Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Pepijnjasper

Lid
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pepijnjasper

 1. Ben net opgebeld door de huisarts dat ik sociaal contact moet vermijden wegens m'n miltverwijdering, wordt volgende week dus waarschijnlijk geen school.
 2. Ik heb ook toetsweek, dus gelukkig maar 2 uurtjes op school. Ik blijf zoveel mogelijk uit de buurt van anderen
 3. Bij mij gaat school gwn door. Wel moet je je ziek melden bij luchtweg klachten. Nu nog wachten of ik ook op uitwisseling kan op 23 maart...
 4. Ik heb sinds vandaag in mijn schooltas(EDC) zitten: Firesteel met tondel Zaklamp Notenrepen Water Pleister Paracord En ik heb mijn shft plan bijna af
 5. Ik heb deze gekregen toen ik ook 8 was geworden: https://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-victorinox-camper.htm?gclid=CjwKCAiAnfjyBRBxEiwA-EECLI2p6RgiAY0srPyHU_VlzgSsQp9_MynXwvsre5hWxucNbVATwUO5ZRoCX7sQAvD_BwE Natuurlijk wel een paar keer gesneden(vooral na het slijpen, dan is hij toch weer scherper dan je had verwacht ?) maar verder niks ergs
 6. Ik ben nu een BOL aan het zoeken voor mijn shft plan, ik denk aan een bos maar daar kan je natuurlijk met al die regels bijna niks doen. Hebben jullie een alternatief (is bos in Duitsland een optie? )?
 7. Ik zal morgen op de terugweg van school even langs de gamma gaan om te kijken of ze zoiets daar hebben
 8. Bij mij is alles wel "over de datum", is dat erg?
 9. Oh, ik dacht dat ie het over handschoenen voor een ehbo behandeling had
 10. En hier de handschoenen en zeep omdat de 2 fotos niet in 1 bericht pasten
 11. Handschoenen en zeep zitten in de ehbo kit het visgerei in het survivalkitje
 12. Ik heb een kaart van de omgeving op mn telefoon gedownload ik maps, maar misschien is het ook wel handig om een papieren bij de hand te hebben. Die mok is een goeie! Ik zal er naa rgaan kijken.
 13. Een bug out, ik hen al wel een plan maar die moet ik nog wel uitwerken. Ik ben net een paar weken begonnen met het preppen. Qua skills betreft, daar werk ook ik aan, ik leer veel bij scouting en heb zelf een paar boeken met oa knopen, eetbare planten, shelters maken en vallen. En oefen deze dingen met een vriend.
 14. Beste lezers, Ik ben een beginnend prepper van 15 en vroeg me af welke producten must have zijn voor een bug out. Ik heb een klein budget. Dit heb ik al: Berghaus arrow 30liter Magnesiumstick Morakniv Victorinox Hoofdlamp met extra baterijen Ehbo kit van defensie Survival kitje van defensie Chemlight lightsticks Lichtgewicht Hangmat 50 meter paracord Tarps Water purification tablets Kompas Dit ben ik van plan om nog te kopen: Wc papier Paar pakjes lucifers Waterfilter zij
 15. Dan ben je wel gewezen op batterijtjes
 16. De vostok amphibian classic en komandirskie classic horloges zijn ten zeerste aan te raden de meeste zijn 200 m waterproof en met automatisch uurwerk. Ze zijn ook zeer gemakkelijk te modden(bezzel, caseback, dial)
 17. Mn ouders vinden het een beetje gek dat ik hier nu al over na zit te denken. M'n naam komt voort uit voornaam en bijnaam.... Ik was jarig en heb een tas gekregen. Een 30 liter tas van berghaus.
 18. @Greener Ik zat ook te kijken naar een mil-tec rugzak, of is dat ook een wat minder merk
 19. OK even voor de duidelijkheid, ik zoek een rugzak met het liefst de kleur olive drab of Coyote. Het liefts heb ik er ook een molle systeem bij. De rugzak moet zo'n 35 liter hebben.
 20. Ik heb deze condor rugzak op marktplaats gevonden, lijkt mij een 3-day pack. Zou deze voor 40.- het waard zijn??
 21. Die ziet er inderdaad goed uit! ?
 22. Bedoel je soms deze? https://www.marktplaats.nl/a/verzamelen/militaria-algemeen/m1483796305-daypack-nederlands-leger-camouflage-rugzak-35l.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr
×
×
 • Nieuwe aanmaken...