Ga naar inhoud

unox

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door unox

  1. https://youtu.be/44KE0M--IqI?feature=shared https://youtu.be/PLrk53Sl4YQ?feature=shared Gezien de plastic en pfas ramp die zich over een aantal decennia waarschijnlijk gaat uitten in een ramp met veel zieke mensen (bouwt zich langzaam op in het lijf). Leek het me zinvol om een topic aan te maken waar we elkaar kunnen adviseren mbt het plastic en chemicalien vrij te maken van je eigen woning. Inmiddels alle nonstick pannen vervangen hier en ook het meeste plastic de deur uit. Rijst mij de vraag: wat gebruiken jullie als alternatief voor de plastic snijplank?
  2. Vanwege dat het kamperen er toch nooit van komt voor mij persoonlijk ga ik aantal nieuwe prep spullen verkopen. Dit is nooit gebruikt Eerste is een (wildkampeer) toilet. Nieuw, nooit gebruikt. Prijs is 20 euro exclusief eventuele verzendkosten Foto <--- Belasting: meer dan 100 kg Kleur: zwart Materiaal: metaal
  3. Beste mensen, Wat nog wel eens hinderlijk kan zijn is het getikt op het dak van de bus..... bijvoorbeeld eikels of regen. Ben een lichte slaper en erg alert. Kunnen jullie mij iets aanbevelen om daar op te leggen? Rubberen auto matten bijv?
  4. Even voor de volledigheid.... ik slaap wel op matras en topper 2 pers. zacht. in de auto.... Dus dan nog steeds bovenop de slaapzak liggen?
  5. Dank allen. ik waardeer jullie informatie Wat betreft slaapzak. Ik wil komende tijd af en toe in de auto slapen, in de koude maanden. Heb deze binnenzak: https://www.vrijbuiter.nl/cocoon-travelsheet-double-lakenzak-egyptisch-katoen_cfeb0004/ En deze slaapzak (2 aan elkaar geritst, dus alles 2 persoons) https://www.bol.com/nl/p/abbey-camp-dekenmodel-basic-slaapzak-210x85-cm-grijs-zand/9200000022063153/?Referrer=ENTcli_order_confirmation2008093611 Ik kan moeilijk slapen in een eenpersoons slaapzak want ik beweeg veel in mn slaap en anders heb ik het gevoel dat ik vast zit. Ik betwijfel of deze slaapzak/binnenzak voldoet in de koude maanden. Misschien met extra dekens erbij..... of hebben jullie een ander suggestie? Hou er wel van als het materiaal niet te zwaar / zweterig is, dan kan ik niet goed slapen. Alvast hartelijk dank Oja ik ben dus vrij lang, vandaar de lange uitvoering.
  6. Hallo, Wil zeer binnenkort gaan rondtrekken in mijn busje (vito). De achterbak is gesloten en +- 3 meter lang. Ga denk ik een verhoging maken op balkjes en plaat, waar mijn 2 pers bed op komt (+- 2,10m lang bed). Dan hou ik +- 90cm over voor de porta potty en sanitaire voorzieningen. Onder de verhoging wil ik opslag maken voor spullen. Eten gaat vnl. geconserveerd uit potjes want ik ga contact met mensen vermijden ivm corona (neem hele voorraad mee). Om de handen te wassen heb ik 2 pompjes op batterijen, geeft een lichte straal, maar OK om de handen te wassen bijv. Een rode en een blauwe, om elk op een watervoorraadje aan te sluiten (warm // koud?) https://nl.aliexpress.com/item/4000842534598.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec64c4dFRyCBZ Denk dus dat ik een lichtgewicht wasbakje er in ga zetten op termijn. In de toekomst wil ik 2 buizen op het dak zetten waarmee ik dus waterdruk opbouw als ik met pomp er op ga , dat ik dan dus ook kan douchen in de zomer. Ik moet er gewoon tijdje tussenuit, de buren maken elke nacht herrie en lage tonen dus ik doe geen oog meer dicht. Ben gesloopt. Het belangrijkste is eerst : verwarming, en warm blijven tijdens het slapen. Heb snel last van koude voeten. Als ik een kleine gaskachel heb bijv waarmee ik de cabine voor kan verwarmen en dan in de slaapzak kruip dan zou dat al wat schelen, maar wat is een goede kleine kachel op gas bijv voor in zon vito bak? En, misschien kan ik dmv kunstof lossen wanden maken aan de zijkant / bovenkant zodat mijn lichaamswarmte beter binnen in de cabine blijft. Er komen koude perioden aan. Hoop op jullie advies , alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...