Ga naar inhoud

Kvgorp

Lid niveau 2
 • Items

  135
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Kvgorp's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

111

Reputatie

 1. Deze prijsklasse valt eigenlijk net tussen alles in. Te duur om budget te noemen. Te goedkoop om kwaliteit te noemen. Het ligt er aan wat je er mee wil doen en wat het jou waard is.
 2. Daarom zeg ik ook een kijker is heel persoonlijk. Ik ben geen fan van Hawke. Als ik moet kiezen tussen het topmodel van Hakwe de Sidewinder met 32x vergroting of het topmodel van Optisan de Viper 32x hoef ik geen 2 seconden na te denken welke ik pak. Je hebt het dan over kijkers in de 400 euro range. De Optisan is veel helderder. heeft klicks van 1/8 MOA en komt uit Japan. De Hawke, mooi rustig kruis, maar daar houd het ver op. Komt uit China, Klicks zijn 1/4 MOA, niet trefzeker. Je twijfelt of het nu een klick was ja of nee. en wazig op 32x vergroting. De Optisan is nog 3 tientjes goedkoper ook. Laatst een wedstrijd geschoten in een niet nader te noemen klasse (daar is dit forum niet voor) met een hawke kijker schoot ik 184 van de 250 punten. Wedstrijd er na met een ander wapen geschoten met een S&B erop. Dezelfde wedstrijd schoot ik 242 van de 250 ik werd toen 4e met net zo veel punten als nummer 3. Waar ligt het dan aan? Bij die Hawke kijker moest ik gewoon 20 proefschoten extra doen om de kijker weer goed te krijgen deze verliep gewoon halverwege de wedstrijd. Fijn zo'n Hawke topmodel. Consistent is hij in ieder geval niet.
 3. jij gaf aan dat Hawke duurder was dan al die Chinese zooi. Daarmee spreek je je zelf tegen. Of Hawke dus ook zooi is laat ik aan iedereen zelf over. De keuze van een goede kijker is heel persoonlijk. Ook budgettair. Persoonlijk ben ik nog geen een goede Hawke kijker tegen gekomen. Maar zoals ik al zij dat is persoonlijk.
 4. Poeh daar zit stiekem best wel wat werk in. Gewoon lekker laten. Is niet van jou dus gewoon vergeten.
 5. Je bedoelt zo'n grote meter zeker @Communicator?
 6. Ik heb de Cobra 75ST en daar zit inderdaad alles in de mic. Knoppen functies alles dus ook het display. Het zal echt niet de beste bak zijn maar hij is wel super handig. Ook veilig, je kunt je ogen op de weg houden ipv tussen je stoelen of ergens onder je dashboard. Mijn kastje zit onder mijn stoel en als ik wil gooi in daar de mic bij. Little Wil kan ik in mijn kofferbak zo aan de Ahum.. "kachel" hangen en weer verwijderen dus je ziet er helemaal niets van. Lekker opsec maar toch voldoende power om gehoord te worden. http://www.jbe.nl/nl/communicatie/cb-27mc-radio-sets/mobile-sets-portofoons/9340-cobra-75st-eu
 7. Mooi ding. Ik heb gekozen voor een bak met alle bedieningsmogelijkheden in de mic. De bak zit in m'n auto onder de stoel. Ik hoef dus niet steeds naar m'n bak te kijken als ik een kanaal verwissel of iets anders doe op m'n bak. Misschien niet een super bak maar het gebruiksgemak wil ook wat natuurlijk.
 8. Thanx duidelijk verhaal. Morgen nog wat proberen. Ik krijg er nog geen piepje of Susje uit.
 9. En we zitten op een zijspoor. Kijk hier eens. http://hanglos.nl/news/314596/show Er is een kitesurfen gered vandaag bij Westkapelle. Buiten bewustzijn en geen circulatie. Wonder boven wonder hebben ze hem terug kunnen krijgen. Filmpje http://www.hvzeeland.nl/nieuws/24288-surfer-zwaargewond-bij-westkapelle/ Als hij nou kon fluiten.
 10. Klein beetje een indruk hoe het is net harde wind.
 11. Hoe andere dat doen. Vaak wordt je gewoon gezien. Met je vlakke hand een paar keer op het hoofd slaan is dan het internationale sein van ik wil landen of zal ik hem even voor je aanpakken. Vraag niet waarom. Ik heb het niet verzonnen. Dat is allemaal prima te doen tot 6 bft maar bij 8 wil je gewoon je handjes aan het stuur houden. De meeste ongelukken gebeuren op het stand namelijk en dat wil je niet mee maken. Een foutje en je bent een speelpopje van de wind. Lifeliner gegarandeerd. De meeste gooien de kite bij die wind praktisch iemand op z'n kop van pak aan dat ding. Prima als je elkaar kent maar als je alleen bent tussen onbekende is dat lastiger.
 12. Heb ik maar ook dan moet je je handen vrij hebben. Ik ga niet uren met dat ding in m'n mond het water op met springen en golven van 3-4 meter.
 13. Haha. Roepen werkt ook niet bij windkracht 8. Geloof me. Heb ik geprobeerd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...