Ga naar inhoud

Crisis

Lid
 • Items

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Boven NAP
 • Interesses
  Middeleeuwse ambachten
 • Beroep
  Student
 • Nieuwsbrief
  Ja

Crisis's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

116

Reputatie

 1. Is dit niet gewoon weer een ander medicijn met X aantal bijwerkingen zodat nog een deel van de bevolking een heerlijke cocktail van geneesmiddelen kan slikken en de pharma financiert? /aluhoedje
 2. We hebben best een snelle scanner, maar het heeft me zo'n 1,5 uur gekost om deze ~120 pagina's te scannen. te scannen. Jouw methode is denk ik inderdaad sneller, zal het zeker onthouden voor de volgende keer.
 3. Als ik wist dat het zó lang zou duren om iets in te scannen... Maar, hopelijk hebben jullie er iets aan. Kopieën van een boek van ergens voor de tweede wereldoorlog met informatie over bepaalde materialen en recepten voor een drogist. Ziehier een download link (80mb!)
 4. M.a.w.: De appels die niet goed genoeg zijn voor 't "normale volk" in de supermarkten. Wat ik met een euro doe? Goh...ik kan we niks herinneren van wat ik voor één euro kocht.
 5. Geld dit niet tevens voor benzine, diesel en andere autobrandstoffen? Ik denk dat het belangrijkste verschil zal zijn dat er 'geen' aardolie aan te pas komt. Maar ik heb me dan nog niet erg diep in waterstof verdiept.
 6. Ach, die krengen. Saus drupt er uit, het 'deeg' breekt nog voordat ze je mond bereiken en het eten blijft er nagenoeg niet in liggen. Waarom maak je geen bloemtortilla? Heb je alleen 175g bloem, 1dl (lauw) water en een snufje zout voor 4 broodjes, of meer/minder als je ze kleiner/groter maakt, nodig . Smaakt misschien iets anders, maar werkt net zo goed?
 7. Crisis

  m2 tuin

  Het is misschien niet veel maar... ik ben afgelopen week begonnen met het (laten) groeien van cherrytomaatjes. Heb ze dit weekend buiten gezet tussen de bloemen (in de laatste m2 tuin die m'n moeder nog kon missen). En om een of andere reden krijg ik hier zo'n geweldig gevoel van dat ik het even moest delen.
 8. Dat is inderdaad een bepaalde ironie die in mijn verhaal aanwezig is. Toch is het voor mij de investering waard (zodra ik uit huis ben...).
 9. Zal tijd worden ook. Wereldwijd gooien we genoeg weg om alle derdewereldlanden te voeden...
 10. Ho maar. Stop maar. Ik hoor het al. *Doet zijn portemonnee open*
 11. Crisis

  Egels

  Insecten zijn een zeer goede bron van proteïnen(?).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...