Ga naar inhoud

SGT1

Lid
 • Items

  72
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Drenthe
 • Interesses
  Christian Religion
 • Beroep
  Transport & Logistiek
 • Nieuwsbrief
  Ja

SGT1's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

80

Reputatie

 1. Kiespijn, mijn vader haalde ze vroeger er zelf uit met een tang, de bikkel! Kwestie van, als je maar lang genoeg kiespijn hebt, dan wil je wel graag...zei hij altijd tegen mij. Gelukkig heb ik twee bevriende tandartsen die mij zullen helpen als de TSHTF Moet ik zo nog aan julie voorstellen?
 2. @Roycoupe Ik merk alweer dat ik alleen maar van je kan leren, ik zie een ster! Wat heeft dat: Rate deze post" dan voor nut en effect?
 3. @Raycoupe, Ik "Rate je post" tot je balk zo groen ziet als de Hulk! En dan kom je ook nog eens uit Drenthe! Jij kunt niet meer stuk "Prepper vriend"
 4. Ja, vond ik ook, maar voordat ik "Last man standing" heb bereikt.....respect! Maar goed, deze reactie telt ook weer mee....
 5. Yesss, Vandaag bevordert tot "Adventurer"!
 6. @Dispar Vulgo :D:D: lijkt mij geweldig om daar bij te zijn, ik zie het nu al voor mij :D:D
 7. SGT1

  Bakfiets

  Als je (vaste) BOL verder buiten Nederland ligt, geloof ik ook niet dat je bij en grote SHTF nog bij je BOL kunt komen. Dit door de congestie (denk alleen maar even aan een zwarte zaterdag in Frankrijk), de paniek op de weg en gevaren van overval/beroving op/van je eigendommen
 8. SGT1

  Bakfiets

  Voordeel is dat ze wendbaarder zijn en geschikt om door ruiger terrein te kunnen, dus bij de (Hoofd)wegen langs kunnen door het gras. Maar je kunt weinig meenemen, goed vooraf ingerichte BOL en dan met quad erheen is een goede optie.
 9. SGT1

  Bakfiets

  'k Denk dat een bakfiets/bakbrommer toch wel net zoveel problemen gaat opleveren als een auto. Door je extra breedte loop je denk ik toch vast. In tijden van SHTF zijn er geen verkeersregels (nu al niet....) waar mensen zich aan houden, en auto's zul je dan zeker ook op fietspaden tegenkomen, men wil weg ten kostte van alles. Een vooraf goed ingerichte BOL, bereikbaar met fiets, brommer, scooter, motor lijkt mij bij calamiteiten een betere oplossing.
 10. @3dwin Bedankt voor je waardevolle aanvulling!
 11. @chrisprep maar dat ziet er lekker uit! "Vertel, vertel hou niks voor je zelf"; hoe was de smaak....?
 12. Deze week (27 mei t/m zondag 2 juni) in de GAMMA folder een Cheyenne V sportboot Polyester met gewapend PVC voor 189,- euries (Lijkt verdacht veel op een Zodiac) Reddingsvesten voor 19.99 Dat is nog wel een keer te doen, voor de Prepper voorraad
 13. Moet via Google vast wel ergens te vinden zijn.
 14. Is een zak kunstmest op voorraad houden niet veeeeeeel makkelijker?
 15. Zie de link naar de hoogtekaart op: http://www.brucop.com/millennium/nederlands/transgressions/hkaart.jpg Hierin zie je gebieden waar je naar toe zo kunnen gaan, als je de tijd er voor hebt bij een driegende overstroming.(printen en bewaren bij je PREP spullen) Maar het geeft ook globaal de richting aan naar hoger gelegen gebieden bij een driegende overstroming, uiteraard zullen de wegen overvol zijn, een brommer/scooter/motor is dan ideaal. En zeker voor het onverwachte een boot op zolder, denk aan de bijl om een gat in het dak te kunnen maken om er uit te kunnen als je geen dakkapel of groot dakraam hebt. Overweg eens een stacaravan op een hogere locatie als BOL.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...