Ga naar inhoud

Crisis

Lid
 • Aantal items

  115
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Crisis

 1. Crisis

  Impact van TTIP

  Iemand enig idee wanneer de volgende stemming over TTIP zou zijn?
 2. Is dit niet gewoon weer een ander medicijn met X aantal bijwerkingen zodat nog een deel van de bevolking een heerlijke cocktail van geneesmiddelen kan slikken en de pharma financiert? /aluhoedje
 3. OF geweren OF munitie OF uitrustingen OF financiële middelen om bovenstaande de kunnen aanschaffen
 4. We hebben best een snelle scanner, maar het heeft me zo'n 1,5 uur gekost om deze ~120 pagina's te scannen. te scannen. Jouw methode is denk ik inderdaad sneller, zal het zeker onthouden voor de volgende keer.
 5. Als ik wist dat het zó lang zou duren om iets in te scannen... Maar, hopelijk hebben jullie er iets aan. Kopieën van een boek van ergens voor de tweede wereldoorlog met informatie over bepaalde materialen en recepten voor een drogist. Ziehier een download link (80mb!)
 6. Even in verhouding, want €54.700.000.000.000.000.000 spreekt niet zo to mij. Dit zijn (grof afgerond) ruim 150.000.000.000.000 huizen van €350.000. Óf 2.735.000.000.000.000 personenauto's van €20.000. Óf 7,8 miljoen euro per wereldbewoner! Voor wie of wat is al dat geld...
 7. M.a.w.: De appels die niet goed genoeg zijn voor 't "normale volk" in de supermarkten. Wat ik met een euro doe? Goh...ik kan we niks herinneren van wat ik voor één euro kocht.
 8. Crisis

  Landbouwgif

  Ik heb niet erg veel met de PvdD, maar op dit soort onderwerpen ben ik het toch écht met ze eens. Ben ik alleen toch nog even benieuwd wat er met de voedselprijzen zou zijn gebeurd, als deze 31 gifsoorten zouden zijn verboden.
 9. Daarom dat er dus een trein met 'tig pantservoertuigen door m'n stad heen kwam reiden om 23:00 (afgelopen maandag). Overigens vraag ik me ook nog af wat ons leger zonder tanks moeten. Ziet er niet echt uit dat deze pantservoertuigen veel kunnen hebben in een moderne oorlog.
 10. John Kerry doet zijn mond open en praat weer eens poep... Kerry: US ‘not responsible’ for crisis in Iraq, Libya http://rt.com/usa/167708-us-kerry-iraq-libya/
 11. Crisis

  Gaat de dollar vallen?

  "De-Dollarization" Continues - China Starts Direct Trade With UK http://www.zerohedge.com/news/2014-06-19/de-dollarization-continues-china-starts-direct-trade-uk Ik moet rap eens wat preps gaan afmaken...
 12. Crisis

  Gaat de dollar vallen?

  Putin Advisor Proposes "Anti-Dollar Alliance" To Halt US Aggression Abroad http://www.zerohedge.com/news/2014-06-18/putin-advisor-proposes-anti-dollar-alliance-halt-us-foreign-aggression
 13. China Publishes Data Claiming US Is World's Largest Cyber Attacker http://www.zerohedge.com/news/2014-05-19/china-publishes-data-claiming-us-worlds-largest-cyber-attacker
 14. De pot verwijt de ketel. En in dit geval zit de pot vol met ironie.
 15. Geld dit niet tevens voor benzine, diesel en andere autobrandstoffen? Ik denk dat het belangrijkste verschil zal zijn dat er 'geen' aardolie aan te pas komt. Maar ik heb me dan nog niet erg diep in waterstof verdiept.
 16. Behalve het militair industriële complex. Daarvan schieten de aandelen de hemelen in tijdens oorlogen.
 17. Ach, die krengen. Saus drupt er uit, het 'deeg' breekt nog voordat ze je mond bereiken en het eten blijft er nagenoeg niet in liggen. Waarom maak je geen bloemtortilla? Heb je alleen 175g bloem, 1dl (lauw) water en een snufje zout voor 4 broodjes, of meer/minder als je ze kleiner/groter maakt, nodig . Smaakt misschien iets anders, maar werkt net zo goed?
 18. Hoewel het weinig nut zal zijn ga ik maar stemmen: de enigste manier hoe ik/we op dit moment 'invloed' uit kan/kunnen oefenen op het systeem zonder naar andere middelen te grijpen. Zit nog te twijfelen tussen Artikel 50 of PVV. SP en SGP worden het iig niet. Let trouwens op als je SGP wilt stemmen, het ging hier om slechts een lijsttrekker die in de 'anti-EU' lijst zat. De rest van de partij is gewoon op Europees niveau met CU en dergelijke verbonden.
 19. Crisis

  m2 tuin

  Het is misschien niet veel maar... ik ben afgelopen week begonnen met het (laten) groeien van cherrytomaatjes. Heb ze dit weekend buiten gezet tussen de bloemen (in de laatste m2 tuin die m'n moeder nog kon missen). En om een of andere reden krijg ik hier zo'n geweldig gevoel van dat ik het even moest delen.
 20. Daarnaast worden de gebruikelijk aangeboden munten in zodanige oplage vervuldigd dat ze nauwelijks in waarde zullen stijgen zolang wij het zullen meemaken. Beter kun je zo goedkoop mogelijk zo groot mogelijke hoeveelheden zilver inkopen. Als puntje bij paaltje komt gaat het alleen om het gewicht in zilver die je bezit.
 21. Maarrrrrrrr! Het taperen betekent dat de beurskoersen zullen instorten; of op zijn minst zullen de koersen toch gaan dalen doordat er geld de economie uitstroomt? En wat gebeurd er ook alweer als koersen dalen...
 22. Laatst net gekeken, en herinnerd door dit topic: aanradertje: de cabaretshow "Ton Zuur" van Javier Guzman. Gaat op een humoristische manier in op dit soort onderwerpen betreft marketing en consumentisme.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...