Ga naar inhoud

candyman

Lid niveau 2
  • Items

    111
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door candyman

  1. Zou het mogelijk zijn om een camper te verwarmen met een airco?
  2. Bedankt voor de jnfo. Pas geleden heb ik training gehad met die spullen, daarom wil ik ze kopen 😉
  3. Een fatsoenlijke set om bloedingen te stoppen met een tourniquet en celox gaas kost in Nederland al snel 100 euro. In China ben je 25 euro kwijt. Maar hoe is de kwaliteit? Heeft iemand ervaringen met die spullen uit China en waar moeten we op letten? Zijn de metalen tourniquets beter dan die van plastic? En werkt de Chinese celox net zo goed?
  4. candyman

    Ervaring Zweden

    Meen je dat serieus?
  5. Yep, maar ik denk dat er wel iets gezondere manieren zijn om af te vallen 😉
  6. Gedistilleerd water kan je ook kopen maar het is geen aanrader om het te drinken. Je kan er goed van aan de race gaan.
  7. Wel eens aan een standkachel op diesel gedacht? Als pomp voor water kan je naar een sloperij gaan en een pompje van de ruitensproeier zoeken.
  8. Toevallig zag ik zo'n ding op een veilig staan en OHV is het merk. https://www.proveiling.nl/OHV-generator-type-EM5500CXE/255266/Detail.aspx
  9. Jazeker wel maar ik zou dan wel een lifestraw nemen die ook de virussen eruit filtert.
  10. Als je je wilt verbergen voor de overheid kan je beter in een hutje op de heide gaan zitten zonder elektronica. De overheid weet alles van je, waar je woont, waar je werkt, wie je familie is enz enz. Een alternatief besturingssysteem helpt enkel tegen de datahonger van bepaalde multinationals.
  11. Tot nu toe heb ik nog geen nadelen gevonden. Enkel dat ik niet kan inzoomen met de camera.
  12. Nu er steeds meer gecontroleerd gaat worden via smartphones ben ik weer gaan experimenteren met alternatieve besturingssystemen. Gisteren heb ik Ubuntu geïnstalleerd op een Oneplus one. Op het eerste gezicht werkt alles prima, camera maakt mooie foto's en alles loopt vloeiend. Dit topic schrijf ik ook met de Ubuntu telefoon. Binnenkort ga ik ook proberen om plasma mobile hier op te zetten. https://ubports.com/ https://www.plasma-mobile.org/
  13. Duidelijk filmpje @carismo ik heb de bahco 2448 en 2449 gekocht en daar ga ik het ook mee proberen.
  14. Voor degene die het interesseert, google kijkt wel mee.
  15. Jagers zijn wel belangrijk om de populatie binnen proporties te houden. Het lijkt me leuk om te kunnen, in de toekomst wil ik zelf vleeskippen gaan houden en slachten. Jager ben je ook niet zomaar, daar gaat nog een behoorlijke training aan vooraf.
  16. Ik heb een waterfilter in huis waarmee ik ook virussen kan filteren. https://www.lifestraw.com/products/lifestraw-mission/ Maar als je bang bent om corona via het water te krijgen kan je een boiler ophangen en water eerst koken voordat je het drinkt.
  17. Stratego blijf ik leuk vinden om te doen ?
  18. Het ziet er keurig uit ?
  19. Mijn voortuin ligt op het noorden en er komt bijzonder weinig zon. Toch ga ik proberen om er een moestuin van te maken. Nu heb ik gelezen dat planten beter groeien met gemalen eierschalen. Is dat ook wat voor in de moestuin?
  20. candyman

    Kind wil zakmes

    Yep, ook ik heb de littekens in m'n vinger staan. Zelf wil ik een multitool kopen voor mijn dochter van 8. Die blokkeren zodat het mes niet kan dichtklappen.
  21. Nadeel van signal is dat je telefoonnummer altijd zichtbaar is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...