Ga naar inhoud

FreedomFighter

Lid
 • Aantal items

  166
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

FreedomFighter won de laatste dag op 21 maart 2014

FreedomFighter had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Belgium
 • Nieuwsbrief
  Nee

FreedomFighter's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

204

Community reputatie

 1. Hi, Je hebt gelijk! Helemaal mee eens! Ook mijn manier van het brengen kan zeer zeker wat drammerig overkomen. Helemaal mee eens! Het was echter niet zo bedoelt. Was meer de frustratie dat mensen hier heel snel belachelijk doen over Alien-life. Ik denk persoonlijk dat we binnen een generatie heel anders hierover zullen denken. Maar de grootste vijand van deze ruimdenkendheid is ons geïndoctrineerde samenleving die jaren geleden geïndoctrineerd werd door de niet zo ruimdenkende Rooms Katholieke kerk. Alle geloofssystemen hebben de mensheid dom gemaakt. En deze erfenis is nog dik te voelen. Sorry voor de houding hoe ik het bracht, errare humanum est, just frustrations.
 2. Refreshen, het moet het gewoon doen dan ... hieronder een kopie van de tekst ... bron RT Kiev: Military operation in Ukraine southeast to go on despite Geneva agreement Published time: April 17, 2014 17:49 Despite calls for a peaceful dialogue in the document on Ukraine adopted in Geneva, the coup-imposed Ukrainian Foreign Minister said it will not affect the “anti-terrorist” operation in the East of the country and the troops will remain there. Soon after the Geneva document, adopted at a four-side meeting between Ukraine, the US, the EU and Russia, was published, Ukraine’s acting Foreign Minister Andrey Deshchytsa said Kiev is not bound by its recommendations. According to Deshchytsa cited by RIA Novosti, “the troops in the East of the country are carrying out a special operation and can remain where they are.” DETAILS TO FOLLOW
 3. Dat heb je goed verwoord, zelfs alleen al 100 jaar kunnen een immens verschil maken, en daarbij te denken dat de Elite van deze wereld veel technieken en energiebronnen geheim houdt alleen om een economie te behouden die op valuta loopt. Als de Elite van deze wereld niet zo hebberig was naar macht hadden wij vandaag al vrije energie, en met vrije energie zouden wij ook al gigantisch veel meer van de ruimte verkend hebben.
 4. Wilde ik zojuist ook delen! Hieronder nog de links van het artikel. Aliens bestaan niet, haha. Wat toevallig dat deze nonsence steeds meer en meer ontkracht wordt en de wereld eens in moet zien dat alien-life meer realistisch is dan dat wij alleen in het hele heelal leven om elkaar te koppen klein te slaan. http://www.nu.nl/algemeen/3754582/planeet-van-formaat-aarde-juiste-afstand-ster-gevonden.html http://nos.nl/artikel/637138-planeet-zoals-aarde-gevonden.html
 5. Haha, ik vind je antwoord te gek! Geweldig, hoe men even een hele boodschap kan verkrachten. Ik ga hier niet op in omdat het gewoon water gieten in een zeef is. Maar ik snap goed wat je bedoelt. Ik spreek niet enkel over (BEWIJZEN van boeken), als iemand enkel dit eruit wil filteren moet die dat zelf weten. Ik heb het onder andere over archeologische feiten!!! Een leuk citaat uit Matt. 7:6 ... en gooi je parels niet voor de zwijnen ... Voor mij is dit thema een beetje afgesloten, hun die willen onderzoeken met open mind heb ik hierdoor een zetje in de rug kunnen geven. Hun die willen debunken kunnen hun gang gaan, ik ga niemand willen bekeren wat dat betreft. Als iemand vroeger riep dat de aarde rond was kreeg die er ook van langs ... Wie zien wil die ziet ... de rest mag zijn eigen waarheid laten verzinnen ...
 6. Klopt, en Nederland doet waarschijnlijk mee volgens de NOS. Ben benieuwd of Belgie ook van de partij is, maar ik vermoed van wel.
