Ga naar inhoud

luna1988

Lid
 • Aantal items

  1135
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door luna1988

 1. Er zijn al een stuk of 6 zelfdodingen geweest door de piloot of co-piloot met commerciële vliegtuigen.
 2. Wij wonen 75 km van thiange, ik mag dus ook die pilletjes op de mat verwachten. Persoonlijk hoop ikzelf (man van 32) dat ik ze ook ontvang en niet alleen voor de kinderen. Maar nu even reëel, die pilletjes, prima hoor. Maar hoe zit het met de echte voovoorlichting, drinkwater, schuilmogelijkheden, eventuele evacuatie, enz enz. Pilletjes alleen gaan je niet redden.
 3. Overheden gaan over lijken van onschuldigen om hun zogenaamd hoger doel te bereiken. Maar dat is allemaal ver weg en natuurlijk niet zo erg? Het is natuurlijk niet Goed te praten, maar hij had een doel. En ondanks de omstandigheden, heeft hij geprobeerd zo min mogelijk trauma te vveroorzaken.
 4. Ik had weleens willen horen wat hij te zeggen had. Hem meteen afdoen als een verward persoon is me te makkelijk. Misschien had hij wel een goed verhaal. A
 5. Hij kwam op mij niet verward over, wel heel erg nerveus. Dat is natuurlijk niet zo gek als je weet dat er 150 op de stoep staan en misschien je laatste uur wel geslagen heeft.
 6. @Keyser Suze Dit systeem is er al. Humanitas heeft ruilwinkels door het land. Ik breng daar altijd oud speelgoed en kleren van de kinderen naartoe. Als je wat inleverd krijg je punten. Met die punten kun je wat uit de winkel kopen. Als je geen punten hebt en geen ruilgoederen dan kun je ook een dienst aanbieden. Bv, auto repareren of glazen wassen per uur werk krijg je een aantal punten die je weer kunt inruilen voor goederen in de winkel of tegen andere diensten.
 7. Het vertrouwen is geschaad! Drie mensen kwamen op voor hun principes voor de burgers voor hun idealen . Dat wekt bij mij juist een beetje vertrouwen.Daar moet politiek in eerste instantie toch om draaien? Tegenwoordig is het handje klap, ik naai hun dan mag jij die anderen een poot uit trekken. Hadden we maar meer politici als die 3 mensen vande pvda die tegen stemden.
 8. Waarom maakt een bedrijf überhaupt reclame als ze toch geen winst mogen maken? Ik zie het nut niet?
 9. Rusland komt van diep, het omschakelen is voor hun veel makkelijker dan voor ons.
 10. Olie gaat weer stijgen het is immers een schaars product.
 11. Volgens mij kunnen asbest deeltjes maar enkele honderden meters afleggen. Zo gauw ze afkoelen dalen ze neer.
 12. Kijk ook eens naar de prijs van ijzererts ook een mooie graadmeter. Deze is dit jaar meer als gehalveerd.
 13. We hadden eigenlijk allemaal een MENTION @Johnny BravoNL gefeliciteerd hier neer moeten zetten Winnaar gefeliciteerd. Bedankt voor deze leuke actie!
 14. Volgens mij zijn ze hem gewoon nog ergens in een weiland aan het zoeken!
 15. luna1988

  "Vuile bom"

  Stel je voor ze hebben er meerdere, Parijs, morgen Londen, overmorgen berlijn. De paniek zou gigantisch zijn, wat zou dat economisch wel niet betekenen?
 16. @QuickFix De vn heeft ook al ervoor gewaarschuwd dat nucleaire materiaal in handen van terroristen is beland. Als je dat eenmaal in handen hebt is het maken van een vuile bom een peulenschil.
 17. IS claimt een nucleaire vuile bom naar Europa te hebben gesmokkeld. http://m.telegraaf.nl/article/23427742/vuile-bom-in-europa Mocht het ze lukken deze in te zetten zou dit catastrofaal zijn. Mochten ze er meerdere hebben............. Ik ga nog wat harder preppen.
 18. Waarom kan zoiets in België wel en in Nederland niet? Ik heb eens bij een bedrijf gewerkt met vestiging in België. Die jongens kwamen daar voor elkaar op. Geen frisdrank automaat, vakbond bellen slot op de poort. Geen zeep en schone handdoeken, vakbond bellen slot op de poort. Geen beveiliging op de machines, vakbond bellen en slot op de poort. Die Belgische jongens kregen alles voor elkaar. Wij stomme Nederlanders kregen niks en moesten alles zelf bekostigen. Dat was vakbond bellen, euh ik snap jullie probleem, maar euh hou jullie maar rustig.
 19. De tijd dat discovery Chanel alleen maar informatief was is al jaren voorbij. Nu is het nog enkel sensatie, sensatie, sensatie, helaas. Op zich kon ik veel leren van bg, maar je moet hem niet na gaan doen. Grotendeels is die show een mix van bushcraft/overleven en rambo. Altijd zelf blijven nadenken en relativeren.
 20. Ik heb de hond eerst gebaren geleerd. Op spraak reageerde hij daardoor heel slecht. Op zich is dat geen enkel probleem, hij luisterd met gebaren perfect. Het enigste geluid dat ik soms moet produceren is fluiten om zijn aandacht te trekken als hij druk aan het spelen is.
 21. Een gemiddeld iq van 67 lijkt me er weinig. Een gemiddelde chimpansee heeft een iq van 60. Iq houd overigens ook verband met voeding. Slechte voeding betekend een achterstand van groei maar ook groei van de hersenen. Maar 67 lijkt me echt heel weinig, een zwakbegaafde heeft een gemiddeld iq van 75.
 22. Hoeveel geld is er al niet naartoe gegaan? Het meeste geld blijft aan de handen van corrupte ambtenaren hangen. Ze kopen er wapens van om het volk te onderdrukken of om hun buurman om zeep te helpen. Afrika is een bodemloze put. Laten we wel wezen, als we in grote delen van Afrika. Alle bedrijven en grondstoffen overnemen, de winst in eigen zak duwen, en de bevolking voorzien van een warme maaltijd, schoondrinkwater en minimale medische zorg leveren, dan hebben ze het nog beter dan nu.
 23. Het heeft natuurlijk een rede dat het aantal verkeersdoden per miljoen inwoners in Duitsland ongeveer 30% hoger ligt dan in Nederland. Zelf heb ik een paar jaar in Duitsland gewerkt. Het was 125 km enkele reis. De eerste maanden dacht ik precies als jou, GASSEN. Maar als je veel op de weg zit en roekeloos rijd (want dat is het gewoon met die snelheid) Dan kruip je ook een paar keer door het oog van de naald. Dat deed me beseffen dat ik dom bezig was terwijl de tijdwinst maar minimaal was. Met die snelheden is er geen tijd meer om normaal te reageren, dat geld voor jou maar ook voor andere weggebruikers die jou over het hoofd zien.
 24. Je hebt ook honden die regelrecht agressief worden door geluid. Bedenk ook dat als er maar 1 hond aanvalt uit een groep de rest ook over je heen vliegt. Het beste is gewoon een confrontatie vermijden. Je wilt niet weten wat 1 beet aan kan richten al helemaal als er geen dokter in de buurt is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...