Ga naar inhoud

Joosty09

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Joosty09's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

1

Reputatie

  1. Weer wat toffe items gevonden op de veiling net als vorige keer. Ik kreeg hier meteen een soort bunker idee bij: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5779/kavels/101Z Kant en klare woonunits is wat makkelijker, maar ze hebben wel wat werk: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5779/kavels/105Z.
  2. Hoi allemaal, ik kwam deze container tegen op inter net (https://onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5685/kavels/1) en vroeg me af of dit omgebouwd kan wordn om huisvesting van te maken. Heeft iemand hier ervaring mee of tips om het om te bouuwen? Ik zat zelf te denken om de hele binnenkant er uit te halen, buitenkant is nog goed dnek ik. Of zijn die computers en scheikundige dingen nog goed te gebruiken?
  3. Aangeboden via een online veiling. Wel erg gaaf: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5452/kavels/1-kijlstra-beton Kan er wellicht een kleine schuilkelder van maken. Heeft iemand ervaring met zulke dingen?
  4. Hier wordt een betonnen ondergrondse terreinwatertank/regenput (10m3) geveild. De veiling is online, vind dit soort dingen altijd wel interessant. Misschien herbruikbaar als een terreinwatertank? https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5452/kavels/1-kijlstra-beton
  5. Zou inderdaad kunnen. Dan is de grootste zorg dus slechts de transportkosten, en heb je vrij goedkoop die unit op je terrein.
  6. Op deze website wordt een container unit welke is omgebouwd tot een tiny house geveild. Is nog niet geheel af, maar het begin is er: geïsoleerde gipswand, planfond, verlichting, lichtknoppen en stopcontacten. Was een zeecontainer van 13 meter. Zie hier: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/5465/kavels/1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...