Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

unox

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over unox

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Overal en nergens

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Beste mensen, Wat nog wel eens hinderlijk kan zijn is het getikt op het dak van de bus..... bijvoorbeeld eikels of regen. Ben een lichte slaper en erg alert. Kunnen jullie mij iets aanbevelen om daar op te leggen? Rubberen auto matten bijv?
 2. Even voor de volledigheid.... ik slaap wel op matras en topper 2 pers. zacht. in de auto.... Dus dan nog steeds bovenop de slaapzak liggen?
 3. Dank allen. ik waardeer jullie informatie Wat betreft slaapzak. Ik wil komende tijd af en toe in de auto slapen, in de koude maanden. Heb deze binnenzak: https://www.vrijbuiter.nl/cocoon-travelsheet-double-lakenzak-egyptisch-katoen_cfeb0004/ En deze slaapzak (2 aan elkaar geritst, dus alles 2 persoons) https://www.bol.com/nl/p/abbey-camp-dekenmodel-basic-slaapzak-210x85-cm-grijs-zand/9200000022063153/?Referrer=ENTcli_order_confirmation2008093611 Ik kan moeilijk slapen in een eenpersoons slaapzak want ik beweeg veel in mn slaap en anders heb ik het gevoel dat
 4. Hallo, Wil zeer binnenkort gaan rondtrekken in mijn busje (vito). De achterbak is gesloten en +- 3 meter lang. Ga denk ik een verhoging maken op balkjes en plaat, waar mijn 2 pers bed op komt (+- 2,10m lang bed). Dan hou ik +- 90cm over voor de porta potty en sanitaire voorzieningen. Onder de verhoging wil ik opslag maken voor spullen. Eten gaat vnl. geconserveerd uit potjes want ik ga contact met mensen vermijden ivm corona (neem hele voorraad mee). Om de handen te wassen heb ik 2 pompjes op batterijen, geeft een lichte straal, maar OK om de handen te wassen bijv. Een r
×
×
 • Nieuwe aanmaken...