Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

luna1988

Lid
 • Aantal items

  1135
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

luna1988 won de laatste dag op 15 november 2013

luna1988 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

574 Uitstekend

1 Volger

Over luna1988

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Heerlen
 • Interesses
  prepping
 • Beroep
  cnc turner/miller/welder
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Er zijn al een stuk of 6 zelfdodingen geweest door de piloot of co-piloot met commerciële vliegtuigen.
 2. Wij wonen 75 km van thiange, ik mag dus ook die pilletjes op de mat verwachten. Persoonlijk hoop ikzelf (man van 32) dat ik ze ook ontvang en niet alleen voor de kinderen. Maar nu even reëel, die pilletjes, prima hoor. Maar hoe zit het met de echte voovoorlichting, drinkwater, schuilmogelijkheden, eventuele evacuatie, enz enz. Pilletjes alleen gaan je niet redden.
 3. Volgens Einstein Is eigenlijk niets wat het lijkt lijkt. Je ziet bevoordeeld een stoel stoel, maar wie zegt dat die stoel er echt is . Als je wegkijkt zie je namelijk geen stoel. Maar als je weer kijkt is de stoel er weer. Misschien wil je wel een stoel zien, terwijl hij er eigenlijk helemaal niet is.
 4. Overheden gaan over lijken van onschuldigen om hun zogenaamd hoger doel te bereiken. Maar dat is allemaal ver weg en natuurlijk niet zo erg? Het is natuurlijk niet Goed te praten, maar hij had een doel. En ondanks de omstandigheden, heeft hij geprobeerd zo min mogelijk trauma te vveroorzaken.
 5. Ik had weleens willen horen wat hij te zeggen had. Hem meteen afdoen als een verward persoon is me te makkelijk. Misschien had hij wel een goed verhaal. A
 6. Hij kwam op mij niet verward over, wel heel erg nerveus. Dat is natuurlijk niet zo gek als je weet dat er 150 op de stoep staan en misschien je laatste uur wel geslagen heeft.
 7. @Keyser Suze Dit systeem is er al. Humanitas heeft ruilwinkels door het land. Ik breng daar altijd oud speelgoed en kleren van de kinderen naartoe. Als je wat inleverd krijg je punten. Met die punten kun je wat uit de winkel kopen. Als je geen punten hebt en geen ruilgoederen dan kun je ook een dienst aanbieden. Bv, auto repareren of glazen wassen per uur werk krijg je een aantal punten die je weer kunt inruilen voor goederen in de winkel of tegen andere diensten.
 8. Mijn kinderen 3 en 4 delen samen een tablet. De meeste basisscholen verwachten dat binnen 4 jaar dat alle klassen met tablet werken. Zelf zijn we ook van alle gemakken voorzien. Al schaffen we tegenwoordig pas nieuwe spullen aan als de andere kapot zijn en niet meer te repareren. Deze besparing geven we wel weer uit aan andere luxe zoals aan vakanties. Persoonlijk vind ik dat iedereen zijn geld mag besteden hoe hij het zelf wilt. Iemand anders wil de nieuwste tv, een ander rookt, en weer een ander koopt een dure auto weer een ander leeft bover zijn stand door een te duur huis.
 9. Het vertrouwen is geschaad! Drie mensen kwamen op voor hun principes voor de burgers voor hun idealen . Dat wekt bij mij juist een beetje vertrouwen.Daar moet politiek in eerste instantie toch om draaien? Tegenwoordig is het handje klap, ik naai hun dan mag jij die anderen een poot uit trekken. Hadden we maar meer politici als die 3 mensen vande pvda die tegen stemden.
 10. Waarom maakt een bedrijf überhaupt reclame als ze toch geen winst mogen maken? Ik zie het nut niet?
 11. Rusland komt van diep, het omschakelen is voor hun veel makkelijker dan voor ons.
 12. Olie gaat weer stijgen het is immers een schaars product.
 13. Volgens mij kunnen asbest deeltjes maar enkele honderden meters afleggen. Zo gauw ze afkoelen dalen ze neer.
 14. Kijk ook eens naar de prijs van ijzererts ook een mooie graadmeter. Deze is dit jaar meer als gehalveerd.
 15. We hadden eigenlijk allemaal een MENTION @Johnny BravoNL gefeliciteerd hier neer moeten zetten Winnaar gefeliciteerd. Bedankt voor deze leuke actie!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...