marginale effecten aangezien Zink slecht wordt getransporteerd in de cel. Zink ontplooit vooral antivirale activiteit intracellulair. Zink heeft een zogenaamde ionofoor nodig om de celwand naar binnen te passeren. Goede ionoforen zijn bijvoorbeeld chloroquine en hydroxychloroquine. Het vermaledijde en verk
 4. Er is een nieuwe website "ZelfzorgCovid19.nl" over de ondersteuning van het afweersysteem. Over Zink, Quercetine, Vitamine C en D. Ook Kinine (Quinine) aanwezig in Tonic speelt een rol (samen met Zn). Zink is al een paar keer genoemd op dit forum. Zinkgebrek komt nl vooral bij ouderen veel voor.
 5. Als we willen weten wat er in Nederland gebeurt inzake Corona moeten we het nieuws uit Rusland halen: Russia Today: Dozens of people have been arrested following scuffles with police during an unauthorized anti-lockdown protest in The Hague. Reports suggest roughly 200 people gathered in the Dutch city of The Hague on Tuesday for a demonstration against measures taken by the government to slow the spread of the coronavirus. pic.twitter.com/jqB5YM7TGN — WodanenJack?? (@WodanenJ) May 5, 2020 pic.twitter.com/T3fzVPurF7 — WodanenJack?? (@WodanenJ) May 5, 2
 6. Met hydroxy wordt hydroxychloroquine bedoeld. Nogmaals, mensen denk over de toepassing van zinksuppletie. Vooral voor de ouderen! Nog steeds overal te krijgen. Is niet duur. Zie hiervoor mijn eerdere posting.
 7. Naar mijn mening een zeer accceptabele receptuur. Ik was al eerder een video tegengekomen waarbij een mondkapje of zelfs gewoon doek werd gedompeld in een mengsel van zinksulfaat en kopersulfaat (1 eetlepel op 1 Ltr) en azijn (vgl. citroenzuur of citroensap), uitwringen en laten drogen. In beide recepturen wordt dus een zwak organisch zuur gebruikt.
 8. Nee, ik zou me niet laten vaccineren om de volgende reden: Bill Gates wil iedereen op deze planeet verplicht laten vaccineren en een zogenaamd vaccinatiepaspoort geven en mogelijk ook een nano-chip. Dit vaccin bestaat dus al maar het wordt niet vrijgegeven voordat eerst 'bepaalde doelen' door o.a. de Lock down en de anderhalve meter economie worden bereikt. Conspiracy? We zullen zien... Ik vertrouw meer op bestaande geneesmiddelen en behandelmethodes en volg een profylatisch regiem op basis van een zink-suppletie en vitamine C.
 9. Zink suppletie bij Corona als profylacticum INLEIDING Zink heeft hoogst vemoedelijk een profylactische werking tegen het coronavirus. Bij infectie met het virus wordt het hier en daar tevens toegepast bij de behandeling met chloroquine, hydroxychloroquine, azithromycine, quercetine en vitamine C. (Google). Chloroquine en haar analogon hydroxychloroquine is massaal ingekocht door het RIVM waardoor het niet of nauwelijks meer verkrijgbaar is. Ivermectine (google: Corona Ivermectine) staat al langer bekend als een sterk anti-viraal middel, en zou zelfs bij HIV werken. Dat
 10. Ik zou zeker geen bleek of de Dakin's Solution gebruiken voor kleding omdat deze het textiel bleken. Wat je wel kunt gebruiken zou ik zo niet weten. Vermoedelijk is de kans op besmetting veel groter als de kleding vochtig is.
 11. Ik weet het niet. Ik houd het nog steeds op 9 dagen.
 12. Ik ken deze maskers niet. Ik kan er niets zinnigs over zeggen.
 13. Elk supplement is geschikt. Ik gebruik Lucovitaal Zink Methionine + Koper. Teveel zink kan schadelijk zijn. Volg de gebruiksaanwijzing.
 14. De berekening klopt !☺️
 15. Slim bedacht van die brandgel. Het alcoholpercentage in brandgel is inderdaad hoog, anders kon je het niet gebruiken als brandstof. De enige toevoeging is ongevaarlijk Calciumacetaat en de hoeveelheid kleurstof is verwaarloosbaar.
 16. Koper en Zink werken anders inwendig (suppletie) en uitwendig (ontsmettend). Met name Zink als mineraal-suppletie ondersteunt de weerstand tegen infecties.
 17. Een goed alternatief voor 99% alcohol is bioethanol. Dankin's solution is zeer geschikt voor het ontsmetten van handen en zelfs wonden.
 18. Ha dat is een goeie! Een chemische eigenaardigheid. Een oplossing die 5% (actief) chloor bevat komt overeen met ca. 2,5% natriumhypochloriet en ca. 2,5% natriumchloride. Beide aanduidingen zijn correct en goed te gebruiken. Het is dezelfde oplossing. Voor 'full strenght' (1/10) Dakin te bereiden moet je 100 ml gewone bleek + 900 ml water en een eetlepel baking soda.
 19. Ik heb de video en het patent gezien. Het is inderdaad zo dat Zink en Koper denaturerend werkt op ziekteverwekkers. Datzelfde geldt wel voor de azijn (5% gewone azijn), hoewel ik vermoed dat Citroenzuur (5%) hier even effectief is en het voordeel heeft dat het niet na enige tijd verdampt. De Zink- en Kopersulfaat oplossing kan dan ook voor andere oppervlakken worden gebruikt zoals deurknoppen en trapleuningen met als enige nadeel dat het afgeeft aan de handen (bittere smaak). Het patent gaat voornamelijk over modificatie van allerlei vezels (Cellulose en polypropyleen, polyvinylalcohol en -ac
 20. 'Zoek in bovenstaande winkels naar bleekwater, chlorix en soortgelijke merken. Op het etiket staat dan met kleine lettertjes: bevat natriumhypochloriet.
 21. Niet de gewone 50 mg maar doseringen van 500 mg. Overdoseren is nauwelijks mogelijk. Ook in kilo verpakking: 23,67 euro/kg. Nóg hogere doseringen in één keer zijn niet schadelijk maar worden snel via de urine uitgescheiden. De doseringen (max. 500 mg) spreiden over de dag.
 22. Ik ben bang dat ik deze vraag niet kan beantwoorden. Maar 'Dakin's solution' (zie openingspost) is ook goedkoop en makkelijk aan te komen en dat werkt beslist.
 23. Over de besmetting met Coronavirus via DROGE oppervlakken heb ik al gepost. @Bunkerprepper en @prepass hebben overigens ook al gemeld over de besmetting door de lucht over grotere afstanden. Het water in de aerosol is natuurlijk over enkele meters al verdampt maar het DROGE virus boet dan niet in in besmettingsvermogen, in tegenstelling tot verreweg de meeste pathogenen. Dit draagt aanzienlijk bij aan de morbiditeit van dit virus. Over zilverwater heb ik en vele anderen in dit forum al gepost en dat lijkt mij een heel goed idee. Het werkt n.l. ook tegen virussen. Mij z
 24. Jazeker, Ozon moet je zelf niet teveel inademen. Het is giftig. Verlijkbaar met chloorgas.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...