Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

reneisvoorbereid

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over reneisvoorbereid

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. ik heb hem nog niet maar hij staat heel hoog op mijn verlanglijst. > de Biolite stove. dit is een kookstel wat brand op hout (hout denneappels e.d. vind je overal) het unieke aan dit kookstel is dat je een adapter aan de zijkant eraan klikt waarin een ventilator/accu zit. terwijl je een pan met water kookt wordt de warmte ook omgezet in energie, deze wordt opgeslagen in de accu en je kunt er dmv usb aansluiting stroom aftappen (lampje laten branden/ gps opladen /enz.) deze wil ik gaan gebruiken naast mijn Coleman dual brander (brand op elke loodvrije brandbare vloeistof) in nederland is hij oa te verkrijgen bij bever.
 2. reneisvoorbereid

  Bakfiets

  Bakfiets; laadvermogen bak 150 Kg / 300 L(tot aan rand bak huifkar zeil ruimte nog niet mee gerekend). Fietsen gaat sneller dan lopen en ik kan meer spullen meenemen. Motto "alles wat je meeneemt moet meer dan een functie hebben" Zo kan ik de huifkar zeil van mijn bakfiets gebruiken als minitentje om spullen droog te houden of als kas gebruiken om mijn groente te verbouwen. Bak kan gedemonteerd worden en hiervan kan ik een val maken om iets eetbaars te vangen. Door te fietsen met wiel van de grond stroom opwekken om accu's te laden. Als er massa paniek uitbreekt dan heb je niks aan een auto want we willen dan allemaal over de zelfde weg vluchten, daar sta je dan met je volgepropte auto goed voorbereid in de file > grote kans dat dit dan gaat opvallen en je wel eens een slachtoffer zou kunnen worden van mensen die jouw voertuig gaan plunderen! Mijn BOL is 6 Km verwijderd en deze plek is met fiets / te voet beter te bereiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...