Ga naar inhoud

Aapje

Lid niveau 2
  • Items

    74
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Nee

Aapje's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

29

Reputatie

  1. Op http://www.dealdonkey.com voor 19,95 + 5,95 vzk een 2-persoons koepeltent van 1,6 kilo. Misschien voor BOB? Materiaal Tent: 190T polyester PU 600mm Materiaal Frame: Glasfiber 6,9mm Afmeting tent: 190 x 135 x 115cm Afmetingen tent ingepakt: 50 x 15 x 15cm Gewicht tent: 1,6kgs Tent Inclusief: Draagtas, Haringen en Scheerlijnen
  2. Ik kan je zeggen dat je veel meer ontsmettingsmiddel in je tas moet hebben. Een infectie is het laatste wat je wilt hebben en antibiotica is weinig tot niet verkrijgbaar dan. Je kunt bij de kruidvat zo'n potje kopen met 70% alcohol. Maar ziet er goed uit!
  3. Bij de AH van 4 t/m 10 augustus: AH soep in blik 300 ml 2 voor 0,99. (alle varianten, combineren mogelijk)
  4. @nitrogenix wij hebben standaard in onze gezinsauto een klein koeltas (inimini bob) staan met alle benodigheden. Wat ik er nog aan wil toevoegen in een oude telefoon zodat er altijd 112 gebeld kan worden en dan is ie compleet.
  5. Ik heb geen problemen met slapen, ik raak me kussen en ik ben weg maar daar heb je niks aan. Ik kan me herinneren met de opleiding tot verpleegkundige dat je je bed alleen moet je gebruiken om te slapen en om met je vrouwtje te zijn. Dus geen internet/tv/telefoon/computerspelletjes etc. Dus tv op de slaapkamer is eigenlijk een slecht uitgangspunt (als je dat zou hebben). De honing met melk tip is al gegeven. En als je je ritme echt wilt terug schroeven dan moet je dan per kwartier doen per week. Dus als je normaal 0200 slaapt. Ga dan eens om 0145 naar bed. En verplaats dat dan wanneer jij denkt dat dat kan (misschien in jou situatie is 1x per week te snel). Mag ik vragen wat je zoals doet tot 0200 - 0400 in de nacht? Zit je dan achter internet oid? Er is natuurlijk niet een wondermiddel voor om ineens vroeg te kunnen inslapen (behalve heftige medicatie, maar zoals jij aangeeft dit is verslavend en dat moet een mens niet willen), dit heb je gecreëerd over de jaren heen en zal dus ook tijd (geduld!) vergen om dit weer normaal te krijgen. En wat ik daarnaast nog kan bedenken is rustgevende muziek. Sterkte!
  6. Aapje

    Huis gekocht

    Wauw heel gaaf, waar heb je het huis te koop gevonden?
  7. DealDonkey.com 72 Duracell Procell (AA of AAA batterijen) € 24,95 + € 5,95 verzendkosten Keuze uit: 72 AA, 72 AAA, 48 AA +24 AAA of 48 AAA +24 AA, Duracell Procell batterijen voor de professionele gebruiker Deze industriële batterijen zijn een stuk krachtiger en gaan 5 keer langer mee dan een normale batterij Vervaldatum: 2019
  8. geen idee of het al is gezegd: een puntenslijper Voor aanmaken van vuur van kleine takjes
  9. Niet een beetje vreemd (denk aan buren/de bezorger). "Wat moet die kerel met zoveel water???"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...