Ga naar inhoud

candyman

Lid niveau 2
 • Aantal items

  104
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door candyman

 1. candyman

  Ervaring Zweden

  Meen je dat serieus?
 2. Yep, maar ik denk dat er wel iets gezondere manieren zijn om af te vallen 😉
 3. Gedistilleerd water kan je ook kopen maar het is geen aanrader om het te drinken. Je kan er goed van aan de race gaan.
 4. Wel eens aan een standkachel op diesel gedacht? Als pomp voor water kan je naar een sloperij gaan en een pompje van de ruitensproeier zoeken.
 5. Toevallig zag ik zo'n ding op een veilig staan en OHV is het merk. https://www.proveiling.nl/OHV-generator-type-EM5500CXE/255266/Detail.aspx
 6. Jazeker wel maar ik zou dan wel een lifestraw nemen die ook de virussen eruit filtert.
 7. Als je je wilt verbergen voor de overheid kan je beter in een hutje op de heide gaan zitten zonder elektronica. De overheid weet alles van je, waar je woont, waar je werkt, wie je familie is enz enz. Een alternatief besturingssysteem helpt enkel tegen de datahonger van bepaalde multinationals.
 8. Tot nu toe heb ik nog geen nadelen gevonden. Enkel dat ik niet kan inzoomen met de camera.
 9. Nu er steeds meer gecontroleerd gaat worden via smartphones ben ik weer gaan experimenteren met alternatieve besturingssystemen. Gisteren heb ik Ubuntu geïnstalleerd op een Oneplus one. Op het eerste gezicht werkt alles prima, camera maakt mooie foto's en alles loopt vloeiend. Dit topic schrijf ik ook met de Ubuntu telefoon. Binnenkort ga ik ook proberen om plasma mobile hier op te zetten. https://ubports.com/ https://www.plasma-mobile.org/
 10. Duidelijk filmpje @carismo ik heb de bahco 2448 en 2449 gekocht en daar ga ik het ook mee proberen.
 11. Voor degene die het interesseert, google kijkt wel mee.
 12. Jagers zijn wel belangrijk om de populatie binnen proporties te houden. Het lijkt me leuk om te kunnen, in de toekomst wil ik zelf vleeskippen gaan houden en slachten. Jager ben je ook niet zomaar, daar gaat nog een behoorlijke training aan vooraf.
 13. Ik heb een waterfilter in huis waarmee ik ook virussen kan filteren. https://www.lifestraw.com/products/lifestraw-mission/ Maar als je bang bent om corona via het water te krijgen kan je een boiler ophangen en water eerst koken voordat je het drinkt.
 14. Stratego blijf ik leuk vinden om te doen ?
 15. Het ziet er keurig uit ?
 16. Mijn voortuin ligt op het noorden en er komt bijzonder weinig zon. Toch ga ik proberen om er een moestuin van te maken. Nu heb ik gelezen dat planten beter groeien met gemalen eierschalen. Is dat ook wat voor in de moestuin?
 17. candyman

  Kind wil zakmes

  Yep, ook ik heb de littekens in m'n vinger staan. Zelf wil ik een multitool kopen voor mijn dochter van 8. Die blokkeren zodat het mes niet kan dichtklappen.
 18. Nadeel van signal is dat je telefoonnummer altijd zichtbaar is.
 19. Ik heb vandaag Enexis gebeld om me af te melden voor de slimme meter en ik heb gelijk gevraagd hoe dat met de kosten voor gas zit. Het bedrag voor het gebruik van de meter is 10 euro per maand dus als ik de meter laat verwijderen bespaar ik dat. Het nadeel is dat het verwijderen van de meter 780 euro kost Dus nu niet echt interessant ? Wel prima klantenservice, geen wachttijd en deskundige mensen.
 20. LPG is toch propaan en butaan? Het is makkelijk te krijgen hier in Nederland. Momenteel betaal ik 60ct per liter.
 21. Bedankt @Invictus zojuist mijn verbruik bekeken van de afgelopen 3 jaar en het zit idd rond de 40m3 Opvallend is dat 2016-2017 180€ betaalde voor 41m3 en in 2018-2019 205€ voor 38m3 Dus ik kan flink besparen op de kosten en minder afhankelijk zijn van de leverancier.
 22. Het voordeel van een LPG tank is toch dat je hem zelf kan vullen. Gewoon de LPG damptanks die ook in campers liggen.
 23. Grappig hoe vaak ik hier terecht kom als ik iets ga zoeken via een zoekmachine. Ik heb een gasaansluiting maar die gebruik ik enkel om te koken. Dus ik was aan het denken om de gasaansluiting af te laten sluiten en te gaan koken met een LPG gastank.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...