Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Aapje

Lid
 • Aantal items

  74
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

28 Uitstekend

Over Aapje

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. 'Al Qaeda werkt lijst af' - Telegraaf http://www.telegraaf.nl/binnenland/23539755/___Al_Qaeda_werkt_lijst_af___.html
 2. Ebola can be turned into bioweapon, Russian & UK experts warn http://rt.com/news/178992-ebola-biological-weapon-terrorists/
 3. Op http://www.dealdonkey.com voor 19,95 + 5,95 vzk een 2-persoons koepeltent van 1,6 kilo. Misschien voor BOB? Materiaal Tent: 190T polyester PU 600mm Materiaal Frame: Glasfiber 6,9mm Afmeting tent: 190 x 135 x 115cm Afmetingen tent ingepakt: 50 x 15 x 15cm Gewicht tent: 1,6kgs Tent Inclusief: Draagtas, Haringen en Scheerlijnen
 4. Maar als er een overschot komt aan fruit en dergelijken, dan wordt het in Nederland toch goedkoper? Alleen voor de boeren is dit een zware dobber. Worden er ook bepaalde soorten voedsel of middelen door Rusland beperkt, die normaal naar Nederland gaan?
 5. @nu even niet een aardappel groeit niet aan een boom
 6. Omdat ik niet van plan ben bij de supermarkt te staan met nog tig mensen om me heen, die dàn hun hele voorraad wil verzamelen. Alleen al het idee van onrust en agressieve mensen (vooral ouders met hongerige kindjes, die zullen echt ver gaan vergis je niet) voor een paar blikjes met eten. Ik wil het graag voor zijn En het is niet de vraag of het gaat gebeuren, maar wanneer. En ik vind de ontwikkelingen nu op dit moment in de wereld er zeer dreigend uit zien. Er gaan nog spannende dingen gebeuren... helaas.
 7. Ik kan je zeggen dat je veel meer ontsmettingsmiddel in je tas moet hebben. Een infectie is het laatste wat je wilt hebben en antibiotica is weinig tot niet verkrijgbaar dan. Je kunt bij de kruidvat zo'n potje kopen met 70% alcohol. Maar ziet er goed uit!
 8. Russian Air Force begins massive drills involving over 100 aircraft https://twitter.com/RT_com/status/496320311587926017/photo/1
 9. Bij de AH van 4 t/m 10 augustus: AH soep in blik 300 ml 2 voor 0,99. (alle varianten, combineren mogelijk)
 10. @nitrogenix wij hebben standaard in onze gezinsauto een klein koeltas (inimini bob) staan met alle benodigheden. Wat ik er nog aan wil toevoegen in een oude telefoon zodat er altijd 112 gebeld kan worden en dan is ie compleet.
 11. mensen, zullen we even on-topic blijven... *zucht*
 12. VS voeren sancties tegen Rusland op "In navolging van de EU staakt de VS de export naar Rusland van goederen en technologie voor de olie- en gassector en worden Russische staatsbanken van de financiële markt afgesneden. " http://www.telegraaf.nl/binnenland/22910143/__Meer_sancties_tegen_Rusland__.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...