Ga naar inhoud

reconhell

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

reconhell's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

0

Reputatie

  1. Met andere woorden blijf nu en dan de hoogte regelen van de lont? Wat is dat van 20 of 30 dagen dan.. het is echt een vage zin..
  2. Ik heb de petroleum kachel zojuist ontvangen en er staat in de instructies: "brand de lont alle 20 tot 30 dagen af" Wat word hier precies mee bedoeld?
  3. Helaas geen bezorg opties maar bedankt voor het meedenken! Weet je hoelang petroleum houdbaar zou zijn?
  4. Alkmaar, en andere locatie is geen optie. met je fiets lange afstand die 20 liter cans halen Volgens mij staat er in mijn petroleum kachel dat ik alleen parrafine moet gebruiken voor behoud.
  5. Niet op voorraad hier. Voor de rest lijken de opties vrij gelimiteerd. En belgie halen is geen optie voor mij helaas! maar wel een goede suggestie mocht je die optie hebben. Wat blijft er dan over...
  6. Ik lees de bouwmarkten die het verkopen. Maar het schijnt dat je op internet voordeliger kunt inslaan. Echter als ik google krijg ik zo goed als geen resultaten 1 webshop en bol.com?? wat is er met de zoekmachines gebeurd van tegenwoordig of word t echt zo weinig verkocht?
  7. Daar lijkt het wel op idd! als ik kijk hebben de foetsie kachels dure lonten. Welke petroleum kachel is het best om te kopen met de goedkoopste lonten om te vervangen? Of kun je ook niet officiele lonten in die dingen plaatsen?
  8. Weet iemand welke lamp dit is? Ik zag hem op het forum gepost worden. Of iets gelijkswaardigs? De optie om te verwarmen/licht en te koken lijkt me wel wat.
  9. Mooi appaaraat die berkefeld. Weet niet wat ze hiermee bedoelen though? "Dit waterfilter kan ca. 20 liter per filterelement per etmaal zuiveren, totaal goed voor maximaal 40 liter veilig drinkwater per etmaal. " Hou ervan als mijn water koel is, ik zou t kunnen zuiveren buiten de koelkast en dan in een fles in de koelkast zetten I guess. En ja wat ga je doen als ze die filters niet meer verkopen? Dat lijkt me wel een lastig ding met welk apparaat je dan maar koopt.. Zijn er in zulk gevallen andere opties, universele filters of iets. Of van andere merken die ook werken?
  10. Dankje voor je reactie. Wat is een goede water filter? Ik zat rond te kijken hier. https://www.zerowater.eu/nl/product/zerowater-waterfilter-1-pack/ Maar dit is alleen voor hun waterkannen denk ik, niet voor op een kraan te plaatsen (dat is wat je toch wilt denk ik?) Of beide is wel handig eigenlijk... Deze waterkan ziet er uit als plastic, volgens mij is het beter als je water bewaard in gewoon glazen flessen etc? https://www.bol.com/nl/p/zerowater-waterkan-met-tds-meter-1-7-l/9200000084829667/?bltg=itm_event%3Dclick%26mmt_id%3DYDpcYa80S-00eh5RHQE6qQAAA2Q%26slt_type%3Drecommendations%26pg_nm%3Dpdp%26slt_id%3Dprd_reco%26slt_nm%3Dproduct_recommendations%26slt_pos%3DC1%26slt_owner%3Dccs%26itm_type%3Dproduct%26itm_lp%3D1%26itm_id%3D9200000084829667&bltgh=p1EaYHMTeZN7W822wdFFBQ.2_9_10.11.ProductImage Het zou ook fijn zijn als je de waardes kan meten bij die zerowater geven ze je een meter om de metalen in het water te kunnen meten zodat je de effectiviteit van je filter realtime kan zien of hij vervangen moet worden. Ook kun je de PH waarde meten heb ik ooit gehoord van water. Hoe vaak zijn de filters doorgaans aan vervanging toe? https://www.bol.com/nl/p/brita-fill-enjoy-style-cool-blue/9200000073431931/?country=BE&Referrer=ADVNLPPcef243001a01c81b0065bba51d000041834&utm_source=41834&utm_medium=Affiliates&utm_campaign=CPS&utm_content=txl Bij deze staat er in de tekst.. elke maand.. dure grap dan.. Is er niet iets waar niet constant vervangen hoef te worden?
  11. Ik snap wat je zegt. Maar de aansprakelijkheid is blijkbaar verschillende voor verschillende potjes terwijl het hetzelfde merk is?
  12. Oke, maar waarom zijn de "tenminste tot" data's zo verschillende als het op t zelfde moment gekocht is en t allemaal zolang erna om te eten is? En er geen verschil is of ik een augurk 15 of 30 jaar bewaar of doperten bijv.? Mag ik vragen waarom je 15 jaar zegt en niet 30 jaar zoals sommige plekke claimen (voor blik bijv iig) Is het voor glas minder wil je z ggen?
  13. Bijv als de datum meer dan 1 jaar is wat op de verpakking staat, kun je het dan nog gebruiken om dingen te wassen of pasta te koken etc(waarvan je het rest water weggooit). Of is dat dan ook af te raden.
  14. Ik heb bijv nu een klein voor raadje met glazen potjes allemaal op het zelfde moment gekocht maar heel uiteenlopende "tenminste houdbaar tot" datums. Je zou denken dat als het zolang houdbaar is dat die datums meer bij elkaar zouden liggen? Werkt de houdbaarheid hetzelfde voor deze producten? capucijners 07/21 augurken 12/21 Appelmoes 09/21 Dopert/worteltjes 06/22 Hoelang zou dit echt houdbaar zijn? Ik lees over decenia' 30 jaar? En dat het na 5 jaar vitaminen verliest? 5 jaar na aankoop of na de "tenminste tot" datum?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...