Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

reconhell

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over reconhell

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Mooi appaaraat die berkefeld. Weet niet wat ze hiermee bedoelen though? "Dit waterfilter kan ca. 20 liter per filterelement per etmaal zuiveren, totaal goed voor maximaal 40 liter veilig drinkwater per etmaal. " Hou ervan als mijn water koel is, ik zou t kunnen zuiveren buiten de koelkast en dan in een fles in de koelkast zetten I guess. En ja wat ga je doen als ze die filters niet meer verkopen? Dat lijkt me wel een lastig ding met welk apparaat je dan maar koopt.. Zijn er in zulk gevallen andere opties, universele filters of iets. Of van andere merken die ook werken?
 2. Dankje voor je reactie. Wat is een goede water filter? Ik zat rond te kijken hier. https://www.zerowater.eu/nl/product/zerowater-waterfilter-1-pack/ Maar dit is alleen voor hun waterkannen denk ik, niet voor op een kraan te plaatsen (dat is wat je toch wilt denk ik?) Of beide is wel handig eigenlijk... Deze waterkan ziet er uit als plastic, volgens mij is het beter als je water bewaard in gewoon glazen flessen etc? https://www.bol.com/nl/p/zerowater-waterkan-met-tds-meter-1-7-l/9200000084829667/?bltg=itm_event%3Dclick%26mmt_id%3DYDpcYa80S-00eh5RHQE6qQAAA2Q%26slt_type%3Drecom
 3. Ik snap wat je zegt. Maar de aansprakelijkheid is blijkbaar verschillende voor verschillende potjes terwijl het hetzelfde merk is?
 4. Oke, maar waarom zijn de "tenminste tot" data's zo verschillende als het op t zelfde moment gekocht is en t allemaal zolang erna om te eten is? En er geen verschil is of ik een augurk 15 of 30 jaar bewaar of doperten bijv.? Mag ik vragen waarom je 15 jaar zegt en niet 30 jaar zoals sommige plekke claimen (voor blik bijv iig) Is het voor glas minder wil je z ggen?
 5. Bijv als de datum meer dan 1 jaar is wat op de verpakking staat, kun je het dan nog gebruiken om dingen te wassen of pasta te koken etc(waarvan je het rest water weggooit). Of is dat dan ook af te raden.
 6. Ik heb bijv nu een klein voor raadje met glazen potjes allemaal op het zelfde moment gekocht maar heel uiteenlopende "tenminste houdbaar tot" datums. Je zou denken dat als het zolang houdbaar is dat die datums meer bij elkaar zouden liggen? Werkt de houdbaarheid hetzelfde voor deze producten? capucijners 07/21 augurken 12/21 Appelmoes 09/21 Dopert/worteltjes 06/22 Hoelang zou dit echt houdbaar zijn? Ik lees over decenia' 30 jaar? En dat het na 5 jaar vitaminen verliest? 5 jaar na aankoop of na de "tenminste tot" datum?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...