 7. Als we echt met archeologische feiten moeten beginnen over Aliens en hun nalatenschap/bezoekingen op aarde heb ik serieus uren nodig om al het materiaal waarover ik beschik te plaatsen. Zelfs alle oude goden en mythes zijn direct gelinkt aan Aliens. Daarbij zijn de Thora, Bijbel en zelfs de Koran uiterst specifiek in bepaalde teksten dat (god/goden) gewoon leven op andere planeten en zich inmengden in onze affaires. Voor iemand die een beetje zijn koppie en ogen wil gebruiken om bepaalde dingen te onderzoeken zal veel op zijn plaats vallen. Alleen is de algemene mens al zo vol van die dope wat het systeem in je lichaam pompt dat ze niet eens weten waar voor en achter is. Om dit af te sluiten. Ik blijf geloven dat het grootste gros van de mensheid een Alien-believer recht in zijn gezicht zo hard zal blijven uitlachen tot die niet meer kan, ze zullen een Alien-believer ook keihard de grond willen instampen, dat is wat idioten doen die van een bepaald onderwerp niks afweten en niks af willen weten, gewoon met hun slechte adem in je gezicht lachen. Ik kan er niet eens boos om worden, maar soms vraag ik me letterlijk af als ik in de drukte sta waar de mensheid eigenlijk gebleven is? We zijn zo dom gemaakt en ons spiritueel wezen is totaal uitgeschakeld, en dat lijkt ons niet eens te bekommeren. Triestig is dat ... dat een mens niet eens zijn eigen oorsprong wil weten. Dat een mens zijn eigen doel niet wil onderzoeken. Het zou mij pijn doen als mijn kinderen mij niet willen kennen. Want zo gedraagt de algemene mensheid zich tegenover zijn afkomst, men ontkent het zelfs en voegt er een aapjesverhaal aan toe om het gat maar te dichten.
 8. De reden waarom we de (gangbare evolutietheorie) in onze schedels gestampt krijgen is heel simpel, dat houdt het systeem draaiende en laat ons niet te veel vragen stellen die ons misschien ruim-denkender kunnen maken en vrijer van geest. Wij zijn inmiddels zo gebrainwasht dat de meest logische theorieën als totale gekte worden gezien. De meesten onder ons geloven in de meest gekke complotten tegen de mensheid, van GMO voedsel, Chemtrails, staatgrepen, koersmanipulaties, False Flags, en ga zo maar door! Maar als je eens bij het begin begint kun je net zo goed zeggen dat ons totale onderwijssysteem ook een en al manipulatie is. We zijn geboren als spiritueel ruimdenkende kinderen die alles willen ontdekken en we krijgen een dogmatische onderwijs-voedingspakket (daar moet je het dan maar mee doen). Snel wordt kinderen hun spiritueel wezen onderdrukt met de drukte van veelal nutteloos onderwijs. En wanneer ze volwassen zijn zijn ze ready voor de slavernij om het systeem te dienen. Toen mijn zoon geboren was en een Rijksregisternummer ontving voelde ik mij persoonlijk gekrengd van binnen, want mijn zoon waar ik van hou is een nummer voor het systeem. Geloof dan aub niet dat dat zelfde systeem hun een waarheidsgetrouw onderwijs geeft. Terug over aliens, ze bestaan en hebben altijd in ons bestaan hun handtekening achter gelaten. Wie dat niet wil of kan inzien is serieus een slachtoffer van onderwijs-doctrine en het apenplan wat men ons wilde voorschotelen in de vorm van evolutietheorie.
 9. Een veldslag in het jaar 776, tijdens belegering Sigiburg Kasteel (Frankrijk), de ineens verschenen UFO's namen partij voor een van de strijdende kampen. Wel gerapporteerde gebeurtenis. Hamburg, 4 november 1697, hele stad was getuige van gigantische gloeiende raderen die in elkaar draaiden en in de lucht vlogen, stond toen in het toenmalige stadsblad. Japan, 1803, illustratie van een vliegend schip dat van metaal was en enkele ramen bevatte. Ik kan zo uren door blijven gaan. Maar er zullen altijd mensen blijven die nooit zullen geloven dat aliens bestaan, en zelfs beweren dat het vage interpretaties zijn. Even goed allemaal. Maar tenslotte zeg ik dan maar, kennis is macht! Terug te komen op de Dinosaurussen. De meesten denken dat de mensheid na de dinosaurussen kwam. Echter leefden we samen met elkaar, veel teksten uit de oudheid die dat alles bevestigden. Maar jah, dat wat men op school leert wat het systeem ons wil voorkouwen betekend niet dat het de waarheid moet zijn.
