Ga naar inhoud

SGT1

Lid
 • Aantal items

  72
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Drenthe
 • Interesses
  Christian Religion
 • Beroep
  Transport & Logistiek
 • Nieuwsbrief
  Ja

SGT1's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

80

Community reputatie

 1. Ronin, Verwacht je de Armageddon?
 2. Oorlogsalarm Israëlische Golan Spoedzitting Britse Nationale Veiligheidsraad over Syrië - 'Putin zal Syrië blijven steunen, zelfs als dit een militaire confrontatie met Amerika oplevert' http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/06/Russen-gevacueerd-uit-Syri-Oorlogsalarm-Isralische-Golan Bron: http://www.debka.com/article/23073/Russia-evacuates-Tartus-also-military-diplomatic-personnel-from-Syria-High-war-alert-in-Israel Zal het daar dan toch verder escaleren en de grootmachten elkaar daar treffen? Wat denk jij Prepper vriend?
 3. Kiespijn, mijn vader haalde ze vroeger er zelf uit met een tang, de bikkel! Kwestie van, als je maar lang genoeg kiespijn hebt, dan wil je wel graag...zei hij altijd tegen mij. Gelukkig heb ik twee bevriende tandartsen die mij zullen helpen als de TSHTF Moet ik zo nog aan julie voorstellen?
 4. @Roycoupe Ik merk alweer dat ik alleen maar van je kan leren, ik zie een ster! Wat heeft dat: Rate deze post" dan voor nut en effect?
 5. @Raycoupe, Ik "Rate je post" tot je balk zo groen ziet als de Hulk! En dan kom je ook nog eens uit Drenthe! Jij kunt niet meer stuk "Prepper vriend"
 6. Ja, vond ik ook, maar voordat ik "Last man standing" heb bereikt.....respect! Maar goed, deze reactie telt ook weer mee....
 7. Yesss, Vandaag bevordert tot "Adventurer"!
 8. @prepperpappa Goed van je, dat je een stukje van je, toch vaak schaarse vrije tijd, hieraan besteedt. Prima plek om je Skills te blijven beoefenen voor als de SHTF! NATRES staat zoals je weet voor Nationale Reserve, en zo moet het ook blijven; nationaal. Ik vind dat de inzet van Nederlandse soldaten op Nederlands/Nato grondgebied moet blijven, ter verdediging van ons eigen land en/of NATO bondgenoot. Maar Afghanistan, sorry daar hebben wij niets te zoeken, de mannen lopen er in jurken! Het is een land dat een geschiedenis kent van alleen maar oorlogen. Diverse grote landen(Rusland) en leiders(Karel de Grote) hebben het geprobeerd te veroveren, ...niet gelukt... 'k denk niet dat wij als Nederland daar ook maar enige verandering in kunnen aanbrengen. Het zijn politieke beslissingen, laat de minister(raad) er zelf fijn heen gaan,
 9. @Dispar Vulgo :D:D: lijkt mij geweldig om daar bij te zijn, ik zie het nu al voor mij :D:D
 10. Men noemde het vroeger "hobby soldaten". Geeft ongeveer wel weer wat het er is en hoe men er naar kijkt. Vind het zelf een wat vreemde situatie dat huidige beroeps soldaten die goed opgeleid zijn en graag willen blijven, eruit moeten door bezuinigingen en andere wazige redenen en dat men aan de andere kant weer zulk soort initiatieven onderneemt om tekorten aan te vullen.
 11. SGT1

  Bakfiets

  Als je (vaste) BOL verder buiten Nederland ligt, geloof ik ook niet dat je bij en grote SHTF nog bij je BOL kunt komen. Dit door de congestie (denk alleen maar even aan een zwarte zaterdag in Frankrijk), de paniek op de weg en gevaren van overval/beroving op/van je eigendommen
 12. SGT1

  Bakfiets

  Voordeel is dat ze wendbaarder zijn en geschikt om door ruiger terrein te kunnen, dus bij de (Hoofd)wegen langs kunnen door het gras. Maar je kunt weinig meenemen, goed vooraf ingerichte BOL en dan met quad erheen is een goede optie.
 13. SGT1

  Bakfiets

  'k Denk dat een bakfiets/bakbrommer toch wel net zoveel problemen gaat opleveren als een auto. Door je extra breedte loop je denk ik toch vast. In tijden van SHTF zijn er geen verkeersregels (nu al niet....) waar mensen zich aan houden, en auto's zul je dan zeker ook op fietspaden tegenkomen, men wil weg ten kostte van alles. Een vooraf goed ingerichte BOL, bereikbaar met fiets, brommer, scooter, motor lijkt mij bij calamiteiten een betere oplossing.
 14. @Sofie De vijf bronvermeldingen staan er onder. Maar 'k ben met je eens, je moet zelf wel blijven nadenken bij deze site en waakzaam zijn voor....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...