 10. De Annunaki, volgens Sumeriers de scheppers van de mensheid, hun zouden ons genetisch manipuleert hebben en gekruist hebben met hun DNA en HomoSapiens DNA (oermens). Annunaki betekend letterlijk (hun die uit de hemel nederdaalden), mythe kan het haast niet zijn aangezien de Sumeriers ons gehele Zonnestelsel incl. Pluto op kaart wisten te brengen, deze kennis hadden ze van de Annunaki ontvangen. Pluto is pas in de 20ste eeuw door ons moderne mensen ontdekt. Ca. 9.000 jaar oud. Hemelse bewoners die nederdaalden volgens Australische inheemse groeperingen. Schilderijen werden in hun grotten gemaakt. Ca. 5.000 jaar oud. Zuid-West Amerika Indianen petroglyphs, de Indianen beschreven deze tekening als vaartuig dat de hemel nederdaalde. Enkele duizend jaar oud. Equador, kleifiguren van hemelse bezoekers die pakken en maskers droegen. Lijkt sprekend op astronauten. Enkele duizend jaar oud. Jutoa eilanden, 1957 ontdekte tekening van ufo's die op wild joegen. Strijdwagens van een buitenaards ras volgens Chineese legende ... omstreeks 14de eeuw. Vaticaan Bibliotheek, tekening van de 7de eeuw. Bizzar. Japanse Sanskrit teksten die over hemelse bezoekers spreken, hun vliegtuigen werden evenzo getekend.
 11. Ik vind dat eerlijk gezegd bullshit. Ik denk zelf eerder dat ze op ons lijken in opbouw, maar niet in uiterlijk. Dus gewoon humanoids maar een echt ander voorkomen. Veel mensen denken dat de Grays de ultieme Hollywood fantasie zijn. Maar wat deze mensen niet weten is dat Steven Spielberg verslagen heeft gekocht van getuigen die ontmoetingen hadden met aliens. Op deze getuigenissen heeft Hollywood zijn marsmannetjes uitgevonden. Dat is common knowledge trouwens, dat Steven Spielberg aliens heeft laten ontwerpen na de hand van getuigenissen van verslagen. Nu verder wat betreft beschavingen. Het verbaasd me dat in de oudheid alle beschavingen over ruimtelijk bezoek spraken. Veel geschriften gaan over buitenaardse bezoeken, zelfs het Oude Testament en een fragment in het Nieuwe Testament in de Bijbel spreken hierover. Tegenwoordig lachen de meesten je uit wanneer je over aliens begint. Confronteer je iemand met feiten uit de oudheid of keiharde bewijzen van oude boeken en verslagen met tekeningen etc. etc. ... dan ... jah dan lachen ze je nog harder uit?! Dan krijg je te horen dat het wel een manier van interpretatie is en noem maar op, zolang het maar belachelijk gemaakt kan worden. Als je zo een leeghoofd vraagt hoe het komt dat 10.000 jaar geleden landkaarten van hele continenten gemaakt konden worden met exacte overeenkomst als een satelietenfoto lachen ze je nog harder uit dan te voren?! Als je dan nog eens vraagt hoe bepaalde gebouwen gebouwd werden van de oudheid gaan ze je wijs willen maken dat het mensenwerk was terwijl onze huidige technologie dat nooit nagemaakt krijgt. En jah, dan wanneer ze buikkrampen van het lachen krijgen zeggen ze dat je niet spoort en sta je mooi met bek vol tanden te kijken en je af te vragen hoe het kan zijn dat de mensheid zo dom, naief, gebrainwasht en achterlijk geworden is.
 12. Hierop een bulletproof containerwoning met bulletproof windows, eigen moestuin met kas op zetten, giga waterpomp met minimaal 5.000 liter watertanks voor de voorraad en je bent klaar. Dan praten we pas over een extreme bug-out-van. Die beesten vegen de meeste bomen aan de kant. En daarbij is het een vesting op wielen. Als je nog een giga voorraadstank diesel laat zetten ben je helemaal ready, dan misschien voor de luxe zonnepanelen.
 13. Hier staan enkele nummers van hun ... BLACKWATER PHONENUMBERS Komen wel eerst hun secretaressen aan de lijn. Even uitleggen waarvoor je belt en je wordt gelijk doorverbonden. Succes met je plafond. Nu weer on topic ...
 14. http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/04/Amerikaanse-huursoldaten-bestormden-vliegveld-Oost-Oekrane Volgens een getuige waren het Amerikaanse huursoldaten van de beruchte firma Blackwater (tegenwoordig Academi geheten) die vanmiddag de luchthaven in Kramatorsk bij Donetsk hebben bestormd. Hierbij zijn vier burgerwachten gedood en twee gewond geraakt. Volgens een lid van het zogenaamde volksleger is ‘het aantal doden duidelijk hoger.’ De radiozender Kommersant FM sprak van 11 slachtoffers, en de zender UNN zelfs van ‘enkele tientallen doden’.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...